Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τι παει να πει αλλαζω επανατατικο ελατηριο ή κανω τρυγωνικη κινηση ρανταρ τζι κι πι οου και σουπαμουπες. Η καραμπινα οταν της ριχνεις ενα σωρρο φυσιγγια στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο θα χαλασει. Θα πηγαινει η εμπλοκη γονα. Ειδικα τα οπλα αεριων. Επισης οταν ριχνεις σουπερ μαγκνουμ και μαγκνουμ πας για αλλαγη καννης γιατι θα στραβωσει. Θελει να χεις 3 οπλακια και να τα δουλευεις ολα. Αλλιως ανα δεκαετια καινουριο
Σε πληροφορώ ότι έχω μια benelli rafaelo από το 2002 έχει ρίξει,ειδικά τα πρώτα χρόνια, πολλά φυσίγγια ( κυνήγια τσίχλας περπατητο σε κάθε έξοδο 4-5 κουτιά ίσως και παραπάνω) και δεν της έχω αλλάξει ούτε τα ελατήρια (επανατατικο,επικρουστηρα κτλ) ούτε βελόνα (επικρουστηρα)....το μόνο που έκανα ήταν να βάψω ceracote το ατσάλινο καπάκι της βάσης και την βίδα που συγκρατεί την πάπια..... είναι αυτή με τα πλαστικά κοντάκι και πάπια IMG_20211121_171050.jpg

Last edited:
Σήμερα βρεθηκαμε με ένα άλλο ξάδερφακι στα Δερβενοχωρια αλλά στα top καρτερία. Αυτός πάει εκεί που εμφανίζεται μποτιλιάρισμα την περίοδο των περασματων. Εγω εδώ και 20 χρόνια είναι η τρίτη φορά που παω. Δεν μπορώ τον τόσο κόσμο. Σήμερα είχε αλλά όχι πολύ. Οι περισσότεροι έπιασαν πάνω στο δρόμο, εγώ βαρεσα στα πιο ψηλά. Είδα καμία 30αρια τσίχλες, ντουφεκισα 2 και πήρα 1. Τις πιο πολλές τις είδα να περνάν ψηλωμενες κοντά στον κεντρικό. Ο ξάδερφος που ήταν κάτω είδε καμια 70αρια και πήρε 3. Συναντήσαμε κάτι παιδιά και μας είπαν ότι στο Κλειδί που ήταν αυτοί δεν είδαν καμία. Δύο γνωστοί που πήγαν Οινόφυτα είδαν 2. Κι εκεί που πήγα εγώ χθες είδα πάλι 2. Το λέω αυτό γιατι κάνω μια σύγκριση το καρτεριων σε σχέση με τα top καρτερία της ευρύτερης περιοχής. Φαντάζομαι όταν βλέπουμε εμείς πολλά πουλιά το τι γίνεται εκεί.
Το καλό είναι ότι το ματωσαμε σήμερα, μιλήσαμε με κόσμο και δώσαμε τις ευχές μας για μια καλή χρονιά. Καλές βολτουλες παλικάροι και να περνάτε καλά.IMG_20231008_111415.jpg

και εμείς το ίδιο υποθέσαμε ,αλλά φεύγοντας είδαμε έναν γουρουνά ,μιλήσαμε μαζί του και μας είπε ότι ήδη χτύπησαν ένα οπότε οι τουφεκιές μάλλον ήταν της παγάνας
Μπορεί αλλά οι τουφεκιές ήταν κοντά το πρωί είδαμε που έπιασαν τα καρτερια παγανα ανάμεσα μας έκαναν ;

Σήμερα Καρδίτσα το όριο ήρθε πολύ νωρίς.
Διαλεκτες ντουφεκιες με καλή παρέα.Τα πουλιά χιλιάδες!
Το χιλιαδες ειναι αοριστο φιλε
Ποσες χιλιαδες δηλαδη 1000 2000 3000? 100.000?
Να είστε συγκεκριμένος κυριε σας παρακαλώ

Σε πληροφορώ ότι έχω μια benelli rafaelo από το 2002 έχει ρίξει,ειδικά τα πρώτα χρόνια, πολλά φυσίγγια ( κυνήγια τσίχλας περπατητο σε κάθε έξοδο 4-5 κουτιά ίσως και παραπάνω) και δεν της έχω αλλάξει ούτε τα ελατήρια (επανατατικο,επικρουστηρα κτλ) ούτε βελόνα (επικρουστηρα)....το μόνο που έκανα ήταν να βάψω ceracote το ατσάλινο καπάκι της βάσης και την βίδα που συγκρατεί την πάπια..... είναι αυτή με τα πλαστικά κοντάκι και πάπια View attachment 80572
Ειναι χαλασμενο.
Να το πεταξεις και να πάρεις αλλο .

Όσο δίνετε σημασία στο τρολ παίρνει νόημα η ύπαρξη του και θα συνεχίσει το χαβα του.
Προσωπικά με έχει κουράσει σε σημείο να μη θέλω να διαβάσω το εν λόγω τοπικ.
Καλό θα ήταν να το ρυθμίσει αυτό η διαχείριση και εμείς τα μέλη να ΜΗΝ ξανασχοληθουμε μαζί του, ούτε απάντηση ούτε reactions.

Εγω 20 φυσιγγια στο γιλεκο και 250 στο αμαξι...
Για 10 κουτια φυσιγγια,κουβαλας και 10 βελονες για αλλαγη στο οπλο?
Στην δικια μου καραμπινα,μετα απο καθε ζωνη φυσιγγιων που αδειαζει,πιανω κατσαβιδια και εργαλεια για να λυσω και να επισκευασω...

Η συγκεκριμενη breda ειναι απ' τα ελαχιστα καλα αυτογεμη. Να δεις κατι urica που μετα απο 2 χρονιες τσιχλοκυνηγιου τα φτυσαν και ξεχαστηκαν στα οπλουργεια
Αδερφέ μου εκτιθεσαι...... ακόμα να το καταλάβεις;

Για 10 κουτια φυσιγγια,κουβαλας και 10 βελονες για αλλαγη στο οπλο?
Στην δικια μου καραμπινα,μετα απο καθε ζωνη φυσιγγιων που αδειαζει,πιανω κατσαβιδια και εργαλεια για να λυσω και να επισκευασω...
Η 302 που έχω έχει ρίξει 3 τιτανικούς φυσηγγια και επικρουστιρα δεν έχει αλαξει μόνο τα δυο ελατυρια και μια ουρα κλυστρου

Τι παει να πει αλλαζω επανατατικο ελατηριο ή κανω τρυγωνικη κινηση ρανταρ τζι κι πι οου και σουπαμουπες. Η καραμπινα οταν της ριχνεις ενα σωρρο φυσιγγια στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο θα χαλασει. Θα πηγαινει η εμπλοκη γονα. Ειδικα τα οπλα αεριων. Επισης οταν ριχνεις σουπερ μαγκνουμ και μαγκνουμ πας για αλλαγη καννης γιατι θα στραβωσει. Θελει να χεις 3 οπλακια και να τα δουλευεις ολα. Αλλιως ανα δεκαετια καινουριο
Αυτά που λες τα σκέφτεσαι ή τα Γράφεις για χαβαλέ και τα κατεβάζει η γκλάβα σου

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back