Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και από μένα 2 μέρες στα ορεινά της Άρτας 15 πουλια...Είχε πάρα πολλά πουλιά αλλά όπως πάντα δεν είσαι μόνος ήρθαν κάνα δύο άτομα και τα έκαψαν τα πουλιά ερειχναν οχταρες όπου και αν πέρναγαν σε έναν βέβαια μέτρησα σε μια ώρα 45 φυσίγγια και πήρε δύο πουλια...Πήγαμε και χτες όλα και όλα 10 πουλιά πάρθηκαν 2....Αφού τα πουλια τα έκαψαν άντε να τα ξαναβρείς τώρα
Εχει γεμίσει ο τόπος απο μαλάκες που δεν έχουν ιδέα απο φασοκυνήγι και βαράνε 5αρες όπου ναναι.
Αν μη τι άλλο κράξιμο για τις 5αρες και τηλεφωνο στην θηροφυλακή.
Τωρα αν βρεις άκρη ,αλλο θέμα.
Καλη συνέχεια.

Καλημέρα και από μένα 2 μέρες στα ορεινά της Άρτας 15 πουλια...Είχε πάρα πολλά πουλιά αλλά όπως πάντα δεν είσαι μόνος ήρθαν κάνα δύο άτομα και τα έκαψαν τα πουλιά ερειχναν οχταρες όπου και αν πέρναγαν σε έναν βέβαια μέτρησα σε μια ώρα 45 φυσίγγια και πήρε δύο πουλια...Πήγαμε και χτες όλα και όλα 10 πουλιά πάρθηκαν 2....Αφού τα πουλια τα έκαψαν άντε να τα ξαναβρείς τώρα
Φιλε τι να κανουμε αυτοι παντα θα υπαρχουν και θα ειναι πολυ πολυ σπαστικοι

Μπράβο ρε Τόλη. .well done.
Τις πας "Οικονομικά" και αυτό επιφέρει καρπούς...Θα έχει φάσσες το μέρος να τουφεκάς αν δν τις πιέζεις....
Αυτο κανω φιλε καμια μονη κανα πεντερακι εξαρακι κοπαδι σημερα να φανταστεις δυο κοπαδια μου ειρθαν να βοσκισουν μπρωστα μου μιλαμε πανω απο 500 το καθενα ειναι μαγεια να τις βλεπεις τα χρωματα τους στον ηλιο σε αποσταση αναπνοης και να εχςις τοση εγκρατια ετσι απλε δε βγαζω βιντεο να μη με δουνε και τρομαξουν

Εχει γεμίσει ο τόπος απο μαλάκες που δεν έχουν ιδέα απο φασοκυνήγι και βαράνε 5αρες όπου ναναι.
Αν μη τι άλλο κράξιμο για τις 5αρες και τηλεφωνο στην θηροφυλακή.
Τωρα αν βρεις άκρη ,αλλο θέμα.
Καλη συνέχεια.
Ετσι θελουνε πραγματικα φιλε για να μη ξαναρθουν κιωλας

Το ολο σκηνικο ηταν δυο ωρες 9:00 με 11:00 χωντρικα αργησα να παω αν πηγενα απο νωρις θα προλαβενα περισοτερα μεμονομενα πουλια εται ειναι η πιθανοτητες να γλιτωνουν πουλια ειναι καλο πραγμα

Φιλε τι να κανουμε αυτοι παντα θα υπαρχουν και θα ειναι πολυ πολυ σπαστικοι
Δεν υπάρχει ποιο σπαστικό να βλέπεις να σου ρχονται τα πουλιά στρωτά μιλάμε για πεθαμο και να ακούς την οχταρα και να στα γυρναει

Δεν υπάρχει ποιο σπαστικό να βλέπεις να σου ρχονται τα πουλιά στρωτά μιλάμε για πεθαμο και να ακούς την οχταρα και να στα γυρναει
Φωναξε αυτους που πληρωσες για να κυνηγας ανενοχλιτος απο λαθροθυρες εγω αυτο κανω αμεσα δε καθομε να σπαω τα νευρα μου και σηγουρα δε θα ξαναρθουν

Φωναξε αυτους που πληρωσες για να κυνηγας ανενοχλιτος απο λαθροθυρες εγω αυτο κανω αμεσα δε καθομε να σπαω τα νευρα μου και σηγουρα δε θα ξαναρθουν
Έχω φωνάξει και έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά δεν κάνουν τπτ μόνο να τα περνούν εμαθαν

Απλα αν δε τους πιασει επαυτοφορο δν μπωρουν να κανουν κατι
Πιο εύκολο να εμφανιστεί UFO αρα η θηροφυλακή όταν τους ψάχνεις.
Μθα φορά στη Σαγιαδα μπηκαν μπροστα μου στο απαγορευμένο 4 κατσαπλιάδες και μου χάλασαν τη μέρα. Τσάμπα τη βροχή που έφαγα απ το χάραμα μέχρι που νύχτωσε. Έριξαν πάνω απι 60 φυσίγγια και πήραν 7 παπιά. Τι τηλέφωνα σε θηροφυλακή ,σε σύλλογο,σε δασαρχείο ,σε φορέα διαχείρισης κιαν έκανα ,απλά στο τελος περα απ τους 4 καυσαπλιάδες ,εβριζα και όλους τους υπεύθυνους.
Τα ιδια πέρυσι στον Εβρο. Απόγευμα μέσα στο απαγορευμένο στη Δαδιά και η 5αρα σύννεφο. Μεχρι και στην ΚΟΜΘ αναγκάστηκα να κάνω τηλεφωνημα και δεν απαντούσαν ουτε αυτοί
Αι σιχτιρ πια ......

Μθα φορά στη Σαγιαδα μπηκαν μπροστα μου στο απαγορευμένο 4 κατσαπλιάδες και μου χάλασαν τη μέρα. Τσάμπα τη βροχή που έφαγα απ το χάραμα μέχρι που νύχτωσε. Έριξαν πάνω απι 60 φυσίγγια και πήραν 7 παπιά. Τι τηλέφωνα σε θηροφυλακή ,σε σύλλογο,σε δασαρχείο ,σε φορέα διαχείρισης κιαν έκανα ,απλά στο τελος περα απ τους 4 καυσαπλιάδες ,εβριζα και όλους τους υπεύθυνους.
Τα ιδια πέρυσι στον Εβρο. Απόγευμα μέσα στο απαγορευμένο στη Δαδιά και η 5αρα σύννεφο. Μεχρι και στην ΚΟΜΘ αναγκάστηκα να κάνω τηλεφωνημα και δεν απαντούσαν ουτε αυτοί
Αι σιχτιρ πια ......
Με τέτοιες συμπεριφορές από τους φορείς είναι σα να τους λέει κάντε και χειρότερα... ΕΛΛΑΣ...fgr2.hair.

Με τέτοιες συμπεριφορές από τους φορείς είναι σα να τους λέει κάντε και χειρότερα... ΕΛΛΑΣ...fgr2.hair.
Για αυτό είμαστε σ αυτό το χάλι σαν χώρα γενικότερα. Οι νόμοι εφαρμόζονται από λίγους και οι οι υπεύθυνοι για την εφαρμογή τους ,απλά το ξύνουν .

Last edited:
Αι σιχτιρ πια ......
Εγω μια φορα που δεν ηρθαν τους απειλεισα οτι θα παω στον εισαγγελεα υπηρεσιας και τωρα ερχοντε μια χαρα

Ελα να τα ορμησουμε μια μερα ρε απλα δε θα τα κανουμε να αλλαξουν νομο ετσι μονο μικρες ομαδες θα τουφεκαμε οχι μεγαλα κοπαδια ετσι???
Φιλαράκι μου τώρα είμαι πέρα ξέρεις 30 του μήνα επιστρέφω αν είναι θα μιλήσουμε......και εννοείται το κυνήγι θα γίνει όπως ορίσεις ;)

Status
Not open for further replies.
Back