Μεγαπλάτανος με την παρέα σήμερα και επίσημο μέλος ο πατέρας μου μετά από 11 μήνες εν πλω
καρτέρι ενώ είχε πολλές "μαυρες" και οι τουφεκιές ακούστηκαν από πολύ νωρίς ( καταφέραμε μερικά πουλιά ) στο ξημέρωμα πέταξαν αρκετά ψηλά και μείναμε ατουφέκιστοι,,,είδαμε αρκετά πουλιά σε ομάδες των 3 & 4-5,,, κατά τις 9 φύγαμε και κατεβήκαμε λίγο πιο κάτω για περπατητό,,,πάρα πολλά πουλιά ( ξεκλάρωναν 5-6 μαζί ) αλλά ακλάδευτες οι ελιές και ψηλές με αποτέλεσμα να μη σου δίνουν πεδίο να τουφεκίσεις και απλά να περιμένεις μπας και τις γυρίσει η παρέα προς τα πάνω σου για να σου δώσουν βολή..καταφέραμε όλοι να βγάλουμε τον μεζέ μας δίνοντας ραντεβού για το επόμενο ΣΚ
@ πρώτη φορά κυνήγησα την L4S σε πολύωρο περπατητό,,,,λάτρεψα το ζύγισμα και την εργονομία που έχει το όπλο,,,θα μπορούσα να περπατάω για ώρες μέχρι να αρχίσει να με κουράζει
@ το Kicks Smoke Skeet ταίριαξε γάντι για το περπατητό που το ήθελα χωρίς να μου βάζει όρια για πιο μακρυνές τουφεκιές,,,τις δοκίμασα και εξεπλάγην,εγώ και ο ένας της παρέας
@ αρκετή υγρασία σήμερα λόγο νοτιά,άρχισα με Granular και τα πουλιά έπεφταν μισοζώντανα σε κατάσταση ακινησίας με πολύ αίμα,ευτυχώς δεν είχε κυνηγητό,,άλλαξα στο αγαπημένο μου φυσίγγι για τις δύσκολες αυτές στιγμές,το Fantom S4 και στουπιά όλα
@ ο πατέρας παρ'όλα τα 71 του χρόνια βράχος δίπλα μας δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να ακολουθεί,,,μετά τις τουφεκιές του μάζεψε χόρτα και ελιές
καλή συνέχεια παλικάρια !