Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..

Θαρρείς κ θέλει να μου πει πως είναι καλυτερη κυνηγός από εμένα.......
....Το μόνο σίγουρο.....

Α ρε κυρ κοτσυφα τουτη την φορά δεν σου έμελλε να πας απο σκαγι......
Τι να κάνουμε, για κάποιους άλλους στην φυση το κυνήγι διαρκει 365 μερες το χρόνο......

IMG_20230302_114349.jpg

....Το μόνο σίγουρο.....

Τι να κάνουμε, για κάποιους άλλους στην φυση το κυνήγι διαρκει 365 μερες το χρόνο......

View attachment 67780
Και μετά μου λες ότι δεν εχεται πουλια ακόμα και η γατί τρωνε🤪

....Το μόνο σίγουρο.....

View attachment 67780
Εγώ το είπα, του χρόνου θα πάρω τη γάτα μου στο βουνό !

Και μετά μου λες ότι δεν εχεται πουλια ακόμα και η γατί τρωνε🤪
Τον χειμώνα μόλις σουρουπωνει ακουγεται κανα κοτσυφι στο χωριό..
Τσίχλα σπάνια θα δω,αυτες ειναι πιο αγριοπούλια...
Εγώ το είπα, του χρόνου θα πάρω τη γάτα μου στο βουνό !

Ειδικά για απορτ ειναι οτι πρεπει...
Φτερά και πουπουλα, άντερα κ όργανα σε χρόνο dt.... Χαχαχα

Last edited:

....Το μόνο σίγουρο.....

View attachment 67780

Έχει τρυπώσει για να τόνε απολαύσει με την ησυχία της... Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα... .yel..yel..yel.

Ο ξάδερφος στα όρια της παράκρουσης. είναι στις ελιες και κλαδευει και εδώ και 20 λεπτά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν 2-3 μαζί...... Εχει και ένα τσιχλοκαιρο εδώ σήμερα.....
Πες του ν'αφησει τα πουλάκια και να έχει το νου του στα κοφτερά που δουλεύει!!

Ο ξάδερφος στα όρια της παράκρουσης. είναι στις ελιες και κλαδευει και εδώ και 20 λεπτά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν 2-3 μαζί...... Εχει και ένα τσιχλοκαιρο εδώ σήμερα.....

Ναι, ξέρω Δημήτρη: τόνε γουστάρεις ''τρελά'' αυτόνα τον καιρό, με τη μουνταμάδα και το κρυουλάκι...!!
Σε εμπνέει για όμορφες τσιχλοντουφεκιές, όλο ''γλύκα''...!!
Σε καταλαβαίνω απολύτως πάντως...

Last edited:
Καλό απόγευμα !! Φέτος ήταν η χειρότερη χρόνια 27 χρόνια που κυνηγάω..περιοχη Δυτικά Χανιά..επίσης οσα πολύ λίγα πουλιά υπήρχαν πολύ πονηρά και δύσκολα σου έδιναν ουρανό να ρίξεις..χαμηλά,πονηρα και γρήγορα έφευγαν τα πιο πολλά.επισης αρκετές φορές σηκώνονταν πολύ δύσκολα!!
Έκανα ένα νέο βίντεο με κάποιες τουφεκιές που σας έχω ξαναβάλει αλλά και κάποιες καινούργιες..
Και του χρονου με υγεια σε ολους!

Πες του να κάνη ξερή προπόνηση!!!!!!!

....Το μόνο σίγουρο.....

View attachment 67780
Τις προάλλες γυρίζω σπίτι και βλέπω ένα μαδομουνι από πούπουλα παντού.Ειχε βουτήξει η μεγάλη γάτα μια δεκαοχτουρα στο μπαλκόνι και την είχε βάλει μέσα.Το πουλί μισό από φτέρωμα ήταν στον κρυφό φωτισμό και από κάτω και οι δύο κυρίες φέρμα.Αντε καθάριζε το σύμπαν τώρα...

Φέτος, κυνηγώντας τις ελάχιστες τσίχλες, μου έτυχε το εξής "περιστατικό": περνάει μια τσίχλα κοντά σχετικά (20-25μ) ρουαγιαλ, βολίδα, και την παίρνω με τη 2 βολή. Πέφτει τραυματισμένη. Όταν πήγαινα να την πιάσω, προσπαθούσε να πετάξει αλλά δεν μπορούσε. Λέω, οκ σπασμένη φτερούγα. Όταν τη μαδησα, δεν βρήκα ΚΑΝΈΝΑ σκάγι πάνω της, και οι φτερούγες ήταν ΆΘΙΚΤΕΣ. Επίσης δεν είχε σταγόνα αίμα, πουθενά!!! Πώς έγινε αυτό???!!!!

Status
Not open for further replies.
Back