Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
2 καζάνια γίδα

...Έτσι μπράβο Άλεξ!! Απ' ό,τι φαίνεται, ξέρεις από "χοντρό"... Εννοώ βραστό γίδα, τράγο, κριάρι και τα συναφή μεγάλα... Εμείς οι επαρχιώτες τα τρώμε πότε-πότε κι αυτά, και μάλιστα όταν προέρχονται από δικούς μας, μερακλήδες κτηνοτρόφους... Για τους "πρωτευουσιάνους" όμως, είναι άγνωστα και τους "βρωμάνε"... Δεν τα τρώνε...

Εγώ θέλω να μάθω, πού θα πάνε τα πούλμαν απο τους συλλόγους στην Πελασγία αφού εχει χιονι;
μπορει μεχρι την κυριακη να εχει κανει μπαλωματα ,σταματανε τα φαινομενα απο αυριο ,η θαλασσα το τρωει γρηγορα το χιονι,πχ γλυφα;)

Εγώ θέλω να μάθω, πού θα πάνε τα πούλμαν απο τους συλλόγους στην Πελασγία αφού εχει χιονι;
Ας έρθουν Κορινθία. Εχει και γίδα βραστή και προβατίνα στα κάρβουνα και άλλα ...... γκουρμέ εδέσματα.

...Έτσι μπράβο Άλεξ!! Απ' ό,τι φαίνεται, ξέρεις από "χοντρό"... Εννοώ βραστό γίδα, τράγο, κριάρι και τα συναφή μεγάλα... Εμείς οι επαρχιώτες τα τρώμε πότε-πότε κι αυτά, και μάλιστα όταν προέρχονται από δικούς μας, μερακλήδες κτηνοτρόφους... Για τους "πρωτευουσιάνους" όμως, είναι άγνωστα και τους "βρωμάνε"... Δεν τα τρώνε...
Νικόλα καλημέρα χθες λόγου κρύο πήγαμε δυο άτομα για γίδα εδώ στο Χαλάνδρι αφού φάγαμε τι γίδα μας με πέντε μισό κιλά κρασί
Συνοδεία με σαλιγκάρια κοχλιους όπως τα λένε και καπάκι μια συκωταρια
Το πακέτο για σπίτι πήγαινε φουλ με πατσά και αλλά δεν έβλεπα να τους βρωμάει και μη μου πείτε δεν είναι πρωτευουσιάνοι

Νικόλα η προβατίνα έχει γίνει πλέον της μόδας, ακόμα και στη νεολαία, που παλιότερα και μόνο στο άκουσμα στράβωναν...
Οι τιμές έχουν τσιμπήσει αισθητά
Αυτό ανοίγει το δρόμο και για τα άλλα χοντρά... Σε λίγο θα γίνουν είδος γκουρμέ
ΥΓ : Κανένα καλό μουνούχι πού θα βρούμε, πριν το μάθουν κι αυτό;

Πέρα από την πλάκα βλέπω στην Κορινθία την Κυριακή να γίνεται απόβαση!!! Ολοι οι καλοί χωράνε .hunter. και μετά bbq2

Εχω εναν πολυ καλο φιλο στα Νερατζα Κορινθιας...μεταξυ Βραχατι και Κιατου !!!
Χασαπαρο τον φωναζω ....Χασαπης ειναι....Γιαννη τον λενε !!! Τετοιο κρεας και λουκανικα ( δικα του ) δεν εχω βρει
σε ολη την Ελλαδα...!!!
Οταν εφαγα θυμηθηκα ξεχασμενες γευσεις απο τα παιδικα μου χρονια....με λουκανικο απο το χωριο του
πατερα μου !!
Οποιος παει Κορινθο...να περασει να παρει....και οχι μονο θα δικαιωθω και θα θυμηθει....αλλα θα μου
αναβει και κανα κερι οταν πεθανω....!!!
Για τετοια κατασταση μιλαω..... :) :cool:

ΥΓ. Μην ξεχασετε να παρετε προβατινα....και ολοκληρο μαριναρισμενο κοτοπουλο χωρις κοκκαλα !!! ;) :)

Χασαπαρο τον φωναζω ....Χασαπης ειναι....Γιαννη τον λενε !!! Τετοιο κρεας και λουκανικα ( δικα του ) δεν εχω βρει
σε ολη την Ελλαδα...!!!
Οταν εφαγα θυμηθηκα ξεχασμενες γευσεις απο τα παιδικα μου χρονια....με λουκανικο απο το χωριο του
πατερα μου !!
Οποιος παει Κορινθο...να περασει να παρει....και οχι μονο θα δικαιωθω και θα θυμηθει....αλλα θα μου

ΥΓ. Μην ξεχασετε να παρετε προβατινα....και ολοκληρο μαριναρισμενο κοτοπουλο χωρις κοκκαλα !!! ;) :)
.love..tired..exciting..exciting..exciting.

σε ολη την Ελλαδα...!!!
πατερα μου !!

"Η" Νεράτζα είναι κύριε Νίκο! Και ο Γιάννης εγγύηση!

Status
Not open for further replies.
Back