Πριν κάμποσα χρόνια ερχόταν ένας Αθηναίος κ έπιανε ένα καλό απογευματινό από πολύ νωρίς.Ούτε καν, τα χω βαρεθεί αυτά, πάμε κυνήγι να χαλαρώσουμε οχι να αγχωνόμαστε για ένα καρτερι. Με γειά τους με χαρά τους τα καρεκλάκια τα στημένα με τα φωτακια...
Ότι βγει φιλος τι να κάνουμεΛύκοι, γίδες, πρόβατα, ξυνόγαλα, μυζήθρες...
Καλά το πάτε...
Χαράς το κουράγιο σου Στέλιο που μπήκες στη διαδικασια να πας απο 10 μιση. Αν δεν κοιμηθώ καθόλου και πάω και το πιάσω δε θα ευχαριστηθώ, άσε που απ την αυπνια θα πεφτει κλαμπανι. Άσε που δε μου πάει εμενα αυτό θέλω να βλέπω την όλη φαση χαλαρή, οχι να οδηγώ πηγαίνοντας και να χω αγχος αν ειναι αλλοι κλπ πηγαίνω πιο κατω ή πιο πάνω κι οτι περασει. Απλως σκεπτομενος πετρελαια, ξενυχτι και οτι μπορει να κατσεις αλλου και να μην τουφεκισεις ουτε μια καθομαι και κοιμαμαι οπως σημερα.Πριν κάμποσα χρόνια ερχόταν ένας Αθηναίος κ έπιανε ένα καλό απογευματινό από πολύ νωρίς.
Να μην τα πολυλεω φτάσαμε να πηγαίνουμε 10:30 το πρωί.
Έπεσε συνεννόηση κ συμφωνησαμε να πιάνουμε το καλό καρτέρι εναλλάξ.
Ο άνθρωπος ερχόταν για τσίχλες 1 μήνα κάθε χρόνο κ η γυναίκα του έστελνε ταψιά φαγητό κάθε εβδομάδα με το πλοίο της γραμμής.
Ήταν όμως κ άλλες εποχές με πολύ θηραμα.
Στο κυνήγι πς για ν'αδειασεις το κεφάλι σου,να χαλαρώσεις,να επικεντρωθείς σ'αυτο που κανείς....Χαράς το κουράγιο σου Στέλιο που μπήκες στη διαδικασια να πας απο 10 μιση. Αν δεν κοιμηθώ καθόλου και πάω και το πιάσω δε θα ευχαριστηθώ, άσε που απ την αυπνια θα πεφτει κλαμπανι. Άσε που δε μου πάει εμενα αυτό θέλω να βλέπω την όλη φαση χαλαρή, οχι να οδηγώ πηγαίνοντας και να χω αγχος αν ειναι αλλοι κλπ πηγαίνω πιο κατω ή πιο πάνω κι οτι περασει. Απλως σκεπτομενος πετρελαια, ξενυχτι και οτι μπορει να κατσεις αλλου και να μην τουφεκισεις ουτε μια καθομαι και κοιμαμαι οπως σημερα.
Ένας λόγος που πηγαινω 2-3 φορές το χρόνο Πελασγία με εναν φίλο μου είναι αυτός. Ξέρω οτι θα μου κοστίσει ακριβά αλλά, είμαστε μόνοι μας στο σημείο πιάνουμε όπου θελουμε, περπατάμε χωρίς αγχος κι εν τέλει έτσι μόνο ευχαριστιόμαστε!Στο κυνήγι πς για ν'αδειασεις το κεφάλι σου,να χαλαρώσεις,να επικεντρωθείς σ'αυτο που κανείς....
Αν είναι να πηγαίνεις με άγχος και να συνεχίζεις με άγχος,χεστο!
Είναι κι ο λόγος που δεν πάω σε καρτερια που τραβάνε πολύ κόσμο.
Ας πάω σε δευτεροτριτο,να έχω ησυχία κι ότι βγει!
Όχι να σκέφτομαι μη με χαλάσει,μη τον χαλάσω,που θα ρίξω,πότε θα ρίξω,αν θα ρίξω και αντίστοιχα τι θα κάνει ο άλλος η οι άλλοι.
Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πηδά!
Εκτός κι είμαι με την παρέα ΜΟΥ....
Τώρα με μπριζωσεςΛιγο καλύτερα σήμερα τα πράγματα. Και μαύρες είχε και πιο πολλά πιασμένα και μέσα στις ελιές μάλιστα. Να μην είχε και χορτάρι μέχρι τα κακαλα θα ήμουν σούπερ. Εχασα 4 πουλιά που είναι πάρα πολλά για εμένα. Περασε κοντα το πρωί και το κοπαδακι με τα άγρια κατεβαινοντας από τα βράχια και κράτησα ένα μετά από πολύ καιρό. Ευτυχως είναι όπως πάντα σε αριθμό και χωρίς μπασταρδα μέσα. Ακουστηκαν αρκετές τουφεκιες σήμερα! View attachment 65332
Να ξες πολυ χαιρομαι που σε βλεπω παλι ενεργο εδω. Ελειπες και συμφωνω με τα λεγομενα σουΣτο κυνήγι πς για ν'αδειασεις το κεφάλι σου,να χαλαρώσεις,να επικεντρωθείς σ'αυτο που κανείς....
Όχι να σκέφτομαι μη με χαλάσει,μη τον χαλάσω,που θα ρίξω,πότε θα ρίξω,αν θα ρίξω και αντίστοιχα τι θα κάνει ο άλλος η οι άλλοι.
Υπάρχει καλύτερη λύση την έχω εφαρμόσει πολλές φορές κάθομαι πίσω από το καλό καρτέρι κοιτώντας πως ρίχνει ο πρώτος συνήθως με λίγο προσοχή μια χαρά πάει εκτός αν όλοι οι μπροστινοί είναι φονιάδες.Στο κυνήγι πς για ν'αδειασεις το κεφάλι σου,να χαλαρώσεις,να επικεντρωθείς σ'αυτο που κανείς....
Και όχι μόνο από περιβαντολογική...Παμε καταδιαολου, απο περιβαντολογικη αποψη!!!!
Τα πουλιά βάζουν λίπος μόνο με κρύο και όταν ετοιμάζονται για ταξίδι. φαγητό έχουν ατελείωτο. μόλις μαδησα καμιά 20αρια και βρήκα 3-4 σχετικά παχιές. Οσο για τα δέντρα, χεστα, οι ελιές σέρνουν ασταμάτητα. Κλαδευε τα κληματα ο γείτονας και έτρεχαν ζουμί οι κοπες! Δεν έχουν κατεβάσει χυμούς τα δέντρα καθόλου.Μεσοβδομαδα ειχα παει για ενα περπατητο. Περπατησα 8,5 χιλιομετρα με 15 βαθμους και βαρεσα 5 πουλια (3 κοτσυφια και 2 κοκκινες). Σημερα τα καθαρισα και ηταν ολα πετσι και κοκκαλο.
Κατι μικρες μηλιτσες που ειχαμε βαλει πριν 3 χρονια, εχουν φουσκωσει μπροστα!!!!
Εχουν ξεγελαστει πο τον κολοκαιρο, και αργοτερα θα κανει κανα καψικο να τα κανει καρβουνο.
Παμε καταδιαολου, απο περιβαντολογικη αποψη!!!!
Εεεε Γιάννη άμα πας ξανά Χιλιομόδι πεσμου και εμένα σε παρακαλώ....ξέρω ένα παιδί που θέλει να πάει κατά κει...Στο κυνήγι πς για ν'αδειασεις το κεφάλι σου,να χαλαρώσεις,να επικεντρωθείς σ'αυτο που κανείς....
Όπως πάντα number one. Εσύ σώνεις τη παρτίδα κάθε φορά!!!Λιγο καλύτερα σήμερα τα πράγματα. Και μαύρες είχε και πιο πολλά πιασμένα και μέσα στις ελιές μάλιστα. Να μην είχε και χορτάρι μέχρι τα κακαλα θα ήμουν σούπερ. Εχασα 4 πουλιά που είναι πάρα πολλά για εμένα. Περασε κοντα το πρωί και το κοπαδακι με τα άγρια κατεβαινοντας από τα βράχια και κράτησα ένα μετά από πολύ καιρό. Ευτυχως είναι όπως πάντα σε αριθμό και χωρίς μπασταρδα μέσα. Ακουστηκαν αρκετές τουφεκιες σήμερα! View attachment 65332