Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και τα δύο έχουν τη χάρη τους απλώς όπως έγιναν τα πράγματα αν δε περπατήσεις δε βαράς πουλιά εκτός. Αν μένεις κοντά στα καρτερία και πηγαίνεις κάθε μέρα για την ιστορία περπατητο κοντά στη Θήβα μετον αδερφό μου πήρα 12 στο χέρι εγώ και 9 αυτός χάσαμε και 5 πουλιά στα σκινα και του χρόνου με υγεία

Attachments

• IMG_20230226_124819.jpg
    IMG_20230226_124819.jpg
    212,7 KB · Προβολές: 52
IMG_20230226_103527.jpgΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΊΤΣΕΣ ΚΑΡΤΕΡΙ ΠΕΡΙΞ ΑΓΙΩ ΘΩΜΑ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟ ΚΈΦΙ...ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ... ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΕΡΠΆΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΣΕΖΟΝ

Attachments

• IMG_20230226_103437.jpg
    IMG_20230226_103437.jpg
    604,2 KB · Προβολές: 55
Τελευταίο περπατητό το πρωί με τα φιλαράκια σήμερα. Κλασικά λίγα τα πουλιά αλλά σε συνδυασμό με το μουρλοαέρα η κατάσταση ήταν ακόμα πιο δύσκολη. Πήγε το κλαμπάνι σύννεφο με λίγα λόγια 😜. Να είμαστε καλά να περπατάμε και να κυνηγάμε όποτε έχουμε χρόνο! Ίσως ένα τελευταίο απογευματινό την Τρίτη και πάμε για του χρόνου. Υγεία σε όλους
P_20230226_110805.jpg

Είναι νωρίς ακόμα φίλε
Και σήμερα ότι και να είπαμε λέμε συχγωρεμενα
Συγχωρεί ο ένας των άλλο
Καλή σαρακοστη
Έτσι φίλε Χάρη καλά τα λες δεν αξίζει γενικά.Καλή Σαρακοστή με υγεία!

Υ.Γ εμείς φταίμε που ανεβάζουμε πραγματικά τι συμβαίνει και δεν είναι όλα ένα αδειανό πουκάμισσο-μια νεφέλη! Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και να τα ρέστα.Αλλά πρέπει να γίνουμε κατάσκοποι και γλύφτες με μόνο κέρδος το ατομικό συμφέρον κτλ.Ρόδα είναι και γυρίζει! Έννοια σου!

Καλησπέρα. Αυτή την εβδομάδα, αφιερώθηκα όσο μπορούσα, στο κυνήγι. Κατάφερα να πάω τέσσερις φορές, ως επί το πλήστον, περπατητό. Πέρασα υπέροχα με τα φιλαράκια μου! Πουλιά είχε λιγότερα, από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αρκετά για να διατηρείτε το ενδιαφέρον και η αδρεναλίνη. Τώρα περιμένω, πως και πως, την Τρίτη, για έναν ολοήμερο κυνηγετικό αποχαιρετισμό, μιας ακόμη χρονιάς, που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε, με τα καλά της και τα ανάποδά της. Καλή Σαρακοστή φίλοι μου, με υγεία και καλοσύνη.

Ο γερολυκος μου winchester 21 η αδυναμία μου

Από τα πιο γερά & στιβαρά πλαγιόκαννα όλων των εποχών...!!! Αποδεδειγμένο αυτό, και μάλιστα κατόπιν εξαντλητικής δοκιμασίας κάποτε... Διαθέτει απλούστατο μεν, αλλά αθάνατο σύστημα κλειδώματος...!!!
Άλλωστε, στην απλότητα των μηχανισμών ενυπάρχει η αξιοπιστία και η αντοχή στον χρόνο...!

View attachment 67620View attachment 67621Τρια άτομα,ημερήσιο,με πολύ περπάτημα...
Το απογευματινό ήταν απελπισία με τρελό αέρα!
Καλά να ήμαστε!
Να μαντέψω από τα οπλα!!!!! Γιάννης / Γιάννης/ Γιώργος… και του χρόνου με υγεια παλικαρια

Status
Not open for further replies.
Back