BIK
Banned
Αυτο εννοεί και ο περι να φανταστώμονο με πολυ αερα.αλλιως καθονται μεσα στην θαλασσα στα απαγορευμενα..

Αυτο εννοεί και ο περι να φανταστώμονο με πολυ αερα.αλλιως καθονται μεσα στην θαλασσα στα απαγορευμενα..
Ραντίζουν, αλλα τα φυτοφαρμακα πλεον λογω Ε.Ε. ειναι νεροζούμια.Η κατάσταση με τις ελιές είναι δραματική στους ελαιώνες που πήγα. Οι περισσότερες σάπιες και φαγωμένες από δάκο. Απορώ, δε ραντίζουν;![]()
Εδώ μοιραζόμαστε εμπειρίες και βιώματα σαν να ήμασταν μια παρέα στο καφενείο.
Άσχετα με το αν εχει πολλά ,λίγα ή και καθόλου θηράματα,είναι καθήκον και χρέος μας να κάνουμε αυτο που πρέπει.Και αυτό δεν είναι άλλο απο το να ειδοποιήσουμε την θηροφυκακή..
Δικαοιολογίες του "δεν ξέρω που να πάρω τηλέφωνο " και πολλές άλλες, δεν υπάρχουν.
Το οτι γυρνάμε την πλάτη σε όλα και απο την άλλη να περιμένουμε αλλά και να απαιτούμε να διορθωθούν τα πραγματα απο άλλους ,ειναι και έναςαπο τους λόγους που φτασαμε ως εδώ.
Και τέλος ,ακόμη και οτι όλοι μας ,τόσο εμείς εδώ όσο και γενικοτερα σαν λαός συζητάμε μονίμως το αυτονόητο ,δείχνει πολλά και ειναι και μια απο τις αιτίες αυτής της κατάστασης που ζούμε γενικότερα.
νοτιας και καλο κυνηγι ποτε δεν πηγαιναν μαζι αυτες οι εννοιες
Κρίμα Λευτέρη, αλλά ποτέ μην τα παρατάς και να είσαι αισιόδοξος ότι όλα θα 'ρθουν στα "ζύγια" τους...!Κάνοντας έναν προσωρινό απολογισμό, στους δύο μήνες που άρχισε το κυνήγι, έχω ντουφεκισει ένα τρυγόνι, μια καρακαξα και μια τσίχλα, με καρπωση μόνο την τελευταία.
Δημήτρη έκανε κάνα μπασίμο από κυριαρίνες εκεί ;Σήμερα, εχθές κ προχτές οι τσίχλες είναι πολλές, στα βατα, όπου έχει καρπό.. Θέλω να πιστεύω πως θα κατηφορησουν για να τις χαρείτε. Εδώ βορειοδυτική Μακεδονία δεν τις κυνηγάμε. Οι ελάχιστοι όμως που πήγαν περπάτητο κυρίως χθες πέρασαν καλά. Επίσης το βράδυ άκουσα κ χιονοτσιχλες (κόκκινες), νομίζω λιγο νωρίς.
Πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα κουνουπια να προσπαθουν να πεταξουν με 4 μποφορ για να με φανε......... το μόνο καλό σήμερα ήταν ότι ΔΕΝ είχε κουνούπια.
Μόνο το Σάββατο είδα κάποια κοπαδακια καθως κυνηγουσα μπεκάτσες στα 1700 μέτρα. Όχι κάτι ιδιαίτερο όμως.Δημήτρη έκανε κάνα μπασίμο από κυριαρίνες εκεί ;
Υπήρχαν χρονιές που στην περιοχή περνούσε το ένα κοπάδι πίσω από το άλλο όταν περιμέναμε τις φάσσες σε αυτές τις ημερομηνίες .
Δεν είσαι ο μόνος με αυτες τις ανησυχίες.....Αύριο άραγε αξίζει μια βόλτα στα βόρεια του Ν.Αττικης ??
Ο καιρός ακόμα ειναι κλειστός , αν μείνει έτσι δεν θα μπει πούπουλο , αν ανοίξει όμως ίσως κάτι παίξει ??? Ανησυχίες που εχω βραδιάτικα !!!![]()
Ο καιρός αύριο το πρωί θα είναι βαρύς με άπνοια και υγρασία, ίσως και αραιή ομίχλη. Έτσι ήταν και σήμερα το πρωί, κατά τις 8 άκουσα μερικές τουφεκιές από το σπίτι, τίποτα το αξιόλογο όμως. Η Πέμπτη δείχνει να είναι η καλύτερη ημέρα από άποψη καιρού για κάτι αξιόλογο, άσε που θα έχει και αέρα που θα κάνει την κατάσταση με τα κουνούπια πιο ανεκτή.Αύριο άραγε αξίζει μια βόλτα στα βόρεια του Ν.Αττικης ??
Ο καιρός ακόμα ειναι κλειστός , αν μείνει έτσι δεν θα μπει πούπουλο , αν ανοίξει όμως ίσως κάτι παίξει ??? Ανησυχίες που εχω βραδιάτικα !!!![]()