Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι βλέπω μάστορα...extreme τσοκάκια, φουλ πιστολέ κοντάκι...
Χάλασες μάστορα...χάλασες....sarcastic.
Με τις παλιοπαρέες που έχεις μπλέξει...στο τέλος...θα σε δω και με καμιά μαύρη πλαστικούρα για κοντάκι...να χάσω πάσα ιδέα....yel..sarcastic.

Τι βλέπω μάστορα...extreme τσοκάκια, φουλ πιστολέ κοντάκι...
Χάλασες μάστορα...χάλασες....sarcastic.
Με τις παλιοπαρέες που έχεις μπλέξει...στο τέλος...θα σε δω και με καμιά μαύρη πλαστικούρα για κοντάκι...να χάσω πάσα ιδέα....yel..sarcastic.
Απολογουμαι!:(
Με πλαστικο,δεν υπαρχει περιπτωση να με δεις!!!

Μετά από αρκετή πίεση και δουλειά, επιτέλους από σήμερα και για 15 μέρες χωρίο, δουλειά στα χωράφια, κυνήγι και κάποια ξεγνοιασια!

Αναχώρηση για χωριό (Ορεινή Τριφυλία) πρωί πρωί και βρήκαμε τη φύση στα καλύτερά της.

image upload without registration

Μετά από κάποιες αγροτικές εργασίες στο κτήμα, ήρθε η ώρα για απογευματινό τσιχλοκάρτερο. Στη θέα του όπλου, ο μικρός (7 μηνών) εκστασιάστηκε, ο μεγάλος (11 χρονών) μάλλον φοβήθηκε πως θα τον έπαιρνα μαζί, καθώς είναι πολύ αδύναμος πια και αποφεύγει ακόμα και να βγαίνει από το κτήμα των 5 στρεμμάτων...

Παρά τις χαμηλές προσδοκίες πέρασαν κάποια πουλάκια στρωτά και ωραία από τις 4:45 έως και τις 5:30. Χωρίς αστοχίες και με το μικρό να τα βρίσκει όλα βγήκε ένα καλό για τα δεδομένα της χρονιάς αποτέλεσμα. Το highlight της ημέρας ένα κοπάδι αγριοπερίστερα που μου πέρασε ενώ ακόμα σχεδόν γέμιζα και με το μισό μου σώμα μέσα στο αμάξι... Με μια τριάρα έπεσαν 4 και ο σκύλος πέρασε από πάνω μου καθώς τον είχα στο πίσω κάθισμα από τη μανία του να απορτάρει!

Winchester Super X3 Field edition το όπλο, Carlsons LM choke, φυσίγγια ανάμικτα Lambro skeet και Lambro Sporting.

Αύριο πάλι... Προς το παρόν ύπνο δίπλα στη φωτιά...

Δυτικη Αττικη σημερα με 2C απνοια.Πρωτη φορα ειδα τσιχλα μαυρη να βουταει στα 30 μετρα μπροστα μου
επειδη σκεφτηκα να επωμισω.Ενας Θεος ξερει ποσα φυσιγγια εχει μετρησει!Ειδα γυρω στα 6 μαυρα F35
και αργοτερα ενα κοπαδι με 7 γερακοτσιχλες .Καταφερα να πιασω το φετινο οριο.....1 τσιχλα:DΠρωτη φορα
φετος σε εκεινα τα καρτερια και η εικονα απελπιστικη και εκνευριστικη.Καλες η φωτογραφιες με οπλα και
θηραματα πανω σε κορμους δεντρων αλλα καλο θα ειναι να θυμομαστε και τα χαλια μας.

screenshot pc

Αργολίδα σήμερα πρωινο περισσοτερη κίνηση από πουλακια, ρίξαμε τις ντουφεκιες μας , το πρωί χαμηλή θερμοκρασια αργότερα η μέρα εγινε ανοιξιατικη ...!!!
Ηταν φωτια ο κουμπαρος!!!!!!!!!! μπαμ και κατω δευτερη δεν ειχε.terror..terror. και η Λαιδη στα κεφια της!!!!τις επαιρνε και μου τις εφερνε 3 στο χερι ο αργυρης 6 στο χερι εγω.my man.[απο τις δικες του].very funny..very funny..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.

Μετά από αρκετή πίεση και δουλειά, επιτέλους από σήμερα και για 15 μέρες χωρίο, δουλειά στα χωράφια, κυνήγι και κάποια ξεγνοιασια!

Αναχώρηση για χωριό (Ορεινή Τριφυλία) πρωί πρωί και βρήκαμε τη φύση στα καλύτερά της.

Μετά από κάποιες αγροτικές εργασίες στο κτήμα, ήρθε η ώρα για απογευματινό τσιχλοκάρτερο. Στη θέα του όπλου, ο μικρός (7 μηνών) εκστασιάστηκε, ο μεγάλος (11 χρονών) μάλλον φοβήθηκε πως θα τον έπαιρνα μαζί, καθώς είναι πολύ αδύναμος πια και αποφεύγει ακόμα και να βγαίνει από το κτήμα των 5 στρεμμάτων...

Παρά τις χαμηλές προσδοκίες πέρασαν κάποια πουλάκια στρωτά και ωραία από τις 4:45 έως και τις 5:30. Χωρίς αστοχίες και με το μικρό να τα βρίσκει όλα βγήκε ένα καλό για τα δεδομένα της χρονιάς αποτέλεσμα. Το highlight της ημέρας ένα κοπάδι αγριοπερίστερα που μου πέρασε ενώ ακόμα σχεδόν γέμιζα και με το μισό μου σώμα μέσα στο αμάξι... Με μια τριάρα έπεσαν 4 και ο σκύλος πέρασε από πάνω μου καθώς τον είχα στο πίσω κάθισμα από τη μανία του να απορτάρει!

Winchester Super X3 Field edition το όπλο, Carlsons LM choke, φυσίγγια ανάμικτα Lambro skeet και Lambro Sporting.

Γεια σου ρε Greg
Μπραβο σου με της ωραιες εικονες που μας μεταφερης....
απο το τοπιο
απο τον εξοπλισμο
απο τα θυραματα
το τζακι......
Εεεεε βαζεις και αυτες της φατσες για συντρόφια....
Και μας γονατιζεις......congrats..congrats..congrats.

Φίλε να τα χαιρεσαι απιστευτες φατσουλες .....:)

Βγηκα και εγω χθες το πρωι με ενα φιλο για περπατητο
Στην περιοχη Γαλατιστας για τσιχλες...
Απογοητευση για το μερος.... περα το οτι δεν είδαμε να πεταει τιποτα μεσα και πανω απο τους ελεωνες !!!!!!
Δεν υπηρχαν ουτε εκεινα τα δυσκολα πουλια, που ηταν πιασμενα στο πυκνο και δεν εβγεναν με τιποτα ...
Τρεις ωρες περπατητο δυο ατομα και τρια λαμπραντορ . . . τρεις τσιχλες .micle.

...Μάλλον αυτό είναι και το πιο ωφέλιμο από ένα περπατητό κυνήγι στην τελική...! Πάνω απ' όλα η υγεία και η φυσική μας κατάσταση...!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ -Τζαμάτα!!!!
10.128 βήματα - 7,89 χιλιόμετρα.:)

Υ/Γ : Ααααα, και το είχα ξεχάσει.
2 άτομα, πρωινό καρτέρι και μετά περπάτημα, απο μία τσίχλα στην πουλιάστρα ο καθένας. Βγήκε το φαί των ....οικογενειών μας bbq3
Εγω είχα και 2 επιτυχίες στην Ανατολή του ήλιου που έπεσαν στα 15-20 μέτρα αλλα δεν τις βρήκα καθώς έπεσαν πίσω απο ελιές και είχε ψηλά χορτάρια.
Λιγα τα πουλια αλλα είχε κάμποσους κυνηγούς και σίγουρα είχαν περάσει άλλοι απο κάποια σημεία που περιμέναμε να βρούμε κάτι.
Περιοχή Τανάγρα -Ασωπια.
Άντε και του ...Χρόνου :eek:

Χθες για καρτέρι στα μεσόγεια με μικρή κίνηση και ελάχιστους κυνηγούς. Έριξα και το τελευταίο φυσίγγι με jk6 οπότε τέλος εποχής για αυτή την πυρίτιδα. Δοκίμασα την καινούργια γόμωση με csb5 στα 28, πολύ ευχαριστημένος παρά το κρύο και την αυξημένη υγρασία το πρωί. Όσο χάρηκα την καρακάξα δεν χάρηκα όλες τις τσίχλες μαζί.

Status
Not open for further replies.
Back