Υλικά για ιδιογόμωση

Αν κρίνω από το σκουριασμένο σε κάποια σημεία πάφυλα, μάλλον δίκιο έχεις :)

View attachment 52240
Είναι φρεζαρισμένοι ή αφρεζάριστοι?
Αυτοί είναι πιο σκληροί από τους σημερινούς κίτρινους και είναι πάρα πολύ καλοί για να τους κλήνεις σε στρογγυλό ρέλι.

Θερινές περιπλανήσεις ενός μοναχικού ιδιογομωτή στην έρημο της Αττικής …

26 Ιουλίου. Κάψα! Ραστώνη. 42 βαθμούς γράφει το θερμόμετρο του αυτοκινήτου του μοναχικού καβαλάρη ιδιογομωτή.
Η πιο απελπιστική περίοδος του χρόνου για ένα λάτρη του χειμώνα. Παντού ξεραΐλα.
Η μοναδική ιδιογομωτική όαση στην έρημο της Αττικής … ο Κένταυρος, στη Νίκαια. Και αυτός, αποφάσισε να μας πουλήσει! Διακοπές αυτή την εβδομάδα! Άκου διακοπές! Προδότης, μας πούλησε και αυτός!
Φρίκη!

Από τα βάθη της απελπισίας του ο μοναχικός ιδιογομωτής βρίσκει το κουράγιο να καλέσει τηλεφωνικά ένα άλλο κατάστημα που υποτίθεται πουλάει και αυτός ιδιογομωτικά υλικά.

-Γειά σας.
-Γειά σας.
-Έχετε υλικά ιδιογόμωσης;
-Έχω.
-Τί πυρίτιδες έχετε;
-Δε ξέρω, πρέπει να πάω στη αποθήκη να δω.
-Κάλυκες έχετε.
-Έχω.
-Τί κάλυκες; Έχετε 20cal;
-Κάτι έχω, αλλά είναι στην αποθήκη…

Αποφασίζει ο μοναχικός ιδιογομωτής να καβαλήσει το σιδερένιο άλογό του και να πάει στο κατάστημα, εκεί που υπάρχει ελπίδα. Μπας και κουνηθεί ο έμπορας και δει τί έχει στην αποθήκη.
Φτάνει.

-Γειά σας.
-Γειά.
-Θα ήθελα κάλυκες 20cal.
-Πρέπει να πάω στην αποθήκη να δω τί έχω.
-Πηγαίνετε, περιμένω.

Μετά από 5 λεπτά επιστρέφει από την αποθήκη ο έμπορος με μια σακούλα που είχε καμιά εικοσαριά φυσίγγια 20cal.

-Αυτά βρήκα. Είναι πολύ καλή συνταγή γνωστού μου. Πάρτα.
-Αυτά είναι φυσίγγια κύριε, εγώ κάλυκες σας ζήτησα!
-Ε, πάρε τα φυσίγγια, ρίξτα, και μετά πάρε τους κάλυκες και γέμισέ τους!!!

-Με συγχωρείτε, έρχομαι και σας ζητάω κάλυκες και εσείς μου δίνετε να αγοράσω φυσίγγια. Σας φαίνεται φυσιολογικό αυτό που κάνετε;
-Ναι ρε φίλε, τόσοι και τόσοι που γεμίζουν τα δικά τους αγοράζουν και κάποια έτοιμα!
-Γειά σας κύριε.
-Έχω σκάγια, πάρε σκάγιαααα!

Ο μοναχικός ιδιογομωτής ανεβαίνει στο σιδερένιο άλογό του και περιπλανιέται απελπισμένος στους αμμόλοφους της Αττικής ερήμου συλλογιζόμενος το σουρεάλ σκηνικό…
Μόνο στην Ελλάδα!
Αν είχε πιστολιδι κ σεξ‼️Μπεστ σελλερ θα είχες‼️

Είναι φρεζαρισμένοι ή αφρεζάριστοι?
Αυτοί είναι πιο σκληροί από τους σημερινούς κίτρινους και είναι πάρα πολύ καλοί για να τους κλήνεις σε στρογγυλό ρέλι.
Φρεζαρισμένοι.
Αν είναι καλοί όπως λέτε, τότε τους θέλω για αστέρι για να τους αναγομώσω 4-5 φορές.
Αν τους κλείσω ρελιαστά γίνονται μιας χρήσεως διότι εγώ δεν μπορώ να αναγομώνω κάλυκες που είχαν κλείσει ρελιαστά.

ΜΒ 32 και ΜΒ 36 34 ευρώ το μισό κιλό και οι δύο.

Επίσης έχει aquila.
Και άλλες έχει, αλλά δε ρώτησα διότι με ενδιέφεραν οι ΜΒ.
Πάρε τον ένα τηλέφωνο και ρώτα τί θέλεις. Θα σου πει.
Προβλεπο να φτιαχνουμε πυριτηδα και σκαγια μονημας .big smile.

Φρεζαρισμένοι.
Αν είναι καλοί όπως λέτε, τότε τους θέλω για αστέρι για να τους αναγομώσω 4-5 φορές.
Αν τους κλείσω ρελιαστά γίνονται μιας χρήσεως διότι εγώ δεν μπορώ να αναγομώνω κάλυκες που είχαν κλείσει ρελιαστά.
Αν θες και χαρτινους κάλυκες για μερακλωμα πανε 30€:confused: η 100 να σου πω να πάρεις..

Αν θες και χαρτινους κάλυκες για μερακλωμα πανε 30€:confused: η 100 να σου πω να πάρεις..
Θα φτιάξω μόνος μου από χαρτόνι που θα το κολλάω σε διπλωμένο αλουμίνιο από κόκακόλες και στο πάτο θα κάνω τρύπα και θα βάζω καψούλι. :rolleyes:

Σήμερα πήγα στο κατάστημα Jordan στο Βύρωνα και βρήκα αρκετά υλικά ιδιογόμωσης και πήρα αρκετά πράγματα για να γεμίσω αυτές τις μέρες. Ο κύριος στο κατάστημα ευγενέστατος.

Ενδεικτικά σας αναφέρω κάποιες τιμές:

Σκάγια 4ευρώ το κιλό
Κάλυκες 20cal 15,5 οι 100
Κάλυκες 12cal 9,70 οι 100

Φυσίγγια Jordan 32γρ 9,70
Φυσίγγια Jordan 33γρ 11
Άλλος ένας που θα βγάζει αράχνες τον χειμωνα

Back