Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με την λήξη της σεζόν βρήκα λίγο χρόνο και ξεκίνησα το μοντάζ.
Έχω βέβαια πολύ δουλειά ακόμη καθότι κυνήγησα αρκετά φέτος τα τσιχλοκοτσυφα λόγω ελλείψεως φασσας.

Που πάμε εμείς με all time classic σπαστό φραπέ?????
Αααα ολα κι όλα φίλε.....
Σπαστό φραπέ πάντα στα καρτέρια του Οκτώβρη κ καααποτε στα απογευματινά (τότε έπαιζε κιβώτιο).....
Οι υπόλοιποι καφέδες είναι για καφετέρια φάση.......

Με την λήξη της σεζόν βρήκα λίγο χρόνο και ξεκίνησα το μοντάζ.
Έχω βέβαια πολύ δουλειά ακόμη καθότι κυνήγησα αρκετά φέτος τα τσιχλοκοτσυφα λόγω ελλείψεως φασσας.
Γιατί αυτά τα κοτσύφια είναι άτρωτα;
Γιλέκο ασφαλείας φοράνε;

Γιατί αυτά τα κοτσύφια είναι άτρωτα;
Γιλέκο ασφαλείας φοράνε;
Πολύ πιο πυκνό φτέρωμα και συνήθως πάρα πολύ λίπος. Ειναι πιο δυσκολοκαταβλητα από τις τσιχλες! Μερικες φορές σε σημείο εκνευριστικό!!! Περσι μια μερα με αρκετό κρύο στις πρώτες τουφεκιες με νο9 32αρια δεν επεφταν. Μολις δοκίμασα με 28αρια νο10 που είχα μαζί μου επεφταν στουπια!!! Μια εξήγηση για αυτό????

Πολύ πιο πυκνό φτέρωμα και συνήθως πάρα πολύ λίπος. Ειναι πιο δυσκολοκαταβλητα από τις τσιχλες! Μερικες φορές σε σημείο εκνευριστικό!!! Περσι μια μερα με αρκετό κρύο στις πρώτες τουφεκιες με νο9 32αρια δεν επεφταν. Μολις δοκίμασα με 28αρια νο10 που είχα μαζί μου επεφταν στουπια!!! Μια εξήγηση για αυτό????
Πρώτον όταν έριξες τα 28αρια είχε περάσει η ώρα, μεσημεριασαμε, δεύτερον και το πιο σοβαρό στην αρχή έριχνε με λαμπρό 32 και με τα με Ρουμελιώτη 28.

Πιο μακριά ουρά, λίγο πιο ογκώδες στο μάτι και μένουν οριακά πίσω οι τουφεκιές μας βάζοντας τσιχλισιες προσκοπευσεις.
Δεν το θεωρώ δυσκολοκαταβλητο, τουναντίον

Τον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..

Θαρρείς κ θέλει να μου πει πως είναι καλυτερη κυνηγός από εμένα.......
....Το μόνο σίγουρο.....

Α ρε κυρ κοτσυφα τουτη την φορά δεν σου έμελλε να πας απο σκαγι......
Τι να κάνουμε, για κάποιους άλλους στην φυση το κυνήγι διαρκει 365 μερες το χρόνο......

View attachment 67780
...και μετά γελάτε όταν λέω ότι σκέφτομαι να εκπαιδεύσω γάτα!:D

Status
Not open for further replies.
Back