Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με τα προιόντα γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ,που πλασάρονται ως υγρά μαντιλάκια θρανίων ,ενω εξυπηρετούν σεξομανείς κυνηγούς
Εγώ φταίω, που σας ανοίγω τα μάτια, για την σωστή ή λάθος χρήση, αναλώσιμων υγρομάντηλων.
Αν πάντως και πάλι κάτι πάει στραβά, θα είμαι έτοιμος!

1696502935778.png

Α! Άσχετο εντελώς με το θέμα, αλλά τώρα το θυμήθηκα. Λέω αύριο να πάω να ελέγξω την φάση στο βουνό. Μπας και την δω ή έστω να την ακούσω! Μου έλειψε!
Καλά θα κάνεις, έχει κάτι μερούλες που βάζει απο λίγα και είναι θεωρώ σίγουρο ότι θα συναντηθείτε, εξάλλου τέτοια εποχή μόνο για την έξοδο πάμε, μην περιμένουμε θαύματα
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια χρονιά είχαμε δει τόσο νωρίς αττική τσίχλες, με φίλο που πηγαίναμε συχνά Καπανδρίτι

Καλά θα κάνεις, έχει κάτι μερούλες που βάζει απο λίγα και είναι θεωρώ σίγουρο ότι θα συναντηθείτε, εξάλλου τέτοια εποχή μόνο για την έξοδο πάμε, μην περιμένουμε θαύματα
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια χρονιά είχαμε δει τόσο νωρίς αττική τσίχλες, με φίλο που πηγαίναμε συχνά Καπανδρίτι
Μακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.

sipe bell 10.jpggerakotsihla.jpg

Μακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.

View attachment 80409View attachment 80410
Άστη να πάρει λίγα μέτρα...κιμάς έγινε

Α! Άσχετο εντελώς με το θέμα, αλλά τώρα το θυμήθηκα. Λέω αύριο να πάω να ελέγξω την φάση στο βουνό. Μπας και την δω ή έστω να την ακούσω! Μου έλειψε!
Το πρωί γυρνα πλευρό νωρίς είναι ακόμα ούτε μικροπουλα δεν έχουν φανεί.

Last edited:

Γεια στα χεράκια σου, πιάνει βλέπω το χέρι σου ,τρόμαξα να βρω διαφορές!
Να σου πω ,επειδή βλέπω περίσσιο ταλέντο στα χέρια σου , δεν αφήνεις την ιδιογομωση καλύτερα ,μην βγει κανένα με 3.400 πιέσεις ; 😆

Το πρωί γυρνά πλευρό νωρίς είναι ακόμα ούτε μικροπουλα δεν έχουν φανεί.
Το σκέφτηκα, αλλά, πρώτον, μπορώ να ζωγραφίζω και μικρόπουλα με φωτογραφική ακρίβεια και δεύτερον, έχω τάξει στην κοράκλα μου, να πάμε παρέα αύριο και αν θέλω να ζήσω ως τα πραγματικά μπασίματα, δεν μπορώ να της το αναβάλω.

Εγω το σχεδιο σαν σελφι των απομερων σημειων τοτε που τα περασες για γραφειο το βλεπω ρε Δημητρη .sarcastic.

Γεια στα χεράκια σου, πιάνει βλέπω το χέρι σου ,τρόμαξα να βρω διαφορές!
Να σου πω ,επειδή βλέπω περίσσιο ταλέντο στα χέρια σου , δεν αφήνεις την ιδιογομωση καλύτερα ,μην βγει κανένα με 3.400 πιέσεις ; 😆
Αχ, το έμπειρο μάτι δεν ξεγελιέται. Μπράβο. Δεν μπορούσα να τις ξεχωρίσω στο αρχείο μου. Ευτυχώς δεν ήταν φυσίγγι ιδιογόμωσης. Αν ήταν, θα υπήρχε και ένα δάκτυλο στην ζωγραφιά!

Μου πήρε 45 λεπτά να καταλάβω τι έχεις ζωγραφίσει στο κέντρο :rolleyes:

Με ολο το συμπαθιο και βλεποντας την κουβεντα σας, θα πω οτι, δεν θυμαμαι κανεναν να πεθανε απο αισιοδοξια!!!:):)
Λιγες ημερες λοιπον υπομονη ακομα, γεμιστε φυσιγγια και ετοιμαστειτε. Απανωτες πρεμιερες μετα τις 15 του μηνα!!!

Status
Not open for further replies.
Back