Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πίστευε και μη ερευνα

Κωνσταντίνε η σωστή γραφή είναι : " πίστευε και μη, ερεύνα " η μετάφρασή του είναι : είτε πιστεύεις, είτε όχι, ερεύνα.
Είναι προτρεπτική για έρευνα και όχι αποτρεπτική (το κόμμα έχει τη σημασία του στην Ελληνική γλώσσα) :cool:.

Κάθε φορά που βλέπω κυνήγι φάσας στην Κορσική, με πιάνει το παράπονο!!!

Κωνσταντίνε η σωστή γραφή είναι : " πίστευε και μη, ερεύνα " η μετάφρασή του είναι : είτε πιστεύεις, είτε όχι, ερεύνα.
Είναι προτρεπτική για έρευνα και όχι αποτρεπτική (το κόμμα έχει τη σημασία του στην Ελληνική γλώσσα) :cool:.

Κάθε φορά που βλέπω κυνήγι φάσας στην Κορσική, με πιάνει το παράπονο!!!
Εγώ ετσι το ξέρω Γιώργο , σωστή η παρατήρηση σου αλλά με κομα η χωρίς το αποτέλεσμα το ίδιο είναι λίγα πολύ λίγα ξέρουμε γιαυτους που πατάμε στο ίδιο χώμα.
Η μοναδική χώρα που αντί να ξεσκεπαζει τα θαβει , βγαίνουμε εκτός είναι και τα βουνίσια τοπία τετοια που κυνηγούν .

Ναι αλλά δεν είδες το τσοκ που φοράει. :)
Φίλε συνονόματε δεν πιστεύω ότι ευθύνεται το τσοκ για αυτά τα σκότωματα όσο το ίδιο το διαμέτρημα! Κ εγώ έχω παρατηρήσει με το δικό μου 20αρι φοβερά μακρινά σκότωματα χωρίς τέτοια τσοκ! Νομίζω πως ευθύνεται η πολύ πυκνή συγκέντρωση που δίνουν τα περισσότερα 20αρια!!!

Γελοία υποκείμενα μας έκοψαν το κυνήγι. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ όταν θα έρθει η ώρα να θυμούνται τι σημαίνει κυνηγός και ψαράς.
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ μου άνοιξε τα ΟΠΑΠ άνοιξε σχεδόν τα παντα και τον ενοχλεί το κυνήγι επίθεση στα ζώα τώρα

Status
Not open for further replies.
Back