Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και το σκυλί δεν είναι θεός και με το σκυλί χάνεις...Όλα έχουν γίνει ρουμάνι...Ξέρει ο ντόκτορ τι σκυλί έχω και πάλι χάνω...
Και δεν είναι πάντα εύκολο να συντηρήσεις το σκυλί στο σπίτι. Είχα προ ετών και ήταν δύσκολο.

Πρώτο κυνήγι μετά από την περασμένη Παρασκευή... Δεν μου το επέτρεπε ο κωλόκαιρος να πάω (σφοδροί άνεμοι και υετοί)...
Απογεματινό σήμερα λοιπόν, από τις 17:00 και μετά ο χαμός από κελαηδότσιχλες...!!!
Πέρασαν και μερικές ψηλωμένες κοκκινότσιχλες, αλλά δεν μας έκανε καμία τους τη χάρη να τη χουφτώσουμε...
Μέχρι τις 17:35 είχα ρίξει 21 κάτω, εκ των οποίων οι 18 στο σακίδιο!!! Όλες κοινές τσίχλες, κελαηδότσιχλες.
Αυτά.
Αύριο πάλι, καιρού επιτρέποντος...

Πρώτο κυνήγι μετά από την περασμένη Παρασκευή... Δεν μου το επέτρεπε ο κωλόκαιρος να πάω (σφοδροί άνεμοι και υετοί)...
Απογεματινό σήμερα λοιπόν, από τις 17:00 και μετά ο χαμός από κελαηδότσιχλες...!!!
Πέρασαν και μερικές ψηλωμένες κοκκινότσιχλες, αλλά δεν μας έκανε καμία τους τη χάρη να τη χουφτώσουμε...
Μέχρι τις 17:35 είχα ρίξει 21 κάτω, εκ των οποίων οι 18 στο σακίδιο!!! Όλες κοινές τσίχλες, κελαηδότσιχλες.
Αυτά.
Νικόλαε θέλω να με πάρεις....μαζί σου εννοώ!!!

Ερώτηση: Όταν πέφτει τσιρίζοντας τι σημαίνει; Μου έτυχε αρκετές φορές.
Το πουλί δεν έχει ξεραθεί και πέφτει ζωντανο. Εχω βρει και νεκρές μετα την τσιριδα αλλά οι πιο πολλές που πέφτουν έτσι είναι ζωντανές.

Ηλία τα πουλιά που χάνω εγω είναι ελαχιστα. Δεν τουφεκαω πανω απο πυκνουρες και γενικά το κρατάω το χέρι μου.Η λογική του βαράω και αν πέσει μετά βλέπουμε αν το βρω δεν μου αρέσει καθόλου. Αν κάποιος όμως το κάνει αυτό έχεις δίκιο και το σκυλί είναι μονόδρομος.
Εγω παντος απο οταν πηρα το σπιγκερακι μου τα πουλια που χανο ειναι σχεδον μηδενικα...ασε που μου φερνει και απο τους δηπλανους.sarcastic.

Εγω παντος απο οταν πηρα το σπιγκερακι μου τα πουλια που χανο ειναι σχεδον μηδενικα...ασε που μου φερνει και απο τους δηπλανους.sarcastic.
Που να σου φέρνει και χθεσινές χτυπήμενες και έσπαγα πλάκα με κάτι μπαρμπάδες εκεί που ενώ δεν είχα ρίξει μου είχε φέρει 2 πουλιά.Άλλη μια φορά στο ίδιο σημείο ήταν πάλι εκεί τα μπαρμπαδάκια συχνάζουν σε ένα λόφο και πάω κάτω το ρέμα και βούτηξε έναν κότσυφα στον άερα ζωντανό, μπλέχτηκε στις καναπίτσες.Γυρίζω τους τον δείχνω έμειναν παγωτό, μα δεν έριξες λέγανε τόσο κουφοί είμαστε λέγανε.... .sarcastic..very funny..yel.

Αυτά.
Γεια σου ρε Νικόλα τρελαμενε απογευματινε καρτερατζη!!!! Μοιραζομαστε την ίδια αρρώστια!!! Αμα πάρεις τον PredatoZ θα έρθω και εγω! Μόνο με δικανα! Δώσε πονο και πάρε και κάνα κινητό με κάμερα να μας δίνεις και φωτορεπορτάζ!!!

Αυτά.
Μπράβο Νικολαε..
Είσαι το πιο γρήγορο πιστολι.....

Last edited:
Γεια σου ρε Νικόλα τρελαμενε απογευματινε καρτερατζη!!!! Μοιραζομαστε την ίδια αρρώστια!!! Αμα πάρεις τον PredatoZ θα έρθω και εγω! Μόνο με δικανα! Δώσε πονο και πάρε και κάνα κινητό με κάμερα να μας δίνεις και φωτορεπορτάζ!!!
Τι να πάρει κινητό με κάμερα; Ο Νικόλαος είναι της παλιάς σχολής, τονε πρόσβαλλες τώρα. .yel.

Αυτά.
Όλα καλά, περίκαλα, αλλά το καλύτερο είναι ....Αύριο πάλι, καιρού επιτρέποντος...

ασε που μου φερνει και απο τους δηπλανους
Δεν ξέρω που είναι το αστείο σε αυτό.
Ήταν ένας φέτος στα μπασιματα την τελευταία μέρα που ανέβηκα και το λαμπραντόρ του έπαιρνε με τη σειρά όλα τα καρτερια.
Ψαλαμε δύο τροπάρια και όλα καλά.
Την επόμενη μπορεί να είμαστε λίγο πιο νευρικοί

Τι να πάρει κινητό με κάμερα; Ο Νικόλαος είναι της παλιάς σχολής, τονε πρόσβαλλες τώρα. .yel.
Ε θα χαλασει κάποια στιγμή το παλιό ρε. Να πάρει ένα με καμερα να παίρνουμε μάτι και εμείς. Όσες βαράει ο Νικόλας σε ένα απογευματινό εμείς τις κάνουμε σε 5-6 και αν αυτή την εποχη!

Ε θα χαλασει κάποια στιγμή το παλιό ρε. Να πάρει ένα με καμερα να παίρνουμε μάτι και εμείς. Όσες βαράει ο Νικόλας σε ένα απογευματινό εμείς τις κάνουμε σε 5-6 και αν αυτή την εποχη!
Όντως, αν ήμασταν κοντά θα πηγαίναμε παρέα πατρίδα και θα γουστάραμε!

Status
Not open for further replies.
Back