Η Ασκρη δεν είναι;
Σωστον παλιοπαναγια το παλιό όνομα άσκρη το νέοΝαι μου φένεται γνωστή η βρύση αυτή ότι είναι εκεί
Η Ασκρη δεν είναι;
Σωστον παλιοπαναγια το παλιό όνομα άσκρη το νέοΝαι μου φένεται γνωστή η βρύση αυτή ότι είναι εκεί
Μπράβο Νίκο, πολύ ωραία!...αφού μείνανε 2-3 φυσίγγια...
Καλά τα πήγαν τα παλικαρακια μου!!!! Εγώ ξαναπηγα στο ίδιο μέρος με το πρωι και περπάτησα 2 ωριτσες. Πήρα 9 και μετά ψευτοκαρτερο μέσα στις ελιες και έκανα άλλες 3. Σύνολο σημερινό 22 στο χερι και μια χαμενη. Πολύ καλά θα ελεγα!!!!Σας ψαχνει ο @DimDre
Φετος επειδη κλεινει σιγα σιγα η σεζον, μπορω να πω πως πηγε πολυ καλα η χρονια εν τελει..και στα μπασιματα και μετα στα περπατητα...Καλά τα πήγαν τα παλικαρακια μου!!!! Εγώ ξαναπηγα στο ίδιο μέρος με το πρωι και περπάτησα 2 ωριτσες. Πήρα 9 και μετά ψευτοκαρτερο μέσα στις ελιες και έκανα άλλες 3. Σύνολο σημερινό 22 στο χερι και μια χαμενη. Πολύ καλά θα ελεγα!!!!
Αριστερά μου απόψε στο Καθενιωτικο έπεσε τουφεκιδι το σουρουπο απο 2-3 όπλα. Παρασκευή και Σάββατο πήγαμε καλα. Για να δούμε αυριο.....
Και άργησαν κιολας. Εγώ δεν έχω ακούσει ακομη.Καρτέρι 6 πουλάκια με την μερκέλα αλλά δυστυχώς βρέθηκαν τα 3!Δεν ήταν καρτέρι αυτό...Άκουσα κότσυφα να λαλεί για μάρκαλο!View attachment 42670
Εγώ το ευχαριστήθηκα. Ειμασταν απο τους τυχερούς. Με σκαμπανεβάσματα βέβαια αλλά ολα καλά φετος.Φετος επειδη κλεινει σιγα σιγα η σεζον, μπορω να πω πως πηγε πολυ καλα η χρονια εν τελει..και στα μπασιματα και μετα στα περπατητα...
Δυστυχως ομως δεν ηταν παντού ετσι...αν και νομιζω ποτε δεν ειναι παντου ετσι, και πάντα δυστυχως υπαρχουν και "παραπονεμενες" περιοχες....
Ρε συ Χρήστο...με το συμπάθιό ε; εγώ όταν τα βλέπω αυτά με παραπέμπουν αλλού, DUE, γράμματα γιαπωνέζικα, χρωματάκι γαλάζιο....με πιάνεις ε?Καρτέρι 6 πουλάκια με την μερκέλα αλλά δυστυχώς βρέθηκαν τα 3!Δεν ήταν καρτέρι αυτό...Άκουσα κότσυφα να λαλεί για μάρκαλο!View attachment 42670
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ρε φιλε.Αύριο αναβάλλεται λογικά η εξόρμηση για κανένα μαύρο για σημαντικό απρόοπτο...
Αυτό που έγραψα γωνια τις προάλλες.Εκκλησία στο χωριό.Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ρε φιλε.
Ανοιξη??? Θα αργήσει λιγάκι μαλλον. Όσο για τις τσιχλες καντε μερικές βόλτες τον Μάρτη όσοι μπορείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας!!!Καλησπέρα, απογευματινό καρτεράκι χωρίς κίνηση πουλιών. Μια τουφεκιά κι αυτή στο βρόντο. Η άνοιξη ante portas! Μακάρι να πάνε καλά οι γέννες τους, να μας επισκεφθούν και του χρόνου!