Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν....πήγαμε σήμερα το πρωί για περπατητο με το φίλο Χάρη.

Το μέρος θεωρείτε από τα καλύτερα.
Όμως τα πουλιά ελάχιστα.

Κι αυτά φεύγουν απ τα 100 μέτρα λες και είναι φασες.

Εγώ βέβαια πήγα ξανα και το απόγευμα διότι είμαι λίγο σχιζοφρένης.

Και ενώ είχα αποφασίσει πως μόλις ρίξω το τελευταίο κουτί με τσιχλοφυσιγγα που μου είχε απομείνει τέλος.
Αλλάξα γνώμη και πήρα σήμερα αλλα 3 κουτιά.

Αυτά...
Γεια σου Στέλιο
... γιαυτό την βγάλανε santa tsixla ! :D

Μέχρι στιγμής εδω δεν υπάρχει ούτε καν υποψία επιστροφιων. Και όχι μόνο αυτο. Ο μήνας κοντεύει 20 και έναν αρσενικό μαύρο δεν έχω ακούσει να κελαηδαει. Αλλά χρόνια με το που ζεσταίνει ο καιρός μετά τα μέσα Φλεβάρη αρχίζουν δειλά δειλά να ακούγονται, φετος οχι. Ίσως έχουν καταλάβει κατι......
Δείχνει κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα που είναι και η τελευταία.....οπότε δεν έχει επιστρόφια, απλά αυτό το ΣΚ είναι λίγο ευνοϊκό.....θα δούμε..

Ξεκίνησα απογευματινό με λίγο περπατητό μόνος μου. Μετά καρτεράκι. Δύο χαμένα πέναλτυ και μετά πιο προσεκτικά έβαλα δύο γκολάρες με απευθείας κόρνερ.
Αυτό ήταν όλο τέσσερις ντουφεκιές, όχι πολύ αργά. Παράλια δυτικά της Χαλκίδας. Πολλοί κυνηγοί και τηγανίτα τίποτα.

Ξεκίνησα απογευματινό με λίγο περπατητό μόνος μου. Μετά καρτεράκι. Δύο χαμένα πέναλτυ και μετά πιο προσεκτικά έβαλα δύο γκολάρες με απευθείας κόρνερ.
Αυτό ήταν όλο τέσσερις ντουφεκιές, όχι πολύ αργά. Παράλια δυτικά της Χαλκίδας. Πολλοί κυνηγοί και τηγανίτα τίποτα.
Καλύτερα πού δεν πήγα.

Δείχνει κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα που είναι και η τελευταία.....οπότε δεν έχει επιστρόφια, απλά αυτό το ΣΚ είναι λίγο ευνοϊκό.....θα δούμε..
Τελευταία για τον Φλεβάρη.... Τον φοβάμαι τον κέρατα τον Μάρτη φετος.

Τελευταία για τον Φλεβάρη.... Τον φοβάμαι τον κέρατα τον Μάρτη φετος.
Επιστρόφια καθαρά δεν έχουν ξεκινήσει ....και με τον καιρό την επόμενη εβδομάδα σίγουρα ο Μάρτης θα έχει κάτι να δώσει....

Έκανα ένα περπατητό μιας ωρίτσας στα Μεσόγεια, πριν το απογευματινό και πήρα 5 τσίχλες. Καθόμαστε κατά τις πεντέμιση απέναντι με έναν συνάδελφο για απογευματινό, περιμένουμε, περιμένουμε και δεν πέρασε ΚΑΜΙΑ (εξαφανιζόλ ) . Το Σάββατο στο ίδιο μέρος πήρα 11 σε μιάμιση ώρα περπάτημα και 4 στο απογευματινό .
Σήμερα είχε 17 βαθμούς Κελσίου στις 16.30 .
Επίσης άκουσα πρώτη φορά κότσυφα να κελαηδάει για ζευγάρωμα .

Status
Not open for further replies.
Back