Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
30-40 πουλιά"εκμεταλλεύσιμα"είναι απείρως προτιμότερα από 500"κοίτα ρε μ@λ@κ@ που περνάνε οι π@τανες"!!
Με το δικό μου μυαλό...
Και με τα μισά από αυτά είμαι ευχαριστημένος, φτάνει να μη περάσουν όλα μαζί.
20-25 ζυγισμένες τουφεκιές με καθαρό μυαλό σε καθαρό μέρος γέμισε η κατσαρόλα.
Δεν χρειάζονται περισσότερα, τουλάχιστον για μας τους "ευλογημένους" που ζούμε 15-20 λεπτά από το καρτέρι.
Μπορεί να μην φτάνουν για τους φίλους που αναγκάζονται να πηγαίνουν 2-3 φορές το μήνα 200+ Km μακρυά.

Και με τα μισά από αυτά είμαι ευχαριστημένος, φτάνει να μη περάσουν όλα μαζί.
20-25 ζυγισμένες τουφεκιές με καθαρό μυαλό σε καθαρό μέρος γέμισε η κατσαρόλα.
Δεν χρειάζονται περισσότερα, τουλάχιστον για μας τους "ευλογημένους" που ζούμε 15-20 λεπτά από το καρτέρι.
Μπορεί να μην φτάνουν για τους φίλους που αναγκάζονται να πηγαίνουν 2-3 φορές το μήνα 200+ Km μακρυά.
εμένα με 20-25 ζυγισμένες τουφεκιές , γεμίζει η ψυχή μου . Η κατσαρόλα όχι πάντα :rolleyes: :p

Για τον κάμπο μιλάς σίγουρα! Καλύτερα να μην μιλήσω. Ημιορεινά, ορεινά δεν ανέβηκαν πουλιά, ούτε η Αμφιλοχία ούτε το Αγρίνιο είχε χθες πουλιά. Ούτε εγώ είδα, η πιασμενες παίξανε, ούτε στης σκαμνιες δεν ανέβηκαν πουλιά άμα ξέρεις, οπότε βγάλε τα συμπεράσματα σου.
Παίζει ο Καζαντζίδης και ο καρας μαζί

Απ' εκεί που το 'χα 'φήσει:

Δευτέρα πρωί, πολύ λίγες πιασμένες, καθόλου μπάσιμο. Κάρπωση μικρή, στα δάκτυλα τού χεριού...

Τρίτη πρωί, έπαιξαν σαφώς περσσότερες πιασμένες κι έγινε αρκετό ''παιχνίδι'', αλλά και πάλι, μπάσιμο γιοκ... 9 έφερα χάμω κι έμασα τις 6.

Σήμερα, Τετάρτη πρωί, λιγοστές πιασμένες είχε πάλι, οι οποίες κόψανε ''μαχαίρι'' κατά τις 9:00. Πρόλαβα, ωστόσο, με προσεκτικές δικαννοντουφεκιές να ''γκρεμίσω'' πάλι 9, εκ των οποίων έμασα τις 7.

Τα απογιοματινά δεν έχουνε πάρει ομπρός ακόμη, με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες ''μαύρες'' που βγαίνουνε τελευταίως στο βαθύ σούρουπο, και από τις οποίες μπορείς να κρατήσεις κάνα-δυο, άμα είσαι αρκετά τυχερός (και ικανός)...

Φάσσες δεν έχουν φανεί καθόλου, με εξαίρεση σήμερα που είδα δύο μακρινά, ξεκομμένα, μεμονωμένα πουλιά, αλλά αυτό δεν το λες φασσοπέρασμα. Αναμένομεν λοιπόν...

Γέμισε το fb από αναρτήσεις από Χιώτες και από ότι φαίνεται το εκμεταλεύτηκαν αρκετοί το σημερινό απρόσμενο περασματάκι εν μέσω ψιλόβροχου!!!
Καλά από αυτούς που ανεβάζουν οι περισσότεροι είναι με μηχανάκια..άστο φίλε,μεγάλοι κοπριτες

Ποιος είναι έτοιμος για αυριο;να σηκώσει χέρι.. Εγώ παντως ειμαι έτοιμος..
Μονο αυριο εχει μεινει για καμια ντουφεκια διονυση,γιατι μετα απο παρασ/σαβ/ριακο θα κανεις βολτα με τις καμηλες στις πλαζ!

Μονο αυριο εχει μεινει για καμια ντουφεκια διονυση,γιατι μετα απο παρασ/σαβ/ριακο θα κανεις βολτα με τις καμηλες στις πλαζ!
Μας έχει μείνει κ η τρίτη Γιάννη.. Αν δε γίνει κωλοτουμπα τελευταία στιγμή.. Σου κου θα παω για καφε στη Φιλαδέλφεια να χαζευω τα πρασινοκεφαλα που περνανε..

Status
Not open for further replies.
Back