Υλικά για ιδιογόμωση

Θα το παλέψουμε βρε Νικο...οι πατεράδες-παππούδες μας περάσανε από τα μπροστόγιομα και τη μαύρη μπαρούτη στα οπισθογεμή και τις σύγχρονες άκαπνες και τη βρήκανε την άκρη...
Εμείς θα χαθούμε....

Οχι Σπυρο μου...Σιγα μην χαθουμε....Απλα οταν εκανα τις δοκιμες με ατσαλινα...μου εκανε μεγαλη εντυπωση
η διαφορα που ειχαν με τα μολυβδιννα...
Ωστοσο επειδη δεν ειμαι ανθρωπος που τα παραταω...ολοκληρωσα τις δοκιμες μου με επιτυχια...( για μενα )
και εβγαλα καλες τουφεκιες με 494μ/δ και αξιολογες συγκεντρωσεις...
Το θεμα ατσαλινα για μενα εκλεισε...Οταν και εαν ερθουν...εχω ετοιμα σεταπ και δοκιμασμενα !!!

Είπα συμπληρώσω το στοκ , τι το ήθελα ο μ…….
Με έτρωγε η τσέπη μου. Ξέφυγαν πολύ η τιμές παλικάρια και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Καλοκαυτα Νικο...
Η ΜΒ36 πρέπει να'ναι νέο Lot. εεε;;;
Βλεπω το 22001 κ σκεφτεικα τη G3000 που εχω, αλλα αυτή ειναι 22003....υποθέτω...

Τι περίμενες δηλαδή?να μη πάνε τα υλικά πάνω από τη στιγμή που τα έτοιμα ξεσκιστηκανε?θα τα κάνουνε έτσι που θα τα εξισωσουνε η της ιδιογομωσης θα πάνε ακόμα πιο πανω
Αυτό το σκοπό έχουν ευρι… αλλά η ιδιογωμοση έχει και αλλά μονοπάτια αν θες οικονομικό φυσηγγι ;)

Τι περίμενες δηλαδή?να μη πάνε τα υλικά πάνω από τη στιγμή που τα έτοιμα ξεσκιστηκανε?θα τα κάνουνε έτσι που θα τα εξισωσουνε η της ιδιογομωσης θα πάνε ακόμα πιο πανω
Μα αν το βάλεις κατω όπως πρέπει τα ίδια είναι, στην ουσία δεν συμφέρει να γεμίζεις.
Και στα μικρά διαμετρήματα έχει πολύ ποικιλία και διάφορες τιμές,
Η διαφορά είναι ότι αυτό που φτιάχνω εγώ και κοστίζει όσο το φτηνό εμπορικό ποιοτικά είναι καλύτερο από το ακριβότερο εμπορικό.

Ανακάλυψα σε ένα συρτάρι που είχα 2 βαζάκια ξεχασμένα καμια 5ετια ένα μια γράφω σοκολ πράσινη και το αλλο D20 ούτε έχω γεμίσει ποτέ.
Και αδειασα κάποια μπαρουτοκουτα με σκάγια το ένα είχε 1 κιλό 6άρια και το αλλο 4ρια

Έχει τα υλικά που έχει στο site; Σκάγια δίνει κιλό ή κάποια άλλη ποσότητα σαν ελάχιστη;
Σκάγια με ελάχιστη ποσότητα το ένα κιλό. Ότι έχει στο σάιτ, με τιμή, τα έχει (μάλλινες π.χ.), αλλά δε χάνεις τίποτα να τον πάρεις ένα τηλ για επικύρωση πριν τη παραγγελία...

Back