AS 24 ή 28 γκάζι τέρμα το φάρμακο .....![]()
Καλημερα και απο εδω Λαμπη μου !!
Δεν αντιλεγω....σωστα τα λες....αλλα πρεπει να σου πω....δεν εγινα ''σκοπευταρας'' απο την μια στιγμη
στην αλλη επειδη εκανα μαθηματα με τον leo και μου εδειξε τον σωστο τροπο σκοπευσης !!!
Τον σωστο τροπο τον ξερω...αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορω και τον εφαρμοζω παντα...
Μετα απο 30 χρονια λαθος επωμισης....δεν γινεσαι ξαφνικα να γινεις σκοπευτης...
Εσυ πας σκοπευτηριο και ξερεις τι εννοω....Θελω ''δουλεια'' και προπονηση για να τα εφαρμοζω παντα
ολα αυτα που μου διδαξε ο leo !!
Σιγουρα εχω βελτιωση....σε αυτο ουτε λογος....Βγαινω με αλλον ''αερα'' στο βουνο...αλλα δεν μπορω να
πιασω και ολα τα ''τσαλίμια'' του κοτσυφα !!!
Σιγουρα κανω τα πεταλωματα μου....αλλα δεν με ενοχλει ....γιατι ξερω πλεον που εκανα λαθος...
Δεν ειμαι στα ''σκοταδια'' οπως ημουν πριν....δλδ να πεταλωνω το θηραμα και να ξυνω την κεφαλή μου
και να αναρωτιεμαι....καλα αυτο τωρα πως το εχασα ??
Τωρα ξερω....αυτο για μενα εχει μεγαλη σημασια!!
Οσον αφορα τα 24 - και 28 γραμμαρια....το ιδιο καλα σκοτωνουν με τα 30 - 32..... !!
Πηγα και με 28 γραμμαρια...μια χαρα σκοτωναν...
Να ξερεις μετα απο τοσα χρονια ιδιογομωσης....και χιλιαδες δοκιμες που εχω κανει....''αχρηστο΄΄ σεταπ
δεν εχω !!!
Το θηραμα θα γλυτωσει μονο απο αστοχια μου.....εαν στειλω τα σκαγια εκει που πρεπει λυτρωμο δεν
εχει φιλε μου !!!
Εχθες ειχε κρυο στο βουνο....πρεπει να ειχε 2-3 βαθμους....Το σεταπ που ειχα δουλεψε με αξιοπρεπεια !!
Τα πουλια εσβηναν στον αερα και δεν ειχα ουτε αιματα ουτε ξεπουπουλιασματα.. !!
Στο γραφω.
SIPE - 686 -1,55X32- Ηλιοπουλος 22- Ν8,5 -68,5 - 57 -8*πτυχο. Κ.Α.Χ.12,5 χιλιοστα V1,5-402m/s
30 μετρα 3* αστρα μαμα τσοκ 79% συγκεντρωση.
Υγεια και θηραματα να εχουμε....και το τι θα ριξουμε....το βρισκουμε Λαμπη μου !!!

''Ποταμός'' τα σεταπ !!!