Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δούλεψαν οι δρόμοι από Αλβανία λογικά γιατί από Αμβρακικό δεν ενθουσιάστηκα....δύο μέρες είδα αξιόλογο Μπάσιμο!
Και με τον ξάδερφό μου που μίλησα την Πέμπτη από τα κλασικά καρτέρια του Ζυγού δεν είχε γίνει μεγάλο μπάσιμο!

Με τη συμφωνία που έγινε τις άφησαν οι Σκοπιανοι να περάσουν ρε πατριώτ , δεν το υποψιάστηκες ;.sarcastic.

Αυτό ειναι προφανές πατριώτ.Μετα απο πολλααα χρόνια ,φέτος κάτι άλλαξε. Συνεπεσε βεβαίως βεβαίως με οτι εγω φετος μετα απο πολάαα χρόνια δεν ανέβηκα.Θα ανεβω όμως σε λιγες μερες .Να ησυχάσουν και να βρουν τόπο πρώτα οι καριολίτσες μου .
Αμα της βρεις να μου πεις και μενα.big smile.

Ηπειρο δεν εχει κρατηση ακομα πολλα πουλια,γρεβεννα και θεσαλια εχει πουλια στρωμενα.
καλημερα.....δεν ειπα για καθισμενα πουλια....μιλαω ακομα για μπασιματα.....το αν θα κατσουν και που θα κατσουν τα πουλια δεν το ξερω ακομα

Φθιώτιδα σήμερα μέχρι και τώρα ,πλιά τίποτα.
Στα σημεία που τα είχαμε βρει τζίφος, τα πήραν μυρωδιά ντόπιοι μάλλον και τα πελεκισαν
Κάλυκες και πούπουλα το ρέμα :mad:
Και ο πρωί ήταν ιδανικό με λίγη ομίχλη ,βοριαδάκι ,όλα έδειχναν για μια ωραία μέρα.
Ένα μπουλουκακι πέρασε καμία 15αρια πουλιά ψιλά και γρήγορα και άλλες 3 που δεν τις πήρα χαμπάρι στο βούτηγμα και έπιασαν στα δέντρα πάνω μου, άντε λέω να βγουν να πάρω καμία ........ κι έτσι έγινε καμία τελικά :(

Φθιώτιδα σήμερα μέχρι και τώρα ,πλιά τίποτα.
Στα σημεία που τα είχαμε βρει τζίφος, τα πήραν μυρωδιά ντόπιοι μάλλον και τα πελεκισαν
Κάλυκες και πούπουλα το ρέμα :mad:
Και ο πρωί ήταν ιδανικό με λίγη ομίχλη ,βοριαδάκι ,όλα έδειχναν για μια ωραία μέρα.
Ένα μπουλουκακι πέρασε καμία 15αρια πουλιά ψιλά και γρήγορα και άλλες 3 που δεν τις πήρα χαμπάρι στο βούτηγμα και έπιασαν στα δέντρα πάνω μου, άντε λέω να βγουν να πάρω καμία ........ κι έτσι έγινε καμία τελικά :(

σε ποιο μερος φιλε μου;;;κατι μ λεει οτι ημασταν μαζι think

Δυτικά Ναυπάκτου δεν πέρασε τιποτα από πουλιά στα καρτερια. προτίμησαν κάτι μεγάλα κοπάδια να πάρουν μάλλον λόγω δυνατού αέρα το "μονοπάτι" του Ευήνου προς ορεινή Ναυπακτια μετά από τηλ σε συγγενεις μιας και στα πέριξ στρανομας κάνανε πουλάκια.ο θεός και η ψυχής τους με χτικιασανε φέτος.

Status
Not open for further replies.
Back