Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αύριο θα την κάνω και εγώ τη βόλτα μου αν και θα έχει γεμίσει ο τόπος ντουφέκια και βλέπω φθίνουσα κατάσταση περάσματος καλού κακού έχω καμία 20άρια 6αρακια μαζί για να κάνω λίγο πλάκα σε καμία ψηλωμενη παλιά είναι να ξεσκαρταρουμε κιόλας.

Σήμερα Οινόφυτα τελικά πέρασαν κάτι κουκίδες! Στο τσακ είμουν να πάω στο τοπικό τμήμα να κάνω μήνυση κατά αγνώστου τσίχλας για το αυχενικό που κόντεψα να πάθω!.hair.Τελικά η μέρα έκλεισε σε 2 κουρούνες,2 καρακάξες και 2 τσιχλάκια που κατέβηκαν από αρκετά ψηλά με μαμά 2** crio τσοκ (Benelli) και φυσίγγια jordan κόκκινα 32gr 8ρια...το ματώσουμε τελικά .big smile.

Αυριο δεν παω πουθενα θα γίνεται πανικος απο κοσμο.
Τα πουλια που ντουφεκαμε στο θεο ισως στην επομενη ρεματια χαμηλωσουν για τον επομενο
Σωστός...Αφήστε να ηρεμήσουν τα πουλιά και θα τα περιλάβουμε .exciting.

Τριφυλία για δουλειές στα χωράφια και συλλογή καρπών. Με το όπλο δίπλα στο δέντρο κάναμε δουλιτσα. Είχε αρκετά πουλιά σε όλα τα ύψη και τις αποστάσεις. Μέχρι τώρα έχω δει πάνω από 50-60. Καλή μας αρχή και στις κελαηδοτσιχλες.
IMG_20231014_103545.jpgIMG_20231014_104816.jpgIMG_20231015_095801.jpg

Τριφυλία για δουλειές στα χωράφια και συλλογή καρπών. Με το όπλο δίπλα στο δέντρο κάναμε δουλιτσα. Είχε αρκετά πουλιά σε όλα τα ύψη και τις αποστάσεις. Μέχρι τώρα έχω δει πάνω από 50-60. Καλή μας αρχή και στις κελαηδοτσιχλες.
View attachment 80890View attachment 80891View attachment 80892
Βλέπω ότι κι εσύ με τα 28αρια κατεβάζεις κυδώνια, ρόδια και τσίχλες! Καλοφαγωτα...
Ο σκύλος σου πάντως άρχοντας!

Καλημερα απο Αγιο Θωμα. Ελαχιστα πουλια. 4 τσιχλες ολες κι ολες. Πανω απο 25 30 πουλια δεν ειδαμε.
Αφου ειδατε και τοσες καλα ειστε!!! 6 ειδα εγω και 8 ο ξαδερφος ολες μεσουρανα! Και αυτη που πηραμε περασε ενα τρακτερ και την σηκωσε απο κατι αγριλιες. Πιασμενες ομως εχει. Δεν εκαναν τον κοπο να σηκωθουν.

Αφου ειδατε και τοσες καλα ειστε!!! 6 ειδα εγω και 8 ο ξαδερφος ολες μεσουρανα! Και αυτη που πηραμε περασε ενα τρακτερ και την σηκωσε απο κατι αγριλιες. Πιασμενες ομως εχει. Δεν εκαναν τον κοπο να σηκωθουν.
Και εμας οι περισσοτερες πιασμενες ηταν. Περναγε ο τσοπανης με το κοπαδι πισω απο το μεγαλο πευκοδασος και μας τις εφερνε. Εξαιτιας του βγηκε ο μεζες. Να ναι καλα ο ανθρωπος! Οι συναδελφοι που ηταν απο την αλλη μερια, ειδανε το πολυ 10 πουλια, που πιασαμε την κουβεντα, φευγοντας.

χθεσινο απογευματινο καρτερακι απο της 6ωρα αρχησανε να παιζουνε τα τσιχλονιααα αλα ψιλομενες σε κοπαδακια 7 8 10 πουλια ,,δεν σηκωνες τουφεκι εκη πανω:( μωλις αρχησε να σουρουπονη αρχησανε τα γουσταααα περνωντας στα 10μετρα πανω μου δεν πρωλαβενα να τουφεκαω τα πουλια περνουσανε δεξιαμου και αριστεραμου 3 4 5 μαζι βεβαια κρατουσα τα βολικα χωρις ασκωπες τουφεκιεςςς διωτι εκανα και απωρτ.hair. τελικα 5 στο χερι και 3 χαμενα μεσα σε ελιες,,,τα 28γρ ρουμελιωτις ξυριζανε κοντρααα πωλη το γουσταρισα το φυσιγκη δουλευωνταστο στην καραμπινα με κυλινδρο παντααα;) ιδωμεν και σημερα το απογευμα;)

Status
Not open for further replies.
Back