Δεν είναι μόνο η ευκολία και ο χρόνος είναι κυρίως το χρήμα που γλιτώνει μια τέτοια κατάσταση που μπορεί να γίνει Φυσιγγια όπλα ρούχα αρβύλα και κυνήγια.Αυτος ειναι ο λογος που λατρευω το χωριο μου.
Αναβω τσιγαρο σπιτι παω με τα ποδια και το σβηνω στην φυλαχτρα ..
Και το πρωι και το απόγευμα..
![]()
Μου πρηξανε τα ουμπαλα στα τηλέφωνα από τη δουλειά.....σε μια κουταλιά νερό πνίγονται ρε πουστη μου.....
Δεν με νοιαζει πλεον. Οτι μας δωσει. Το θετικοτατο της υποθεσης ειναι οτι πιανουν πουλια.Το σ.κ που μας πέρασε εαν σου ελεγα οτι την Πέμπτη θα δεις αυτα που είδες σημερα ,θα ελεγες το αγοράζω φιλε..
Ηταν χαμενη μερα πριν λιγες μερες..
..Μην το ξεχνας φίλε αυτο..
Καλύτερα τα tordo (Lambro 30) από τα Navaro; Είχα την αντίθετη άποψη. Λάθος, ή τα πάει καλύτερα η Baikalάρα;Χεραιτω τη παρέα. Για μια ωρίτσα καλά ήτανε, έκαμαν ένα ντου από παντού για 15 λεπτά, σαν χορεύτρια γυρναγα γύρω γύρω, ερχόταν από παντού......μετά που έκοψαν το πανικό έκανα κάποιες ωραίες τουφεκιες...... δυστυχώς έχασα και μια στα ψηλά χόρτα, επιλεγμένες τουφεκιές να τις βρίσκω...... κλαμπανισα και τρεις......τα 30αρια Navarro δεν με τρέλαναν κιόλας..... καμιά σχέση με τα tordo αλλα φυσικά θα τα ξαναριξω......νοτιαδουρα και μούχλα ο καιρός.
Μου πρηξανε τα ουμπαλα στα τηλέφωνα από τη δουλειά.....σε μια κουταλιά νερό πνίγονται ρε πουστη μου.....9 παρά έφυγα, δεν άντεξα άλλο .......
Πέρναγαν ακόμα κάποια πουλάκια, ωραία στρωτά.....
View attachment 81070
Κι εγω ρε Γιαννη ειναι η πρωτη φορα που μπορεσα να βαλω αδεια Οκτωβρη και κοιταω τον καιρο την επομενη εβδομαδα και ειμαι να σκασω.Εγω μητσο δεν προκειτε να παω πουθενα,αδικως κοπος,με τη ψυχολογια να σηκωθω να παω για τσιχλες με νοτιαδες και 30 βαθμους;και το θεμα δεν αφορα 2,3 μερες,ειναι και την αλλη βδομαδα τα ιδια,παει η αδεια στον βροντο τελικα!
Αναφέρομαι στα πορτοκάλι lambro tordo ( 32γρ) . Τα 32 τα έριξα την Κυριακή με παρόμοιο καιρό, το ίδιο όπλο και εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος..... βέβαια δεν καταδικάζω το Navarro, θα του δώσω και άλλες ευκαιρίες σίγουρα......εξάλλου έχω μια κούταΚαλύτερα τα tordo (Lambro 30) από τα Navaro; Είχα την αντίθετη άποψη. Λάθος, ή τα πάει καλύτερα η Baikalάρα;
σ.σ. Ψάχνομαι για τα 30άρια, όχι τόσο από άγνοια (έχω δοκιμάσει κάμποσα), αλλά γιατί δεν βρίσκω πια ότι ζητήσω.
Φιλιππε η αλλη βδομαδα με τα σημερινα δεδομενα παει στο βροντο,αλλα οπως λες τον νοεμβρη ελπιζουμε να πετυχουμε τα μαυρα με κανονικο καιρο,φετος καηκε ολος ο οκτωμβρης!Κι εγω ρε Γιαννη ειναι η πρωτη φορα που μπορεσα να βαλω αδεια Οκτωβρη και κοιταω τον καιρο την επομενη εβδομαδα και ειμαι να σκασω.
Μπορει ομως βλεποντας τον καιρο, να εχει καποιο ενδιαφερον Τριτη - Τεταρτη. Τουλαχιστον ας μπαινουν τα πουλια κι ας πιανουν οπως λεει ο Δημητρης και κατι θα κανουμε απο Νοεμβρη. Κι εγω πιστευω οτι απο περσυ ειμαστε ηδη καλυτερα. Και μην ξεχναμε οτι αρχες Νοεμβριου μπορει να εχουμε και καμια εκπληξη με τα μαυρα.
καλησπερα δοκιμασε και τα diana 30 τα εριξα τυχαια περυσι για πρωτη φορα και πηρα κουτα για φετος τα φτιαχνουνε στν αρτα νομιζω.εγω τα ριχνω με δικανοΚαλύτερα τα tordo (Lambro 30) από τα Navaro; Είχα την αντίθετη άποψη. Λάθος, ή τα πάει καλύτερα η Baikalάρα;
σ.σ. Ψάχνομαι για τα 30άρια, όχι τόσο από άγνοια (έχω δοκιμάσει κάμποσα), αλλά γιατί δεν βρίσκω πια ότι ζητήσω.
Σωστότατη αγορά...καλησπερα δοκιμασε και τα diana 30 τα εριξα τυχαια περυσι για πρωτη φορα και πηρα κουτα για φετος τα φτιαχνουνε στν αρτα νομιζω.εγω τα ριχνω με δικανο
πηρα τασο ενα κουτι μουκοψε εκεινη την ωρα θα το δικιμασω φετοσ αλλα δεν εχω αμφιβολιεςΣωστότατη αγορά...
Που να ρίξεις και τα 32αρια του τα πράσινα..
Ακριβούτσικο, αλλά...
Για αυτό το φυσιγγι κ μόνο τον παραδέχτηκα τον Τάτση..........καλησπερα δοκιμασε και τα diana 30 τα εριξα τυχαια περυσι για πρωτη φορα και πηρα κουτα για φετος τα φτιαχνουνε στν αρτα νομιζω.εγω τα ριχνω με δικανο
Και αυτό με aquilla...Σωστότατη αγορά...
Ακριβούτσικο, αλλά...
Μόνο να μην τα ρίξεις με πολύ κρύο.Σωστότατη αγορά...
Ακριβούτσικο, αλλά...
Ναι ναι αφέντη μου εκεί θα ρίξειΜόνο να μην τα ρίξεις με πολύ κρύο.
Σε αυτη την περιπτωση μαζί με τα καπελαααα μας παίρνουν κ τα σωβρακαααααα κ το τουφεκιιιι μαζιιιι....και μωλις σουρουποσε με περναν το καπελο τα τσιχλονιαααα![]()
Με -2 πέρσι τα πράσινα και κλαναν μεντες.Ναι ναι αφέντη μου εκεί θα ρίξει
speed 34γρ ν7.....![]()
Όπως έχω πει τα 30αρια του Τατση και τα 30αρια fast του Τσιπουρα, τα ρίχνω σε ορτυκι από 20/8 έως 28/2 στο εξοχικό...Μόνο να μην τα ρίξεις με πολύ κρύο.