Φερ' το στα μέτρα σου...

Για να αυξησω αρκετα το length of pull αφου μου ειναι τοσο κοντο που ακομη και την μυτη μου χτυπαω μερικες φορες😂θα συνιστουσατε κατι τετοιο ή καλυτερα να μπω στην διαδικασια εφαρμογης πελματος ή και πλαστικης φλαντζας αν χρειαζεται που μου φαινεται πιο χρονοβορο και πολυπλοκο (οπλο franchi 520 με κοκκαλινο πελμα)

Attachments

• Screenshot_20230201-185030_Chrome.jpg
    Screenshot_20230201-185030_Chrome.jpg
    97,9 KB · Προβολές: 28
Για να αυξησω αρκετα το length of pull αφου μου ειναι τοσο κοντο που ακομη και την μυτη μου χτυπαω μερικες φορες😂θα συνιστουσατε κατι τετοιο ή καλυτερα να μπω στην διαδικασια εφαρμογης πελματος ή και πλαστικης φλαντζας αν χρειαζεται που μου φαινεται πιο χρονοβορο και πολυπλοκο (οπλο franchi 520 με κοκκαλινο πελμα)
ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΠΙΣΩ!!!
Αυτό θα σε πετάξει έξω στο καστ!

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΠΙΣΩ!!!
Αυτό θα σε πετάξει έξω στο καστ!
Αν και δεν ειμαι κανας κεντροτουφεκαω (18 χρονων πρωτη χρονια με αδεια) αυτο θα κανω μιας και ειστε ο ειδικος. Σας ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σας και ευχομαι να φτιαξω κοντακι σε εσας οταν παρω καινουριο οπλο κυριε Γιαννη!

Αν και δεν ειμαι κανας κεντροτουφεκαω (18 χρονων πρωτη χρονια με αδεια) αυτο θα κανω μιας και ειστε ο ειδικος. Σας ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σας και ευχομαι να φτιαξω κοντακι σε εσας οταν παρω καινουριο οπλο κυριε Γιαννη!
Σιγά την ειδικότητα!
Τυχαίνει να βλέπω κάμποσες περιπτώσεις...🙂

Το τρόμαξες το παιδί.
Τα μπουνιδια που εχω φαει σε βιαστικες ειδικα τουφεκιες με λιγο δυνατουτσικα φυσιγγια με τρομαζουν περισσοτερο😂😂 οποτε τον ευχαριστω και ελπιζω να λυθει το θεμα (ειμαι αρκετα ψηλος με μαμα κοντακι...) με το δικαννο δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα αλλα δεν με βολευει καθολου στο περπατητο (76 καννες και μπροστοβαρο)

Back