Και δεν είναι πάντα εύκολο να συντηρήσεις το σκυλί στο σπίτι. Είχα προ ετών και ήταν δύσκολο.Και το σκυλί δεν είναι θεός και με το σκυλί χάνεις...Όλα έχουν γίνει ρουμάνι...Ξέρει ο ντόκτορ τι σκυλί έχω και πάλι χάνω...
Και δεν είναι πάντα εύκολο να συντηρήσεις το σκυλί στο σπίτι. Είχα προ ετών και ήταν δύσκολο.Και το σκυλί δεν είναι θεός και με το σκυλί χάνεις...Όλα έχουν γίνει ρουμάνι...Ξέρει ο ντόκτορ τι σκυλί έχω και πάλι χάνω...
Ειδικά αν γαβγίζει και έχεις κακους γείτονες...Άστο...Και δεν είναι πάντα εύκολο να συντηρήσεις το σκυλί στο σπίτι. Είχα προ ετών και ήταν δύσκολο.
Την τσουζει λιγουλάκι την κακομοίρα.....Ερώτηση: Όταν πέφτει τσιρίζοντας τι σημαίνει; Μου έτυχε αρκετές φορές.
Κατανοητό, αλλά μετά ένα λεπτό που το έβαλα στη χούφτα μου ήταν θεόξερο.Ότι είναι ζωντανά στο φωνάζει δεν το ακούς;![]()
Και αυτό, αλλά κυρίως η δέσμευση και η προστασία από την κλοπή του.Ειδικά αν γαβγίζει και έχεις κακους γείτονες...Άστο...
Ε ναι, συμβαίνει ή από το την πτώση κάτω πήγε με την φόρα της ή υπέκυψε στα τραύματα.Κατανοητό, αλλά μετά ένα λεπτό που το έβαλα στη χούφτα μου ήταν θεόξερο.
Νικόλαε θέλω να με πάρεις....μαζί σου εννοώ!!!Πρώτο κυνήγι μετά από την περασμένη Παρασκευή... Δεν μου το επέτρεπε ο κωλόκαιρος να πάω (σφοδροί άνεμοι και υετοί)...
Απογεματινό σήμερα λοιπόν, από τις 17:00 και μετά ο χαμός από κελαηδότσιχλες...!!!
Πέρασαν και μερικές ψηλωμένες κοκκινότσιχλες, αλλά δεν μας έκανε καμία τους τη χάρη να τη χουφτώσουμε...
Μέχρι τις 17:35 είχα ρίξει 21 κάτω, εκ των οποίων οι 18 στο σακίδιο!!! Όλες κοινές τσίχλες, κελαηδότσιχλες.
Αυτά.
Αύριο πάλι, καιρού επιτρέποντος...
Το πουλί δεν έχει ξεραθεί και πέφτει ζωντανο. Εχω βρει και νεκρές μετα την τσιριδα αλλά οι πιο πολλές που πέφτουν έτσι είναι ζωντανές.Ερώτηση: Όταν πέφτει τσιρίζοντας τι σημαίνει; Μου έτυχε αρκετές φορές.
Εγω παντος απο οταν πηρα το σπιγκερακι μου τα πουλια που χανο ειναι σχεδον μηδενικα...ασε που μου φερνει και απο τους δηπλανουςΗλία τα πουλιά που χάνω εγω είναι ελαχιστα. Δεν τουφεκαω πανω απο πυκνουρες και γενικά το κρατάω το χέρι μου.Η λογική του βαράω και αν πέσει μετά βλέπουμε αν το βρω δεν μου αρέσει καθόλου. Αν κάποιος όμως το κάνει αυτό έχεις δίκιο και το σκυλί είναι μονόδρομος.
Που να σου φέρνει και χθεσινές χτυπήμενες και έσπαγα πλάκα με κάτι μπαρμπάδες εκεί που ενώ δεν είχα ρίξει μου είχε φέρει 2 πουλιά.Άλλη μια φορά στο ίδιο σημείο ήταν πάλι εκεί τα μπαρμπαδάκια συχνάζουν σε ένα λόφο και πάω κάτω το ρέμα και βούτηξε έναν κότσυφα στον άερα ζωντανό, μπλέχτηκε στις καναπίτσες.Γυρίζω τους τον δείχνω έμειναν παγωτό, μα δεν έριξες λέγανε τόσο κουφοί είμαστε λέγανε....Εγω παντος απο οταν πηρα το σπιγκερακι μου τα πουλια που χανο ειναι σχεδον μηδενικα...ασε που μου φερνει και απο τους δηπλανους![]()
Από δική μου παρατήρηση, τραύμα στην κοιλιά.Ερώτηση: Όταν πέφτει τσιρίζοντας τι σημαίνει; Μου έτυχε αρκετές φορές.
Γεια σου ρε Νικόλα τρελαμενε απογευματινε καρτερατζη!!!! Μοιραζομαστε την ίδια αρρώστια!!! Αμα πάρεις τον PredatoZ θα έρθω και εγω! Μόνο με δικανα! Δώσε πονο και πάρε και κάνα κινητό με κάμερα να μας δίνεις και φωτορεπορτάζ!!!Πρώτο κυνήγι μετά από την περασμένη Παρασκευή... Δεν μου το επέτρεπε ο κωλόκαιρος να πάω (σφοδροί άνεμοι και υετοί)...
Απογεματινό σήμερα λοιπόν, από τις 17:00 και μετά ο χαμός από κελαηδότσιχλες...!!!
Πέρασαν και μερικές ψηλωμένες κοκκινότσιχλες, αλλά δεν μας έκανε καμία τους τη χάρη να τη χουφτώσουμε...
Μέχρι τις 17:35 είχα ρίξει 21 κάτω, εκ των οποίων οι 18 στο σακίδιο!!! Όλες κοινές τσίχλες, κελαηδότσιχλες.
Αυτά.
Μαζέψου...Νικόλαε θέλω να με πάρεις....μαζί σου εννοώ!!!
Μπράβο Νικολαε..Πρώτο κυνήγι μετά από την περασμένη Παρασκευή... Δεν μου το επέτρεπε ο κωλόκαιρος να πάω (σφοδροί άνεμοι και υετοί)...
Αυτά.
Τι να πάρει κινητό με κάμερα; Ο Νικόλαος είναι της παλιάς σχολής, τονε πρόσβαλλες τώρα.Γεια σου ρε Νικόλα τρελαμενε απογευματινε καρτερατζη!!!! Μοιραζομαστε την ίδια αρρώστια!!! Αμα πάρεις τον PredatoZ θα έρθω και εγω! Μόνο με δικανα! Δώσε πονο και πάρε και κάνα κινητό με κάμερα να μας δίνεις και φωτορεπορτάζ!!!
Όλα καλά, περίκαλα, αλλά το καλύτερο είναι ....Αύριο πάλι, καιρού επιτρέποντος...Πρώτο κυνήγι μετά από την περασμένη Παρασκευή... Δεν μου το επέτρεπε ο κωλόκαιρος να πάω (σφοδροί άνεμοι και υετοί)...
Αυτά.
Δεν ξέρω που είναι το αστείο σε αυτό.ασε που μου φερνει και απο τους δηπλανους
Ε θα χαλασει κάποια στιγμή το παλιό ρε. Να πάρει ένα με καμερα να παίρνουμε μάτι και εμείς. Όσες βαράει ο Νικόλας σε ένα απογευματινό εμείς τις κάνουμε σε 5-6 και αν αυτή την εποχη!Τι να πάρει κινητό με κάμερα; Ο Νικόλαος είναι της παλιάς σχολής, τονε πρόσβαλλες τώρα.![]()
Όντως, αν ήμασταν κοντά θα πηγαίναμε παρέα πατρίδα και θα γουστάραμε!Ε θα χαλασει κάποια στιγμή το παλιό ρε. Να πάρει ένα με καμερα να παίρνουμε μάτι και εμείς. Όσες βαράει ο Νικόλας σε ένα απογευματινό εμείς τις κάνουμε σε 5-6 και αν αυτή την εποχη!