Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω εχω φυλαχτρα φιλε στο χωριο 5 λεπτα με τα ποδια..αναβω τσιγαρο σπιτι και το τελειωνω στην φυλαχτρα,,,
Ειστε τυχεροι οσοι ειστε στην επαρχια μονιμα....., μονο και μονο που σε 5 λεπτα εισαι στον κυνηγοτοπο ,και ας περναει 1 μονο να την χαιρεταω καθε μερα μου φτανει.....
Και εγω το εχω κοντα!!! δυο πακετα τσιγαρο δρομος και κανα δυο καφεδακια!!!!!!.my man..crying smile..vert funny..vert funny..vert funny.

Τελευταία μου ελπίδα ήταν η Γαλάτιστα (οι Θεσσαλονικείς ξέρουν),και εξανεμίστηκε και αυτή!
Στο καρτέρι τίποτα απολύτως και στο περπατητό που έκανα πάνω από ώρα σήκωσα συνολικά 4-5 τσίχλες!
Μιλάμε για τραγική κατάσταση!Έχω γυρίσει τρία διαφορετικά μέρη και δεν έχει τσίχλες πουθενά!

Τελικά, "φρούδες ελπίδες εξέτρεφα" για το σημερινό μου απογεματινό...!
Τα πουλιά πολύ λίγα, καμιά 10ριά πήρε το μάτι μου, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από τις 17:25 έως και 17:35...!
Δύσκολα πουλιά, οι λεγόμενες "μαύρες", ταχύτατες, με ελιγμούς και ιδιαίτερα χαμηλωμένες, μες στο μισοσκόταδο...!
Με πολύ λίγες ντουφεκιές, κατάφερα όλα κι όλα, 2 τσιχλάκια...!
Πάλι καλά, για 5 λεπτά δρόμο από το σπίτι...!
Νικόλα είναι πραγματικά ποιητική η γλώσσα που γράφεις! Μια και δεν έχει πολλά πουλιά φέτος, μήπως να το σκεφτόσουν να ξεκινούσες δίστιχα σιγά σιγά; :-)

Μιλάμε για τραγική κατάσταση!Έχω γυρίσει τρία διαφορετικά μέρη και δεν έχει τσίχλες πουθενά!

Υπομονή και κουράγιο Γιώργο μου...! Μην κάμεις καμιά "τρέλα"...!!! .pray to God. Συγκρατήσου...!
Θα έρθουν και καλύτερες μέρες...! Μην σε παίρνει από κάτω...!

ΒΑ Αττική περπατητό σήμερα,αφού αύριο λέει για βροχές .
Λίγα πουλιά και αυτά συγκεντρωμένα σε ορισμένα σημεία.Τα κοτσύφια για άλλη μια φορά εξαφανισμένα.Ούτε ένα δεν φάνηκε.
TrWslsM.jpg

ΒΑ Αττική περπατητό σήμερα,αφού αύριο λέει για βροχές .
Λίγα πουλιά και αυτά συγκεντρωμένα σε ορισμένα σημεία.Τα κοτσύφια για άλλη μια φορά εξαφανισμένα.Ούτε ένα δεν φάνηκε.
TrWslsM.jpg

Μπράβο Γιάννηηηηηηηη!!!!!!!!!!

ΒΑ Αττική κοντά στο Σέσι Μαραθώνα πρωινό καρτέρι !!!!!!! 1 !!!!!!! είδαμε στην συνέχεια περπατητο σε αρκετές ρεματιές τίποτα και μόνο σε μια πολύ σφιχτή είχε πάρα πολλές χωρίς όμως να σου δίνουν ευκαιρίες για ντουφεκι'α

Σήμερα με μουχλόκαιρο ξεκινήσαμε χαλαρά το πρωί για Κορινθία και κατά τις 8μιση πιασαμε το περπάτημα. Βελτιωμένα κάπως τα πράματα σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα που ήταν η απόλυτη πίκρα. Πάντως δεν φτάνει που τις ψάχνουμε με το κυάλι, τα παλιόπουλα φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει extra ικανότητες και δεν δίνουν εύκολα ευκαιρία για τουφέκισμα.

Ισα που προλαβα σημερα λογω συλλογης ελαιοκαρπου!:)
16:50',στο καρτερι....
Την ωρα που εφτανα,περνουσαν 3 πουλια.
Μεχρι να πιασω τη φυλαχτρα,μαχαιρι!
Αρχισαν να περνουν 17:08'....
Σημερα δεν ειχε ανταρα,ειχε εναν νοτιοανατολικο που τις πηγαινε σαν μεθυσμενες!
Περνουσαν πολυ κοντα με 1000 ή πολυ μακρυα!
2 μακρινες,δεν μπορεσα να τις βρω!:(
Πρεπει να επεσαν αλλα 50μ απο εκει που υπολογιζα....
Τις κοντινες τις βρηκε ο αρκουδακος,τις εβλεπε στον αερα.:)
Ειδα γυρω στα 45-50 πουλια.
Το καρτερι ειναι εντελως αδουλευτο.
Μολλις 3 φετινους καλυκες ειδα απο χτες.
Εφυγα με το τελευταιο μου φυσιγγι στη θαλαμη κι ακομη περνουσαν.
Ειχα παρει λιγα μαζι μου,τελικα...
Στο αυτοκινητο ειχα 5-6 κουτια...:confused:
Αυριο,αν παω,θα ριξω 2 κουτια στις τσεπες....
Κοτσυφια ειδα 2.
Το ενα το εγδυσα!:D

Σημερα ειπα να κατεβω στα γνωστα μερη.Το ημερολογιο μεχρι στιγμης γραφει 14 κυνηγια περιξ του Αργους.
Η εικονα δυστυχως η ιδια.Το ευχαριστο της ημερας αλλα για αλλους ηταν οτι απο το καρτερι μου μετρησα 5
μπεκατσες το πρωι την ωρα που ακομα ειχα το ραδιοφωνακι ανοιχτο στις πρωινες ιχνηλασιες.Μετα ειδα αλλα
μεσουρανα 3 τσιχλες.Λογο οτι ειχε πολυ λασπη το περπατητο το αφησαμε για μια αλλη φορα.10 το πρωι και
με βρηκε να ακονιζω το μαχαιρι για χορτα.Μαζεψα 8 κιλα χορτα για να ηρεμησω,πηρα δυο καρβελια ψωμι και
τον γυρισμο για Αθηνα.Ουτε στα ξινα,ουτε στα αμπελια αλλα ουτε και στις εισοδους-εξοδους απο τεραστια
ρεματα υπαρχει κινηση.Το ιδιο ακουσα απο τα χειλια πολλων κυνηγων που συναντησα σημερα.Μακαρι να
μας λυπηθει ο Θεος του χρονου γιατι ειμαστε μεχρι στιγμης 2-0.

Ισα που προλαβα σημερα λογω συλλογης ελαιοκαρπου........
Κοτσυφια ειδα 2.
Το ενα το εγδυσα!
:D
Απο μέσα τι φόραγε ; .yel.
Αυριο πρωι ξεκινάει το πούλμαν για το χωριό σου . :D

Ισα που προλαβα σημερα λογω συλλογης ελαιοκαρπου!:)
16:50',στο καρτερι....
Την ωρα που εφτανα,περνουσαν 3 πουλια.
Μεχρι να πιασω τη φυλαχτρα,μαχαιρι!
Αρχισαν να περνουν 17:08'....
Σημερα δεν ειχε ανταρα,ειχε εναν νοτιοανατολικο που τις πηγαινε σαν μεθυσμενες!
Περνουσαν πολυ κοντα με 1000 ή πολυ μακρυα!
2 μακρινες,δεν μπορεσα να τις βρω!:(
Πρεπει να επεσαν αλλα 50μ απο εκει που υπολογιζα....
Τις κοντινες τις βρηκε ο αρκουδακος,τις εβλεπε στον αερα.:)
Ειδα γυρω στα 45-50 πουλια.
Το καρτερι ειναι εντελως αδουλευτο.
Μολλις 3 φετινους καλυκες ειδα απο χτες.
Εφυγα με το τελευταιο μου φυσιγγι στη θαλαμη κι ακομη περνουσαν.
Ειχα παρει λιγα μαζι μου,τελικα...
Στο αυτοκινητο ειχα 5-6 κουτια...:confused:
Κοτσυφια ειδα 2.
Το ενα το εγδυσα!:D
Μην τα λες ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ βλέπω τη μισή Αθήνα να σε παρακολουθεί αυριο!!.sheep.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back