A
AltairLusso
Τα ξυλα του θα δείξουν μετά τα λαδια. Μου αρέσουν.
Εξαιρετικός επαγγελματίας Γιάννη
http://stores.ebay.com/hovakgunstockblanks/
Τα ξυλα του θα δείξουν μετά τα λαδια. Μου αρέσουν.
Ωραιο φαίνεται, δέν το ήξερα. Τιμές λογικές.
Με το καλό λοιπόν.αντε και γινετε σιγα σιγα και το δικο μου.
Για πρόσεχε τι λες... Όποτε μου το είπε μάστορας καταλήξαμε μετά από πολύ κλάμα σε αύξηση τιμής.Εξαιρετική ποιότητα ξύλων και τιμές για όλα τα βαλάντια. Είχα επιλέξει από τα πιο φθηνά, παρόλαυτα ο μάστορας μου είπε ότι του έβγαλε το λάδι. Πολύ σκληρό ξύλο και εξαιρετικά συμπαγές...
Οι βαθμολογίες του άριστες.
Εξαιρετική ποιότητα ξύλων και τιμές για όλα τα βαλάντια. Είχα επιλέξει από τα πιο φθηνά, παρόλαυτα ο μάστορας μου είπε ότι του έβγαλε το λάδι. Πολύ σκληρό ξύλο και εξαιρετικά συμπαγές...
Οι βαθμολογίες του άριστες.
αντε και γινετε σιγα σιγα και το δικο μου.
Διονύση, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Χοντρικά μου πήγε ένα κατοστάρικο όλα μαζί. Εδώ δεν μπορούσα να βρω τάκο στο κατοστάρικο με τίποτα και αν βρήκα μια περίπτωση στα 150€ , ήταν τελείως σανίδι. Το δέμα ήρθε σε πέντε μέρες σπίτι μου. Δεν θυμάμαι το βάρος, το βάρος περιγράφεται στο ebay δίπλα από κάθε ξύλο. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να του ζητήσω με mail να μην μου βάλει το ξύλο της πάπιας. Δεν είχα σκοπό να φτιάξω πάπια οπότε γλύτωσα λίγο βάρος. Όταν αποφασίσω να φτιάξω κοντάκι και στο πλάγιο, πάλι από αυτόν θα πάρω ..καλοριζικο και καλες βολες....ωραια τα ξυλα, αλλα τα μεταφορικα γμτ....
περιπου ποσα κιλα ηταν το δεμα? γιατι νομιζω πανω απο 2 κιλα ακομα και με usps υπαρχει προβλημα...εγω ειχα δωσει 50 ευρω εξτρα στο ταχυδρομειο για τον εκτελωνισμο
Μηπως βιαστηκες ρε φιλε ομως, .xm.μηπως τωρα που εξελισσεσαι σε φυσικο ταλεντο στο Skeet επρεπε να φτιαξεις αυτα τα ειδικα stop και τη "φωλια" για τον αντιχειρα...
Διονύση, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Χοντρικά μου πήγε ένα κατοστάρικο όλα μαζί. Εδώ δεν μπορούσα να βρω τάκο στο κατοστάρικο με τίποτα και αν βρήκα μια περίπτωση στα 150€ , ήταν τελείως σανίδι. Το δέμα ήρθε σε πέντε μέρες σπίτι μου. Δεν θυμάμαι το βάρος, το βάρος περιγράφεται στο ebay δίπλα από κάθε ξύλο. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να του ζητήσω με mail να μην μου βάλει το ξύλο της πάπιας. Δεν είχα σκοπό να φτιάξω πάπια οπότε γλύτωσα λίγο βάρος. Όταν αποφασίσω να φτιάξω κοντάκι και στο πλάγιο, πάλι από αυτόν θα πάρω ..
Έχω πολύ καιρό να τον παρακολουθήσω, μόλις βρω λίγο χρόνο θα το κάνω, έχει αλλάξει δραματικά και η ισοτιμία...ωραια και οικονομικη επιλογη,εαν βγηκε 100 ευρω, αλλα γιατι γραφει 101$ μεταφορικα? .xm.
Είμαστε στην διαδικασία ζυγίσματος, αφαιρείται ξύλο εσωτερικά και θα αφαιρεθεί και άλλο.μηπως εγινε πισοβαρο?