Παντα τραβα λεει. Απλα εσυ επιλεγεις αν θα την ακουσεις η θα πατησεις το mute....Εμένα όλο "τράβα" μου λέει !!! ... "μην πας" δεν μου λέει ποτέ! (έχει χαλάσει το σύστημα και πάω από φόλα σε φόλα)
Παντα τραβα λεει. Απλα εσυ επιλεγεις αν θα την ακουσεις η θα πατησεις το mute....Εμένα όλο "τράβα" μου λέει !!! ... "μην πας" δεν μου λέει ποτέ! (έχει χαλάσει το σύστημα και πάω από φόλα σε φόλα)
Είμαι υπάκουος !!!Παντα τραβα λεει. Απλα εσυ επιλεγεις αν θα την ακουσεις η θα πατησεις το mute....
Σωστός...Αφήστε να ηρεμήσουν τα πουλιά και θα τα περιλάβουμεΑυριο δεν παω πουθενα θα γίνεται πανικος απο κοσμο.
Τα πουλια που ντουφεκαμε στο θεο ισως στην επομενη ρεματια χαμηλωσουν για τον επομενο
Βλέπω ότι κι εσύ με τα 28αρια κατεβάζεις κυδώνια, ρόδια και τσίχλες! Καλοφαγωτα...Τριφυλία για δουλειές στα χωράφια και συλλογή καρπών. Με το όπλο δίπλα στο δέντρο κάναμε δουλιτσα. Είχε αρκετά πουλιά σε όλα τα ύψη και τις αποστάσεις. Μέχρι τώρα έχω δει πάνω από 50-60. Καλή μας αρχή και στις κελαηδοτσιχλες.
View attachment 80890View attachment 80891View attachment 80892
Μια χαρά!Πανω απο 25 30 πουλια δεν ειδαμε.
Αφου ειδατε και τοσες καλα ειστε!!! 6 ειδα εγω και 8 ο ξαδερφος ολες μεσουρανα! Και αυτη που πηραμε περασε ενα τρακτερ και την σηκωσε απο κατι αγριλιες. Πιασμενες ομως εχει. Δεν εκαναν τον κοπο να σηκωθουν.Καλημερα απο Αγιο Θωμα. Ελαχιστα πουλια. 4 τσιχλες ολες κι ολες. Πανω απο 25 30 πουλια δεν ειδαμε.
Και εμας οι περισσοτερες πιασμενες ηταν. Περναγε ο τσοπανης με το κοπαδι πισω απο το μεγαλο πευκοδασος και μας τις εφερνε. Εξαιτιας του βγηκε ο μεζες. Να ναι καλα ο ανθρωπος! Οι συναδελφοι που ηταν απο την αλλη μερια, ειδανε το πολυ 10 πουλια, που πιασαμε την κουβεντα, φευγοντας.Αφου ειδατε και τοσες καλα ειστε!!! 6 ειδα εγω και 8 ο ξαδερφος ολες μεσουρανα! Και αυτη που πηραμε περασε ενα τρακτερ και την σηκωσε απο κατι αγριλιες. Πιασμενες ομως εχει. Δεν εκαναν τον κοπο να σηκωθουν.