Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα. Λάθος επιλογή τελείως σημερα. Με πήραν στο λαιμό τους οι αλλοι!!! Δεν πειράζει , 5 κοτσυφακια τα πηραμε! Ραντεβού το απόγευμα!!!!

Συγχαρητήρια στους αχορταγους κρεαταδες που θέλουν να ονομάζονται λαγοκυνηγοι. Απροκάλυπτα μέσα στην άσφαλτο με τα λαγοσκυλα και τις καραμπινες στα χερια. Και ο θηροφυλακας ήρθε να μας την πει γιατί λέει είχαμε όπλα έξω (άδεια και στην πλάτη) 10 λεπτά πριν το μισαωρο. Ουστ παλιολαμογια! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μερικοί έχουν ασυλια. Τρελάθηκα μόλις τους ειδα. Και άμα τους ρωτας λενε, να για καμία τσιχλα ήρθαμε. Ναι ρε βλαμμενε με τα γκεκικα και τα γιουρα για τσιχλες βγηκες.

Έχουν πολυεργαλεια λαγομπεκατσορτυκοτσιχλοσκυλα μόνο οι λαγαδες κανείς άλλος.
Ναι οι ατιμοι! Από τις 10/1 μέχρι τις 28/2 τα σκυλιά τους κυνηγάνε τα παντα. Ντροπή τους και ντροπή και αυτών που κάνουν τα στραβά ματια.

Επιστροφη απο κεντρικη Ευβοια με φιλο και πατριώτη (@mixaliskav ), λιγα τα πουλια μονο καρτερι για καμια 10αρια ο καθενας αλλα δεν πειραζει η βολτα εγινε
μπραβο παιδια ...καλα ειναι εγω ενα και μοναδικο σημερα και τρωγομαι για κανα απογευματινο να ριξω καμια τουφεκια τουλαχιστον!

Πήγε ο πατέρας μου σήμερα μιας και ήταν ελεύθερος για περπατητό με το σκυλάκι.Είχε πολύ καιρό να πάει μόνος του με το σκυλί.Τελοσπάντων, πέρασε κάποια κανάλια τίποτα ούτε σπίνια...Σε ένα βαθύ είδε 3-4 κοτσύφια που δεν έμπαιναν χέρι.Γύρισε από ένα μέρος πως τον έβγαλε ο δρόμος που είχα φάει παλιά μια μπεκάτσα πιο πέρα αλλά του έλεγα ότι θα κρατάει και αυτό το μέρος σίγουρα.Τότε δεν ήθελε να το περνάει, ναι καλά μου έλεγε θα έχει μπεκάτσα εδώ.Τελοσπάντων το σκυλί ήταν μπροστά, ξαφνικά βλέπει ψηλά τον βάραγε ο ήλιος ένα μεγάλο πουλί, κατευθείαν σε κλάσματα καταλαβαίνει ότι είναι μπεκάτσα, χαμηλώνει του βάζει κάτι γκορτσιές και είχε ένα άνοιγμα.Και την τουμπάνιασε το θηρίο με μία τουφεκιά και την αριστερή καθώς είχε τον γάλλο που έφερε γούρι φέτος και τρώει την 2η μπεκάτσα του...Πάντα την αριστερή πατάει πρώτα ο πατέρας μου...Σκορ 1-1 λοιπόν!!!Φυσίγγι j&b fast 30gr no9! Έκανε αρκετά χιλιόμετρα και έριξε 1 μόνο φυσίγγι και πήρε την Βασίλισσα!!!

Πήγε ο πατέρας μου σήμερα μιας και ήταν ελεύθερος για περπατητό με το σκυλάκι.Είχε πολύ καιρό να πάει μόνος του με το σκυλί.Τελοσπάντων, πέρασε κάποια κανάλια τίποτα ούτε σπίνια...Σε ένα βαθύ είδε 3-4 κοτσύφια που δεν έμπαιναν χέρι.Γύρισε από ένα μέρος πως τον έβγαλε ο δρόμος που είχα φάει παλιά μια μπεκάτσα πιο πέρα αλλά του έλεγα ότι θα κρατάει και αυτό το μέρος σίγουρα.Τότε δεν ήθελε να το περνάει, ναι καλά μου έλεγε θα έχει μπεκάτσα εδώ.Τελοσπάντων το σκυλί ήταν μπροστά, ξαφνικά βλέπει ψηλά τον βάραγε ο ήλιος ένα μεγάλο πουλί, κατευθείαν σε κλάσματα καταλαβαίνει ότι είναι μπεκάτσα, χαμηλώνει του βάζει κάτι γκορτσιές και είχε ένα άνοιγμα.Και την τουμπάνιασε το θηρίο με μία τουφεκιά και την αριστερή καθώς είχε τον γάλλο που έφερε γούρι φέτος και τρώει την 2η μπεκάτσα του...Πάντα την αριστερή πατάει πρώτα ο πατέρας μου...Σκορ 1-1 λοιπόν!!!Φυσίγγι j&b fast 30gr no9! Έκανε αρκετά χιλιόμετρα και έριξε 1 μόνο φυσίγγι και πήρε την Βασίλισσα!!!
Αυτό είναι η απόλαυση στο κυνήγι .

Επιστροφη απο κεντρικη Ευβοια με φιλο και πατριώτη (@mixaliskav ), λιγα τα πουλια μονο καρτερι για καμια 10αρια ο καθενας αλλα δεν πειραζει η βολτα εγινε
Τι δεν πειράζει; Εξαιρετικά! Εγώ όταν κάνω τέτοιο σκορ ανοίγω σαμπάνιες!

...Πάντα την αριστερή πατάει πρώτα ο πατέρας μου...
Το κάνω και εγώ....και στην Πέρδικα και στο Κουνέλι...κατά λάθος!!!...και να δεις που κάνει δουλειά!

Μετά σκέφτομαι.think., τι έγινε ρε παιδιά??? Ρε, είμαι τούφεκος!!! .exciting..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

IMG-b2b80ef78bb6bd6bb46e7603d7b63c9a-V.jpgIMG-6da710c61315e935ee282a0d19f682ab-V.jpg

Φάνηκαν αρκετά Κυριαρια σήμερα.
View attachment 41619

Μπράβο Γιώργαρε!
Κι εγώ αποζητάω σαν τρελός μια-δυο ακόμη έστω, τελευταίες εξορμήσεις στο αγαπημένο μου ελατοδάσος για καμιάν τσαρτσάρα, αλλά δυστυχώς, τα αρκετά χιόνια που καλά βαστούν εκεί ψηλά, δεν μού το επιτρέπουν...
Ελπίζω, έστω, ως τις 20 του μηνός που βγαίνει η κυριαρίνα από τα νομίμως θηρεύσιμα, να κάμει αρκετή ζέστη ώστε να λειώσουν τα πολλά χιονάκια μπας και ανέβω εκεί πάνω για τις τελευταίες, αποχαιρετιστήριες τσαρτσαρο-ντουφεκιές...! Ίδωμεν...
Αλλά και να μην... δεν πειράζει, ικανοποιημένος είμαι εφέτος με το είδος αυτό, έχω ήδη πάρει μπόλικα κομμάτια με όμορφες εικόνες και στιγμιότυπα έως και την έλευση των χιονιάδων... Ας είμαστε καλά για του χρόνου...!
Και μιαν ερώτηση: το ομορφούτσικο δικαννάκι της φωτό (όμορφο ξύλο στο κοντάκι) τι μάρκα/μοντέλο είναι...;

Last edited:
Λοιπόν, εχτές το απόγεμα ξαναβγήκα στο απογεματινό μου ποστάκι, για καμιά τσιχλοντουφεκιά, έπειτα από απουσία τριών διαδοχικών απογευμάτων, εξαιτίας του παλιόκαιρου...
Τα τσιχλοκότσυφα, αισθητά μειωμένα σε σχέση με την τελευταία μου βολά στο συγκεκριμένο σημείο, την περασμένη Δευτέρα...
Παρά ταύτα, με πολλήν αυτοσυγκέντρωση και πολύ προσεκτικές ντουφεκιές, έριξα χάμω 12 στο σύνολο (10 τσιχλίτσες συν 2 κοτσύφια), εκ των οποίων έβαλα στο γιλεκάκι μου τα 9 (8 τσιχλίτσες συν 1 κοτσυφίνα)!
Αρκετά καλά ήτανε!
Το highlight μού το χάρισε μία τροφαντή-τροφαντή αλεπουδίτσα (την έχω καλοταϊσει με τα τσιχλάκια μου εφέτο)...! Καθώς, λοιπόν, πέφτει από ύψος μία χτυπημένη τσιχλίτσα μακριά μου και σε καθαρό, αμέσως μετά το χαρακτηριστικό "γκντουπ" της πτώσης και εντελώς άξαφνα, ξεπροβάλει απ' το πουθενά ο "άλπαρος" και μού την βουτάει την τσιχλίτσα με συνοπτικές διαδικασίες...!!! Σκέφτηκα να του τηνε μπουμπούναγα, αλλά ήμουν αρκετά μακριά και θα την τραυμάτιζα αδίκως, οπότε τής ευχήθηκα της "κυρά Μάρως" καλήν όρεξη! Χαλάλι της...

Ώρα να έχει
Μπράβο Γιώργαρε!
Κι εγώ αποζητάω σαν τρελός μια-δυο ακόμη έστω, τελευταίες εξορμήσεις στο αγαπημένο μου ελατοδάσος για καμιάν τσαρτσάρα, αλλά δυστυχώς, τα αρκετά χιόνια που καλά βαστούν εκεί ψηλά, δεν μού το επιτρέπουν...
Ελπίζω, έστω, ως τις 20 του μηνός που βγαίνει η κυριαρίνα από τα νομίμως θηρεύσιμα, να κάμει αρκετή ζέστη ώστε να λειώσουν τα πολλά χιονάκια μπας και ανέβω εκεί πάνω για τις τελευταίες, αποχαιρετιστήριες τσαρτσαρο-ντουφεκιές...! Ίδωμεν...
Αλλά και να μην... δεν πειράζει, ικανοποιημένος είμαι εφέτος με το είδος αυτό, έχω ήδη πάρει μπόλικα κομμάτια μέχρι την έλευση των χιονιάδων... Ας είμαστε καλά για του χρόνου...!
Και μιαν ερώτηση: το ομορφούτσικο δικαννάκι της φωτό (όμορφο ξύλο στο κοντάκι) τι μάρκα/μοντέλο είναι...;
Ριτσώνα στα αμπέλια και τα δάση πήγαμε Νικόλαε .Είναι το FAUSTI STEFANO LEADER ST. το 2004 το πηρα

Ώρα να έχει

Ριτσώνα στα αμπέλια και τα δάση πήγαμε Νικόλαε .Είναι το FAUSTI STEFANO LEADER ST. το 2004 το πηρα

A, ναι! Πανέμορφα και ποιοτικότατα και τα Fausti Γιώργο! Και μάλιστα, ηγούνται της συγκεκριμένης εταιρείας τρεις όμορφες κυρίες - αδελφές!!!

Status
Not open for further replies.
Back