Οταν ανοιξει ελατε κατα δωΜπράβο Τολη εισαι ωραίος.
Εδώ νομό Θεσσαλονίκης λίγα πράγματα.
Keep going.
Απίστευτη φάση 1:15-2:05Παρηγοριά στον άρρωστο με την κατάσταση φέτος.
καλα να περασηςςς και καλα μαγκαλιαααα,,φασσες καλητερα να μην ΔΗςςς γιατι θα σαλταρηςςςςςντουφεκι δεν πηρα μαζι προφανως αλλα την κοπανησα για το χωριο να ξεφυγουμε λιγο
View attachment 20545
Παρε του παππου αχαχαχαχαχαντουφεκι δεν πηρα μαζι προφανως αλλα την κοπανησα για το χωριο να ξεφυγουμε λιγο
View attachment 20545
Χρόνια πολλά! Δες το post μου στη Μπεκάτσα.Έκτακτο επιτρέπει το κυνήγι εντοσ νόμου 2 άτομα υποχρεωτική βεβαίωση τι ενωει
Να σου πούμε καρτέρι;Στέλνουμε 6 και σε ποιο μέρος θα κυνηγήσουμε???
Μπραβο Αλέξανδρε. Περαστικά κιόλας. Τι φυσίγγι έφαγε και της έκανες τρύπα;Αντε να παρουμε λιγο μπροστα...ειχε μερικα πουλια αλλα το ασχημο ειναι οτι μου γυρισε το γονατο και την ακουσε ο εσω μηνισκος ασχημα, μπορει να παω κι αυριο κουτσαινοντας, θα δω πως θα ειμαι το πρωι
View attachment 20698View attachment 20699
Δεν ειναι τρυπα αλλα σκισιμο Βασιλη, λες και ανοιξες το στηθος με μαχαιρι...percorso no6 με Kicks xfull και ηταν σε νορμαλ αποσταση, οχι πολυ κοντα δηλαδη, μου εκανε κι εμενα εντυπωση αυτη η τουφεκιαΜπραβο Αλέξανδρε. Περαστικά κιόλας. Τι φυσίγγι έφαγε και της έκανες τρύπα;
Ναι μόνο εσέναΣας ευχαριστω πολυ, το γονατο εφαγε γερο τρακο αλλα θα περασει κι αυτο...με πηγε γ@μησε τα το 20...γιατι αραγε??![]()
![]()