Φερ' το στα μέτρα σου...

Στην τελευταια φωτο, με τελειωμένες ψάθες, 10 άτομα να δουν το κοντάκι, κανενας δεν θα προσέξει την τροποποίηση , πολύ καλή δουλειά 👏👏
Η τελευταία φωτό είναι πριν την επέμβαση!!!
Οι δύο πάνω είναι μετά αλλά φαίνεται μόνο από κοντά όπως είναι και οι φωτό.Είναι αδύνατο να κολλήσεις δύο διαφορετικά ξύλα μεταξύ τους και να μη διακρίνεται!!!

Last edited:
Για να γελάσουμε:
Σήμερα στο Σχιστό πήγαινε το κλαμπάνι σύννεφο. Έκανα κανα δυο πούλες στο σετ απ που είχε για τον αυριανό αγώνα.
Ο @Κωστας 63 προσπαθούσε να με ισιώσει χωρίς αποτέλεσμα.
Και τελευταιος ντουμπλες (ταυτόχρονα και τα δύο) με μαλακιζε απώμιση και αντε να φευγω ψυχολογία, σκονιάζονται και τα δύο.
Έπεσε γέλιο τρελό.

Ποιά σας φαίνεται πιο σωστή? Η διαφορά είναι 4 χιλ προσθήκη στο χτένι (με φύλλο φελού).
Επίσης νομίζω η κάτω κάννη φεύγει λίγο δεξιά.
Η δεύτερη φαίνεται πιο σωστή αλλά μόνο δοκιμή θα δείξει με ποια είσαι κέντρο!!!
Η κάτω κάνη όντως φαίνεται να φεύγει δεξιά!

View attachment 64895
Ακόμη κι αυτό μπορεί να γίνει.
Εφαρμογή ξύλινης τσοντας,κατάλληλα διαμορφωμένης να εφαρμόζει ακριβώς στην υπάρχουσα λαβη.
Συγκρατειται με βίδα η με ταινία καλής ποιότητας διπλής όψης.
Αν θέλεις να φτιάξεις κάτι,το παλεύεις!
Ωωωπππ τι βλέπω... Προσθήκη σε λαβή fabarm! Θα μπορούσες να μου δώσεις λεπτομέρειες, ποιος σου την έφτιαξε;

Το πάλεψα μόνος μου!🙂
Μπράβο σου, για την υπομονή και το ταλέντο. Φαίνεται πολύ καλό.
Σε μια fabarm ενός φίλου πρεπει να μειώσουμε την απόσταση από την σκανδαλη και μου φάνηκε πολύ καλή επιλογή.
Βέβαια θα πρέπει να τοποθετηθεί σε πλαστικό κοντάκι.

Μπράβο σου, για την υπομονή και το ταλέντο. Φαίνεται πολύ καλό.
Σε μια fabarm ενός φίλου πρεπει να μειώσουμε την απόσταση από την σκανδαλη και μου φάνηκε πολύ καλή επιλογή.
Βέβαια θα πρέπει να τοποθετηθεί σε πλαστικό κοντάκι.
Το τοποθετείς και το βάφεις στο χρώμα του κοντακιου.
Αν διαθέτεις ρουτερακι και υπομονή,μπορείς να το φτιάξεις.

Benelli monte μετά από τοποθέτηση πέλματος από SBE και λίγο cast off επιπλεον.
Drop 60
Ή θέλει toe out ή cast off με αποτέλεσμα να το γέρνεις μόνος σου. Δεν μας πολυνοιαζει βέβαια να γέρνει λίγο σε καραμπίνα. Στα ποζέ είναι πρόβλημα. Το ύψος είναι τέλειο!

Έχει 3 διαφορετικά είδη cast. Δε μαμιωμαστε λέω γω. Φτιάξε το ένα να χαλάσει το άλλο και τούμπαλιν. Έφαγα προβατίνες και παστές, φούσκωσε η μαγουλα, άλλαξε το καστ.
Κρέμασε το βυζί βάλε τοου άουτ.
Καλύτερα να δινεις πανελλήνιες

Έχει 3 διαφορετικά είδη cast. Δε μαμιωμαστε λέω γω. Φτιάξε το ένα να χαλάσει το άλλο και τούμπαλιν. Έφαγα προβατίνες και παστές, φούσκωσε η μαγουλα, άλλαξε το καστ.
Κρέμασε το βυζί βάλε τοου άουτ.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε ...

Τον θυμάσαι τον άλλον στον Ασπρόπυργο που ρύθμιζε τον επιμαγουλωτή μισή ώρα ? 🤣
Προς στιγμή πίστεψα ότι είχε κλωτσήσει καμιά βίδα ...

Back