Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
AS 24 ή 28 γκάζι τέρμα το φάρμακο .....;)

Καλημερα και απο εδω Λαμπη μου !!
Δεν αντιλεγω....σωστα τα λες....αλλα πρεπει να σου πω....δεν εγινα ''σκοπευταρας'' απο την μια στιγμη
στην αλλη επειδη εκανα μαθηματα με τον leo και μου εδειξε τον σωστο τροπο σκοπευσης !!!
Τον σωστο τροπο τον ξερω...αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορω και τον εφαρμοζω παντα...
Μετα απο 30 χρονια λαθος επωμισης....δεν γινεσαι ξαφνικα να γινεις σκοπευτης...
Εσυ πας σκοπευτηριο και ξερεις τι εννοω....Θελω ''δουλεια'' και προπονηση για να τα εφαρμοζω παντα
ολα αυτα που μου διδαξε ο leo !!
Σιγουρα εχω βελτιωση....σε αυτο ουτε λογος....Βγαινω με αλλον ''αερα'' στο βουνο...αλλα δεν μπορω να
πιασω και ολα τα ''τσαλίμια'' του κοτσυφα !!!
Σιγουρα κανω τα πεταλωματα μου....αλλα δεν με ενοχλει ....γιατι ξερω πλεον που εκανα λαθος...
Δεν ειμαι στα ''σκοταδια'' οπως ημουν πριν....δλδ να πεταλωνω το θηραμα και να ξυνω την κεφαλή μου
και να αναρωτιεμαι....καλα αυτο τωρα πως το εχασα ??
Τωρα ξερω....αυτο για μενα εχει μεγαλη σημασια!!
Οσον αφορα τα 24 - και 28 γραμμαρια....το ιδιο καλα σκοτωνουν με τα 30 - 32..... !!
Πηγα και με 28 γραμμαρια...μια χαρα σκοτωναν...
Να ξερεις μετα απο τοσα χρονια ιδιογομωσης....και χιλιαδες δοκιμες που εχω κανει....''αχρηστο΄΄ σεταπ
δεν εχω !!!
Το θηραμα θα γλυτωσει μονο απο αστοχια μου.....εαν στειλω τα σκαγια εκει που πρεπει λυτρωμο δεν
εχει φιλε μου !!!
Εχθες ειχε κρυο στο βουνο....πρεπει να ειχε 2-3 βαθμους....Το σεταπ που ειχα δουλεψε με αξιοπρεπεια !!
Τα πουλια εσβηναν στον αερα και δεν ειχα ουτε αιματα ουτε ξεπουπουλιασματα.. !!
Στο γραφω.
SIPE - 686 -1,55X32- Ηλιοπουλος 22- Ν8,5 -68,5 - 57 -8*πτυχο. Κ.Α.Χ.12,5 χιλιοστα V1,5-402m/s
30 μετρα 3* αστρα μαμα τσοκ 79% συγκεντρωση.
Υγεια και θηραματα να εχουμε....και το τι θα ριξουμε....το βρισκουμε Λαμπη μου !!! :)
''Ποταμός'' τα σεταπ !!!:D

Σιγουρα εχω βελτιωση....σε αυτο ουτε λογος....Βγαινω με αλλον ''αερα'' στο βουνο...αλλα δεν μπορω να
πιασω και ολα τα ''τσαλίμια'' του κοτσυφα !!!
Σιγουρα κανω τα πεταλωματα μου....αλλα δεν με ενοχλει ....γιατι ξερω πλεον που εκανα λαθος...
ολα στο προγραμμα ειναι !δεν μπορουμε να τα κτυπαμε ολα !γιατι ο λεο δεν κανει ζεμπεκιες στο βουνο?σημασια εχει να ειμαστε στο βουνο.

ολα στο προγραμμα ειναι !δεν μπορουμε να τα κτυπαμε ολα !γιατι ο λεο δεν κανει ζεμπεκιες στο βουνο?σημασια εχει να ειμαστε στο βουνο.

Πολυ σωστα !!!
Το μονο που δεν με ενοχλει.....ειναι εαν πεταλωσω το θηραμα....Ολα στο προγραμμα ειναι ...και τωρα
ξερω και το γιατι.
Οπως ειπες....υγεια και να μπορουμε να βγαινουμε στο βουνο !! :)

Αν χτυπούσαμε όλα σε όσα επιχειρουσαμε,θα το είχαμε κόψει!🙂
Στο τέλος θα έχανε το ενδιαφέρον και την"χαρά"της επιτυχίας,αφού θα ήταν δεδομένη.
Έχει και η αποτυχία τη νοστιμιά της!
Τροφή για σκέψη και στόχος για την επόμενη φορά...

Εεεε,δεν λέμε να πάει και το κλαμπανι γονα!🥴

Αν χτυπούσαμε όλα σε όσα επιχειρουσαμε,θα το είχαμε κόψει!🙂
Στο τέλος θα έχανε το ενδιαφέρον και την"χαρά"της επιτυχίας,αφού θα ήταν δεδομένη.
Έχει και η αποτυχία τη νοστιμιά της!
Τροφή για σκέψη και στόχος για την επόμενη φορά...

Εεεε,δεν λέμε να πάει και το κλαμπανι γονα!🥴
Μάστορα τσιχλοκυνηγι χωρίς κλαμπανι και 3αρα δεν είναι κυνήγι απλα.pray to God.

Πρόσεχε μόνο μην αυτομουτζωνεσαι γιατί έχει πρόστιμο.Να παραμένεις μόνο στα λόγια πράγμα που το κάνω και εγώ στον εαυτό μου λέγοντας τι μαλάκια είναι αυτή που έκανες,όπως και όταν φτερνίζομαι που λέω για σου Γιάννο .

Συν τα σχετικά... "ευλόγησον"!🤣
Προσωπικά,μετά από κλαμπανι,δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου!!
"Μπράβο μ@λ@κ@ρε,άξιος!!"
Το καλό όμως είναι ότι ενώ έχεις χάσει αυτή που σου βγαίνει στα 20 μέτρα και σε βλέπει και πάει για μήνυση και έχεις αρχίσει ν ανακαλύπτεις καινούργια μπινελικια ξαφνικά από το πουθενά ρίχνεις μια απ' αυτές που δεν πρέπει κι εκεί αρχίζει ο αυτοθαυμασμος και η εξύψωση της σωλήνας που κρατάς.τι έκανα ο π#€&#ς δεν υπάρχω ο παικταρας έχω κανόνι κι όχι όπλο και τα σχετικα.yelling.

Το καλό όμως είναι ότι ενώ έχεις χάσει αυτή που σου βγαίνει στα 20 μέτρα και σε βλέπει και πάει για μήνυση και έχεις αρχίσει ν ανακαλύπτεις καινούργια μπινελικια ξαφνικά από το πουθενά ρίχνεις μια απ' αυτές που δεν πρέπει κι εκεί αρχίζει ο αυτοθαυμασμος και η εξύψωση της σωλήνας που κρατάς.τι έκανα ο π#€&#ς δεν υπάρχω ο παικταρας έχω κανόνι κι όχι όπλο και τα σχετικα.yelling.
Αααακριβώς!!
Χαρακτηριστική ελληνική αντίδραση!!😁

Θα πω δημοσια μωρη παικτουρα τι αναφωνεις οταν ριχνεις τις μακρυνες!!!
.big smile.

Καλημέρα και από εμένα, Κυριακή πρωί μας βρήκε στην Αταλάντη, δεν ξέρω τι γράφουν οι υπόλοιποι αλλά εμείς τρία άτομα καρτέρι πρωινό ζήτημα να είδαμε 10 τσίχλες. Κυνηγους εκτός από εμάς και 3 άλλους που πέρασαν από μπροστά μας δεν ακούσαμε ούτε είδαμε κανέναν άλλο. Πάνω μακριά από την Αταλάντη που και που έπεφτε και καμία ντουφέκια αλλά και αυτές ελάχιστες. Αν πηγαίνεις εκεί και το πρωί δεις μόνο 1 τσίχλα κανείς μεταβολή και φεύγεις. Το μόνο καλό είναι ότι και παλι είχε χόρτα!!!! Για τον απολογισμό 3 άτομα 8 τσίχλες!!!!

Καλημέρα και από εμένα, Κυριακή πρωί μας βρήκε στην Αταλάντη, δεν ξέρω τι γράφουν οι υπόλοιποι αλλά εμείς τρία άτομα καρτέρι πρωινό ζήτημα να είδαμε 10 τσίχλες. Κυνηγους εκτός από εμάς και 3 άλλους που πέρασαν από μπροστά μας δεν ακούσαμε ούτε είδαμε κανέναν άλλο. Πάνω μακριά από την Αταλάντη που και που έπεφτε και καμία ντουφέκια αλλά και αυτές ελάχιστες. Αν πηγαίνεις εκεί και το πρωί δεις μόνο 1 τσίχλα κανείς μεταβολή και φεύγεις. Το μόνο καλό είναι ότι και παλι είχε χόρτα!!!! Για τον απολογισμό 3 άτομα 8 τσίχλες!!!!
Η Αταλάντη που γράφουν όλοι δεν είναι τόπος μικρός ούτε τόπος που ακούς όλες τις ντουφέκιες που πέφτουν μπορεί να έχει πουλιά προς την νέα εθνική μπορεί όμως και προς την παλιά .Και εξαλου μπορεί δίπλα σου στα δύο χιλιόμετρα πίσω από το λόφο να περνάνε κορδόνι και εκεί που είσαι να μη βλέπεις αυτά είναι τα τερτίπια των μετακινήσεων και της πίεσης των πουλιών λόγο καιρού .Φεβρουάριο έχει τύχει πελεή να δεις 5 τσίχλες και από πίσω στους φούρνους να πιάνεις όριο για πλάκα.

Η Αταλάντη που γράφουν όλοι δεν είναι τόπος μικρός ούτε τόπος που ακούς όλες τις ντουφέκιες που πέφτουν μπορεί να έχει πουλιά προς την νέα εθνική μπορεί όμως και προς την παλιά .Και εξαλου μπορεί δίπλα σου στα δύο χιλιόμετρα πίσω από το λόφο να περνάνε κορδόνι και εκεί που είσαι να μη βλέπεις αυτά είναι τα τερτίπια των μετακινήσεων και της πίεσης των πουλιών λόγο καιρού .Φεβρουάριο έχει τύχει πελεή να δεις 5 τσίχλες και από πίσω στους φούρνους να πιάνεις όριο για πλάκα.
Σωστά τα λες, αλλά ενημερώνω ότι εκεί που είμαστε είναι δίπλα από τον κεντρικό δρόμο, φτάσαμε περίπου 20 λεπτά νωρίτερα και άλλο αυτοκίνητο μέχρι να ξημερώσει και να πάμε στα καρτερία μας δεν πέρασε επάνω. Οι κυνηγοί που ήρθαν και κάθισαν απέναντι στο ρέμα τους είδαμε. Εκεί που πάμε πρέπει να πηγαίνουμε τα τελευταία 20 χρόνια και πίστεψε με είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στην περιοχή. Αν το πρωί βλέπεις 2 μαύρες και μετά τίποτα απλά τα μαζεύεις και φεύγεις. Αυτό κάναμε και εμείς.

Status
Not open for further replies.
Back