Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μακαρι Ηλια να ερθουν παντου και να μην γκρινιαζει κανεις. Εχω τουφεκισει ανεπιτυχως 28 Σεπτεμβρη τσιχλα. Το 16 η πρωτη που ειδα ηταν στις 23 Σεπτεμβρη. Φετος στις 24 , για να δουμε....
Πάντος, οταν ακούω 1η φορα κάθε χρονιά, αυτο το (τσικ-τσικ) νιώθω ρε φίλε, οτι χειμώνιασε ξαφνικά...😍
Άντε να δροσίσει λίγο, με το βρωμοκαλόκαιρο....

Ευρυτανια, στο χωριό μου δεν υπήρχε τσίχλα το καλοκαίρι. Χτες είδα την πρώτη μέσα στο χωριό , και στην επιστροφή σήμερα απόγευμα το σούρουπο Μαλακάσα , πέρασε μια πάνω από την Εθνική οδό , σε κανονική πορεία για απογευματινό , που βλέπω εκεί όλο το χειμώνα

Ρε παιδια αληθεια ειδατε;πωπωω ανατριχιασααα.επιτελους τα κορίτσια αρχιζουν να κατεβαινουν.βροχες ειχαμε κ θα εχουμε οποτε απο φαι πιστευω θα βρουν.αληθεια το κουμαρο κ ο κισσος πως πανε;στα μερη που κυνηγαω δεν εχω εικονα ακομα

Λοιπον παλικαρια, στο καφεδακι στις 6 το πρωι πριν τα γουρουνια , στα πλατανια μεσα στο χωριο οι κοκκινολαιμηδες ειχαν συναυλια!!! Επειτα , οταν επιασα καρτερι , ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΣΙΧΛΑ!!!!! Και μετα στην μπυριτσα της επιστροφης στο καφενειο ενας λαγας μου ειπε οτι ειδε και αυτος ψηλα στην Διρφη δυο πουλια. Να τονισω οτι σε αυτα τα μερη δεν εχει ντοπιαρες! Καλως μας ηρθαν λοιπον!
Δεν νομίζω να τον πιστεύετε, μεγάλος παραμυθάς λέμε :p :p :p

Μόλις παρέλαβα 20 κουτιά τσιχλοφύσιγγα, από τον κ.Ρουμελιώτη. Πρώτη φορά που παράγγειλα. Γεμισμένα με PSB στα 32 γραμμάρια. Σε λίγο που ξεκινούν τα μπασίματα θα έχω την ευκαιρία να τα δοκιμάσω εκτενώς. Πήγα στα 32 γραμμάρια, όχι μόνο λόγω αυτογεμούς αλλά έχοντας στο μυαλό και τα κρύα πρωινά του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Αν με φτάσουν έως τότε δηλαδή, που μακάρι να μην...γιατί θα σημαίνει ότι έχει πολλά πουλιά.

Μόλις παρέλαβα 20 κουτιά τσιχλοφύσιγγα, από τον κ.Ρουμελιώτη. Πρώτη φορά που παράγγειλα. Γεμισμένα με PSB στα 32 γραμμάρια. Σε λίγο που ξεκινούν τα μπασίματα θα έχω την ευκαιρία να τα δοκιμάσω εκτενώς. Πήγα στα 32 γραμμάρια, όχι μόνο λόγω αυτογεμούς αλλά έχοντας στο μυαλό και τα κρύα πρωινά του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου. Αν με φτάσουν έως τότε δηλαδή, που μακάρι να μην...γιατί θα σημαίνει ότι έχει πολλά πουλιά.
Καλοριχτα κύριε Τάσο!
Σε κάνα δυο εβδομάδες θα αρχίσει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τις πιτσιλωτες.

Σε τι τιμή πήγαν αυτά?

πύραυλοι εβαφους αερος είναι θα τα ευχαριστηθείς!!! τα έριξα στην έναρξη 4 κουτιά στις φασσες ν7 θάνατος!!!

Status
Not open for further replies.
Back