Και γιατί δεν έκατσες ρε Δημήτρη; Αφού όσο θες κάθεσαι και μετά γυρνάς νόμιμα...
Remington είναι το όπλοΠρωτη φασσα της σεζον σημερα απο αυτες τις λιγες που ειδα
View attachment 18261
Ναι η 1100 g3Remington είναι το όπλο
Remington είναι το όπλο!!!Πρωτη φασσα της σεζον σημερα απο αυτες τις λιγες που ειδα
View attachment 18261
Πόσους πόντους η κανη!!Ναι η 1100 g3
66 και με το τσοκ παει 70Πόσους πόντους η κανη!!
Αμερικανικό βγάζει πολύ καλές ντουφεκιες ... δεν είναι για περπάτημα είναι πολύ βάρη αλλά τις ντουφεκιες; Που βγάζει δεν τις βγάζουν τα άλλαΠόσους πόντους η κανη!!
Βγαζει οντως καλες αλλα εγω με τη μουρλα που εχω παω μπεκατσα και περδικα μ'αυτο μαζι με ενα φιλο, 3.700 ειναι αλλα ειναι ζυγισμενο πολυ καλαΑμερικανικό βγάζει πολύ καλές ντουφεκιες ... δεν είναι για περπάτημα είναι πολύ βάρη αλλά τις ντουφεκιες; Που βγάζει δεν τις βγάζουν τα άλλα
Βγαζει οντως καλες αλλα εγω με τη μουρλα που εχω παω μπεκατσα και περδικα μ'αυτο μαζι με ενα φιλο, 3.700 ειναι αλλα ειναι ζυγισμενο πολυ καλα..
Πρωτη φασσα της σεζον σημερα απο αυτες τις λιγες που ειδα
View attachment 18261
Παιρνω χαπια για την ψυξη που με βασανιζει ακομα...αλλα αυριο η Κυριακη θα πιω κανενα τσιπουρακι να στανιαρω!!Καν τη κάδρο να τη βλέπεις τα κρύα βράδια που έρχονται και να σβήνεις τον πόνο και τον πόθο σου στο τσίπουρο.![]()
Πες το ψέματα!!Εμφανιζεται το πρωτο 10αρι και περναει δεξια στα 80μετρα. Περιμενω στην θεση μου και ξαναπερναει 1 10ρι αποτο ιδιο σημειο.Αποφασιζω να αλαξω ποστο και μετακινουμε δεξια. Σε πεντε λεπτα ξανα 1 5αρι φάσες 80 μετρα δεξια . Αλαζω παλι ποστο προς τα δεξια και περμναει το επομενο 5αρι ακόμα ποιο δεξια και το επομενο 20 αρι ακομα ποιο δεξια.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΥΝΗΓΆΣ ΠΑΡΑΘΑΛΆΣΣΙΑ
Ομορφιά και με το αγαπημένο μας φυσιγγακιΠρωτη φασσα της σεζον σημερα απο αυτες τις λιγες που ειδα
View attachment 18261