Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πέσαμε σε μπλόκο !
Αντε να δουμε ποση ώρα θα μεινω εδω και ειναι κι άλλα πιο κατω.
Τα ακουμπάω με το αυτοκίνητο ,κορνάρω και δεν κουνιούνται τα βλαμμένα .
Μήπως αντι για φασσεςπρέπε να το ριξω στο βοδινό ; Το σίγουρο βλέπετε.:D
Μπρρρρρρρρ.....εεεεεεε......sarcastic.

Εγώ Δημήτρη με την γκαντεμιά που με δέρνει , αν ήμουν στην θέση σου και έλεγα οτι το γυρνάω σε βοδινό, θα άδειαζε ο δρόμος ....hair.

Πέσαμε σε μπλόκο !

Δημήτρη με μια μπαταριά στον αέρα θα ανοίξουν και τα παλιά μονοπάτια .sarcastic.

Πέσαμε σε μπλόκο !

Αργα φτανεις ομως, τετοιο ωρα επρεπε να εχεις αρχισει το κλαδεμα για τη φυλαχτρα... :p

Πέσαμε σε μπλόκο !

Κοιτατε ρε παιδια!!! μαθανε για εναν μεγαλο φασοκυνηγο και πηγαν για αυτογραφο.crying smile..vert funny..vert funny.

Αργα φτανεις ομως, τετοιο ωρα επρεπε να εχεις αρχισει το κλαδεμα για τη φυλαχτρα... :p
Μη νομίζεις,νυχτα φτανω εδώ. Εδω αργεί να ξημερώσει λογων των βουνών.
Τις φυλάχτρες τις εχω έτοιμες. Οι καριόλες που ειναι ......
Σήμερα εμφανίστηκε μια 10αδα και μια 4άδα.
Τα πουλιά ξεκουύρνιασαν πολύ χαμηλά στη χαράδρα και απο εκεινη την ώρα έχουν πιάσει ενα πλάι που δεν το βαράει ο ήλιος ,ενώ εχει πολύ κρύο.Εκει κάθονται εδω και μιάμιση ώρα.Αυτοείναι που μου κανει εντύπωση.
Τι μαλακισμένες θεέ μου....

Last edited:
Αν εννοείς εμένα, ήδη το έπαθα το εγκεφαλικό . Να ναι καλά ο Τόλης που με το που άκουσα τις "αναμνήσεις" κατάλαβα οτι κάτι παλιό παίζει:mad:
Όχι,στον αλεπουδιαρη πήγαινε,αλλά από ότι κατάλαβα όλοι πονεμένοι είμαστε από τις κ@ριολ€$:D:D

Για να δείτε ότι δεν υπάρχει σωτηρία .....
Χθες το απόγευμα περιμένοντας τον Νικόλα να με πάρει τηλέφωνο κατέβηκα στον κάμπο για ένα τσιγάρο μιας και ήταν στο δρόμο μου. Βλέπω κάτι κουρούνες χαζοπαίζαν και λέω να ρίξω καμιά τουφεκιά. Με τα πολλά παίρνω το όπλο και λέω να περπατήσω προς ένα χωράφι που κατά καιρούς δίνει καλημάνες....
Φάσσα φέτος δεν έπεσε στο καλαμπόκι σε μας καθόλου.
Πηγαίνοντας να τσεκάρω το χωράφι βλέπω μια κουρούνα να βουτάει στο χωράφι που πάω να τσεκάρω καμιά 80αρια μέτρα από μένα και σηκώνεται ένα μπεκατσίνι το οποίο αν και παίρνει ύψος με καβαλάει και του ρίχνω μια τουφεκιά περισσότερο για το μπαμ :D μιας και ήταν εκτός απόστασης για το 4αρι τσοκ που φορούσα......Ειρωνεία ....... στο χωράφι που πήγαινα να τσεκάρω ήταν καθισμένες καμιά 40αριά καριόλες και σηκώθηκαν και την κάναν χαλαρές .hair.

Για να δείτε ότι δεν υπάρχει σωτηρία .....
Χθες το απόγευμα περιμένοντας τον Νικόλα να με πάρει τηλέφωνο κατέβηκα στον κάμπο για ένα τσιγάρο μιας και ήταν στο δρόμο μου. Βλέπω κάτι κουρούνες χαζοπαίζαν και λέω να ρίξω καμιά τουφεκιά. Με τα πολλά παίρνω το όπλο και λέω να περπατήσω προς ένα χωράφι που κατά καιρούς δίνει καλημάνες....
Φάσσα φέτος δεν έπεσε στο καλαμπόκι σε μας καθόλου.
Πηγαίνοντας να τσεκάρω το χωράφι βλέπω μια κουρούνα να βουτάει στο χωράφι που πάω να τσεκάρω καμιά 80αρια μέτρα από μένα και σηκώνεται ένα μπεκατσίνι το οποίο αν και παίρνει ύψος με καβαλάει και του ρίχνω μια τουφεκιά περισσότερο για το μπαμ :D μιας και ήταν εκτός απόστασης για το 4αρι τσοκ που φορούσα......Ειρωνεία ....... στο χωράφι που πήγαινα να τσεκάρω ήταν καθισμένες καμιά 40αριά καριόλες και σηκώθηκαν και την κάναν χαλαρές .hair.
.sarcastic.

Τελικά οι βλαμμένες σηκώθηκαν αφου πέρασαν δυο πολεμικά αεροσκάφη χαμηλά
Οι 10 τραάβηξαν νοτια και οι 4 άρχισαν με ελιγμουύς να ανεβαίνουν την χαράδρα ερχόμενες προς το μέρος μου.Τα μάτια μου καρφωμένα σ αυτές.Τότε σκάνε δυο απο πίσω και αριστερά στα 30μ. Αν δεν παρακολουθούσα αυτες που ανέβαιναν ,ίσως και να τις προλάβαινα.
Γενικώς χάλι δηλαδή ,παρ ότι ειδα κι αυτα τα πουλιά,τα οποια σιγουρα ήταν αυτα που γυρόφερναν τις πρώτες μερες και οχι καινούργια..
Παντως άδειος δεν γύρισα.....

αγγλικο κυνηγι σημερινο με 15 απο τις 25 2ατομων.
L9LoTT0.jpg

Τελικά οι βλαμμένες σηκώθηκαν αφου πέρασαν δυο πολεμικά αεροσκάφη χαμηλά......
Αν υποψιαστώ πως κινητοποίησες και την Πολεμική Αεροπορία:eek:, για να χτυπήσεις φάσα, ΘΑ ΠΕΘΘΘΘΑΝΩΩ! που έλεγε στην TV και μια ...αδερφή ψυχή :D

Υ/Γ : Πλάκα θα ´χει, αφού δε δούλεψε το αεροπλανικο, να ζητάει τανκς και πολεμικά καράβια να βάλουν ...πλάτη .sarcastic.

Αν υποψιαστώ πως κινητοποίησες και την Πολεμική Αεροπορία:eek:, για να χτυπήσεις φάσα, ΘΑ ΠΕΘΘΘΘΑΝΩΩ! που έλεγε στην TV και μια ...αδερφή ψυχή :D

Υ/Γ : Πλάκα θα ´χει, αφού δε δούλεψε το αεροπλανικο, να ζητάει τανκς και πολεμικά καράβια να βάλουν ...πλάτη .sarcastic.
Αστο να πάει ρε Σπύρο.Χαμένη υπόθεση πια για εδω .Δεν αξιζει ο κόπος,τα έξοδα και το τρέξιμο.

Πέσαμε σε μπλόκο !

https://www.ionex.gr/index.php?act=viewProd&productId=409

Έκανα και εγώ μια βόλτα στον κάμπο σημερα είχε αρκετά πουλιά που γυρνούσαν δεν έκατσα σε καλό μέρος όμως αυριο θα παίξω καλύτερη μπάλα βάρεσα λιγο απ’ολα σημερα+1 ακομα που χτύπησα το απόγευμα όπλο beretta 391 teknys τσοκ anaconda long και φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ no6!!

Status
Not open for further replies.
Back