Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό λέω ακριβώς .
Στο σκίτσο είναι εμφανώς παράλληλη αλλά τα νούμερα που αναγράφει εμπρός και πίσω διαφέρουν - έτσι το βλέπω τουλάχιστον ίσως να κάνω λάθος - εμπρός γράφει 41 και πίσω 51.
Μην παίρνεις τοις μετρητοίς το σκίτσο.
Είναι ενδεικτικό,απλά για να γράφουν οι διαστάσεις.
Δεν είναι αναλογική απεικόνιση.

Όπως πέρσι!
Στα Πολιτικά πέρσι είχε 40 πόντους χιόνι!!!! Μετα απο 8 μέρες ξεχιονισε και 3 μέρες έβγαλε ο κάθε πικραμένος το άχτι του. Εγω πιστεύω πως στην επερχόμενη κακοκαιρία θα στρώσει παντού στην Ευβοια και πολύ πράμα.

Στα Πολιτικά πέρσι είχε 40 πόντους χιόνι!!!! Μετα απο 8 μέρες ξεχιονισε και 3 μέρες έβγαλε ο κάθε πικραμένος το άχτι του. Εγω πιστεύω πως στην επερχόμενη κακοκαιρία θα στρώσει παντού στην Ευβοια και πολύ πράμα.
Ή σουζη στην Εύβοια είπε χιόνι φουλ.

Το τι φυσίγγι έπεσε πέρσι στα πολιτικά αφού λέω Κάτσε πίσω γιατί θα μας φάνε εδώ
Και ξαναπήγα μετά απο μια εβδομάδα καμία σχέση
Ένας μαλακας με έκαψε τα χέρια ευτυχώς είχα κατάλληλα ρουχα έριχνε ευθεία βολή

Το τι φυσίγγι έπεσε πέρσι στα πολιτικά αφού λέω Κάτσε πίσω γιατί θα μας φάνε εδώ
Και ξαναπήγα μετά απο μια εβδομάδα καμία σχέση
Ένας μαλακας με έκαψε τα χέρια ευτυχώς είχα κατάλληλα ρουχα έριχνε ευθεία βολή
Να ήταν μόνο ένας ο μαλακας εκείνες τις μέρες καλά θα ήταν. Ευτυχως εγώ πήγα την πρώτη μέρα που έφυγε το χιονι , έκανα όριο μέχρι τις 10 με διαλεχτά πουλιά και την έκανα. ξαναπήγα μετά από 7-8 μέρες. είχε και τότε πουλιά αλλά από το αντιαεροπορικο που είχαν φάει πεταγαν στα 200 μέτρα και πάλι τους έριχναν.

Το πρωί δεν πετάνε , ούτε και το απόγευμα πετάνε ;)
Στο πλάτος 3 καρτεριών , κάθησα στο μεσαίο … είδα συνολικά δεξιά αριστερά 7 πουλιά , τουφέκισα 2 και κράτησα το 1 … άκουσα άλλες 2-3 ντουφεκιές … όσο ψύχραιμα και να το δεις , δεν υποφέρεται αυτό , άντε να τελειώσει σε 20 μέρες να ηρεμήσουμε :(

Περπατητο είχε κατι πουλιά και πήρα 13 στο χέρι. Στο καρτέρι πήρα 1 τσίχλα από τις 3 που είδα και μετά παρέα με τον θηροφυλακα έξι (6) μπεκατσες!!!!

Αυριο πρωινό και περπατητο μέχρι τελικής πτώσεως. Μετα έρχεται η Μπαρμπαρα και στοπ για πολλές μέρες.
Δηλαδης Διρφάρα μου 6 μπεκατσες περασαν,6 πηρατε?Ειστε δηλαδης καλοι!
Ασχολησου τοτε με τις μπεκατσες,αφου βλεπεις οτι με το τσιχλοκαρτερο δεν βγαζεις ακρη...Τι σφυραχτρακι,τι κραχτης,άμπαλος γυρνας.
Περπατητο ομως απ οτι φαινεται,ηταν γεματα τα αγκιστρια σου,οποτε αποζημιωθηκες
Keep going Διρφαρα μου.
Αντε τωρα που θα εχει διακοπή,παρκαρε κανα νιμου στο τζακι διπλα να ξεστραβωθεις,που τρεχεις ολη μερα στα βουνα.hippo
.bye.

Το πρωί δεν πετάνε , ούτε και το απόγευμα πετάνε ;)
Στο πλάτος 3 καρτεριών , κάθησα στο μεσαίο … είδα συνολικά δεξιά αριστερά 7 πουλιά , τουφέκισα 2 και κράτησα το 1 … άκουσα άλλες 2-3 ντουφεκιές … όσο ψύχραιμα και να το δεις , δεν υποφέρεται αυτό , άντε να τελειώσει σε 20 μέρες να ηρεμήσουμε :(
Καλα πηγε και αυτο...
.fff.

Μετά τις 30-1 που γινόταν χαμός εντάξει πήραμε πουλιά αλλά φοβόσουν απο που θα σου έρθει
Πήγα μετά απο μια βδομάδα δυο άτομα καναμε πιο λίγα πουλιά αλλά ποιο χαλαρά
Και στις δέκα Φλεβάρη αφιέρωσα τη μέρα τις γιορτής μου μόνος το ευχαριστήθηκα δεν είχε πουλιά αλλά ότι τουφεκουσα έπεφτε και πρώτη φορά βρήκα όλα τα πλια
Και πρώτη φορά μου συνέβη ρίχνω μια τσίχλα που είχαν σηκωθεί απο μια αγριελιά πέφτουν δυο ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω

τα γουσταμας παντω ς παιδες στα καρτερακια τα βγαζουμε εδω πανω ατα τσιχλονιαααα,,,αλο ενα απογευματινο με την ΕΛΗ μια λαπραντωρινα του φιλουμου νοντα,,,παιξανε πουλια απο νωριςςς κωψανε και ξανα παιχνιδακιιιιι επη μιση ωρα καιιιι παντως γουσταραμε τουφεκιες και απωρταρισματα απο την ΕΛΗ ,,πουλακια παντως εχη για να γουσταρης τουφεκιες και να βγαλης τον μεζεεεε ;)

τα γουσταμας παντω ς παιδες στα καρτερακια τα βγαζουμε εδω πανω ατα τσιχλονιαααα,,,αλο ενα απογευματινο με την ΕΛΗ μια λαπραντωρινα του φιλουμου νοντα,,,παιξανε πουλια απο νωριςςς κωψανε και ξανα παιχνιδακιιιιι επη μιση ωρα καιιιι παντως γουσταραμε τουφεκιες και απωρταρισματα απο την ΕΛΗ ,,πουλακια παντως εχη για να γουσταρης τουφεκιες και να βγαλης τον μεζεεεε ;)

βρεσηηηη υπνο δεν εχηςςςςς;;;;; αχχχχ καψουρηηηη,,εγω τωρα τελειωσα απο το καρτεριιιι .sex hard.
.yel.

Μήπως κάτι δεν κατάλαβες σωστά;
Μωρε αυτός όλα τα πιάνει αλλά έχει μια τάση προς την μυθοπλασία. @Θοδωρής-Εύβοια γράψε ρε κανα σενάριο και στειλτο στο νετφλιξ. Απο κάτι παπαριες που παίζουν εκεί σίγουρα θα φτιάξεις κάτι καλύτερο με το ταλέντο σου!

Δηλαδης Διρφάρα μου 6 μπεκατσες περασαν,6 πηρατε?Ειστε δηλαδης καλοι!
Ασχολησου τοτε με τις μπεκατσες,αφου βλεπεις οτι με το τσιχλοκαρτερο δεν βγαζεις ακρη...Τι σφυραχτρακι,τι κραχτης,άμπαλος γυρνας.
Περπατητο ομως απ οτι φαινεται,ηταν γεματα τα αγκιστρια σου,οποτε αποζημιωθηκες
Keep going Διρφαρα μου.
Αντε τωρα που θα εχει διακοπή,παρκαρε κανα νιμου στο τζακι διπλα να ξεστραβωθεις,που τρεχεις ολη μερα στα βουνα.hippo
.bye.
Τις τρεις πήραμε. Τις άλλες τρεις τις αφήσαμε για το πρωί. Τι τζάμπα θα ξυπνήσουμε για 3-4 ψωροτσιχλες μόνο???????? Επισης για να έχεις καλά αποτελέσματα με τα αγκίστρια και εσύ, βάλε ραγκλου άσπρο! Δυο πουλιά ανά αγκίστρι λέμε!!!

Status
Not open for further replies.
Back