Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παρε μπασιερη μβ32 νο 6 και θα αλαξεις γνωμη για τα 45 φιλικα παντα
Καλο κ γλυκο φυσιγγι..αλλα...δεν ειναι η μαρκα του φυσιγγιου κ τα γραμμαρια το θεμα...
ολη η ουσια βρισκεται στο να ειναι "αξιος" ο κυνηγος ωστε να μπορεσει στειλει τα σκαγια πανω της....
εκει ακριβως βρισκεται κ η διαφορα οσων πιστευουν οτι πεφτει - η δεν πεφτει σε αυτα τα μετρα....

Καλο κ γλυκο φυσιγγι..αλλα...δεν ειναι η μαρκα του φυσιγγιου κ τα γραμμαρια το θεμα...
ολη η ουσια βρισκεται στο να ειναι "αξιος" ο κυνηγος ωστε να μπορεσει στειλει τα σκαγια πανω της....
εκει ακριβως βρισκεται κ η διαφορα οσων πιστευουν οτι πεφτει - η δεν πεφτει σε αυτα τα μετρα....
Αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία.....όσο καλός και να ναι ο κυνηγός.....δεν θα πάρει αυτό που θέλει.

Αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία.....όσο καλός και να ναι ο κυνηγός.....δεν θα πάρει αυτό που θέλει.
Θοδωρή καλησπέρα, ο καλός κυνηγός θα έχει επιλέξει και τα κατάλληλα όπλα, φυσίγγια, καρτέρι, γούρια ...κ.λ.π. :)

Συμφωνω απολυτα φιλε μου αν κατι δε μπωρω εγω δε σειμενει δεπωρουν και οι αλλοι

Αλλαγή μέρους σήμερα γιατί στο άλλο γίνεται του κορώνα ιού ..... θα πάει ο Χαρδαλιάς να τους μαζέψει χαχαχα
Εχει καταντήσει αηδία πια αυτό μπάσιμο της φάσσας. Ολοι μαζι στοιβαγμένοι σαν σε συναυλία.
Άντε να μπούνε και να πιασουν ,να εχει ενδιαφέρον.

Παρε μπασιερη μβ32 νο 6 και θα αλαξεις γνωμη για τα 45 φιλικα παντα
Επειδή τυχαίνει να ρίχνω στην φασσα μόνο baschieri από την σειρά mygra δεν θα αλλάξω γνώμη!!!εχει τύχει να πάρω φασσα σε μεγάλο ύψος αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!!!κυνηγω φασσα με 76 can και φουλ τσοκ αλλά το ξαναλέω 45 μέτρα είναι πολύ ψηλά!!!!φιλικα σου απαντάω

Ρε παιδια οταν λεμε για αποστασεις 45 50 η 60 μετρα δεν μιλαμε για αποσταση σε υψος αλλα σε μηκος, γιατι συνηθως τετοιες μακρινες τουφεκιες ειναι τραβερσες και μπορεις ευκολα να μετρησεις την αποσταση.
Σε τραβερσα εχω παρει πολλες μακρινες φασσες και εχω μετρησει την αποσταση, το ιδιο βεβαια εχουν κανει και αρκετοι απο το φορουμ, το υψος δεν νομιζω να μπορει καποιος να το υπολογισει τοσο ευκολα

Επειδή τυχαίνει να ρίχνω στην φασσα μόνο baschieri από την σειρά mygra δεν θα αλλάξω γνώμη!!!εχει τύχει να πάρω φασσα σε μεγάλο ύψος αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!!!κυνηγω φασσα με 76 can και φουλ τσοκ αλλά το ξαναλέω 45 μέτρα είναι πολύ ψηλά!!!!φιλικα σου απαντάω
Το ξερω ειναι πολλα τα μετρα αλλα οχι ανεφικτο δες λιγο αγγλια μερια δεν υπαρχει αντιπαραθεση απλα λεω οτι τα 32 γμ μπωρουν

Status
Not open for further replies.
Back