Πλαστικό. Μόνο στην Α5 το έκανα σε ξύλινο. Στη φωτο είναι στην Α5. Δεν το τριμάρησα πολύ καλά και έπρεπε να το περάσω και ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο, αλλά βαρέθηκα.
Μήπως στην επωμιση απλώς ακουμπάς το κοντάκι στο μάγουλο , σφίγγεις τα δόντια ;Θα το δοκιμάσω και αυτό να δούμε.εβαλα όπως σου είπα (δοκιμαστικά μόνο) από την m2 χωρίς να ρίξω ήρθε αρκετά αριστερά αλλά η μεταλλική πλάκα στο κοντάκι ήταν πολύ αριστερά τέρμα άκρη στην πατούρα οπότε δίστασα και δεν έριξα για δοκιμή.
Κι αυτό μπορεί να κάνει.Γιατί να μην βάλει στη c από την πάνω μεριά να κατέβει κιαλλο το κοντάκι; Με τη c ειναι κέντρο αλλά ψηλά
Έχω δει και οδοντογλυφίδα και αλουμινόχαρτο.Τι μου θύμησες. Πριν πάω πρώτη φορά σε οπλουργο, χρειαζόμουν περισσότερο καστ οφ από ότι έδιναν οι φλάντζες και είχα βάλει ένα κομμάτι χαρτόνι από άδειο πακέτο τσιγάρων.
Ο οπλουργός τι έκανε?Τι μου θύμησες. Πριν πάω πρώτη φορά σε οπλουργο, χρειαζόμουν περισσότερο καστ οφ από ότι έδιναν οι φλάντζες και είχα βάλει ένα κομμάτι χαρτόνι από άδειο πακέτο τσιγάρων.
Αγόρασα έξτρα φλάντζα για δεξιά αριστερά όπως αυτήν που έχουν πλέον όλες η benelliΤο σκέφτηκα να βάλω από την μ2 την λεπτή που είναι για αριστερά-δεξια με την Α φλάντζα αλλά φοβάμαι μήπως κάνω καμία ζημιά στο κοντάκι η στην τζαβετα.εσυ τι φλάντζα έβαλες για αριστερά δεξιά?μόνος σου την προσάρμοσες η σε οπλουργο?
Πανε σε ενα σκοπευτιριο να ριξεις να σε δουνε να σε φερουνε στα ισια θα γλιτωσεις πολυ ταλαιποριαΘα το δοκιμάσω και αυτό Γιάννη!!θα βάλω και την Β αύριο πάλι και θα ρίξω σε χαρτόνι να έχω φωτογραφίες από όλες τις φλάντζες και θα ανεβάσω φωτο.σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.
Καλημέρα, νομίζω ότι έτσι κάνω γιατί όσο κατεβάζω φλάντζες Τόσο με δυσκολεύει ο αυχένας μου.πρεπει να σφιχτώ για να κουμπώσει στο ζυγωματικο.Μήπως στην επωμιση απλώς ακουμπάς το κοντάκι στο μάγουλο , σφίγγεις τα δόντια ;
Καλημέρα μόνος σου την προσάρμοσες? δεν χρειάστηκε να κάνεις κάτι πίσω στο κοντάκι?Αγόρασα έξτρα φλάντζα για δεξιά αριστερά όπως αυτήν που έχουν πλέον όλες η benelli
Ουσιαστικά αυτό που λες βάλε τις Μ2 για δεξιά αριστερά και θα κεντραρεις καλύτερα αλλά δεν θα έρθει πάλι ακριβώς
Τόλη καλημέρα είμαι από Άρτα εδώ δεν έχουμε σκοπευτήριο,και για Γιάννενα που ρώτησα μου είπαν τα παιδιά από δω ότι είναι ο λεντζης αλλά και αυτός οπλουργος είναι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σκοπευτής στην ευρύτερη περιοχή για να γίνει σωστά η διαδικασία.Για να πάω Αθήνα μου είναι δύσκολο οικονομικά τουλάχιστον αυτή την περίοδο.Πανε σε ενα σκοπευτιριο να ριξεις να σε δουνε να σε φερουνε στα ισια θα γλιτωσεις πολυ ταλαιπορια
Τουλαχιστον να σε δει καπιος γνωστης να ριχνεις αλλο το χαρτι και αλλο στο κυνηγι πχ αν ριχνεις ψιλα τα πουλια που αστοχεις στις τραβερσες θα βουτανε προς τα κατω και στις ρουαγιαλ θα γυρνανε πισω κανωντας ενα χαρακτιριστικο φρεναρισμαΤόλη καλημέρα είμαι από Άρτα εδώ δεν έχουμε σκοπευτήριο,και για Γιάννενα που ρώτησα μου είπαν τα παιδιά από δω ότι είναι ο λεντζης αλλά και αυτός οπλουργος είναι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σκοπευτής στην ευρύτερη περιοχή για να γίνει σωστά η διαδικασία.Για να πάω Αθήνα μου είναι δύσκολο οικονομικά τουλάχιστον αυτή την περίοδο.
Αν εχεις γεματο στηθος κανε αυτο που σου λεει ο γιαννης με τη ροδελα μακρυνε και λιγο το κοντακισου μισο με ενα ποντοΚαλημέρα, νομίζω ότι έτσι κάνω γιατί όσο κατεβάζω φλάντζες Τόσο με δυσκολεύει ο αυχένας μου.πρεπει να σφιχτώ για να κουμπώσει στο ζυγωματικο.
Θα το παρατηρήσω και εγώ θα βάλω και ένα φίλο μου να με βλέπει να δω μήπως βγάλω κανένα συμπέρασμα.Τουλαχιστον να σε δει καπιος γνωστης να ριχνεις αλλο το χαρτι και αλλο στο κυνηγι πχ αν ριχνεις ψιλα τα πουλια που αστοχεις στις τραβερσες θα βουτανε προς τα κατω και στις ρουαγιαλ θα γυρνανε πισω κανωντας ενα χαρακτιριστικο φρεναρισμα
Έχω γεμάτο στήθος και πολύ γυμνασμένους ομους.οκ αυτό εύκολο είναι,με πια φλάντζα όμως με την c?η να βάλω την Α και να μακρινω το κοντάκι και την ροδέλα να κατέβει?Αν εχεις γεματο στηθος κανε αυτο που σου λεει ο γιαννης με τη ροδελα μακρυνε και λιγο το κοντακισου μισο με ενα ποντο
Η σηκώνεις το κεφαλι και ριχνεις ψιλα η σου ειναι κοντο και βαζοντας την α ακουμπαει μονο το κατω μερος του πελματος και στην ουσια καθετε το ζυγωματικο σου πιο πισω και πιο κατω και παει λιγο χαμηλωτερα η τουφεκια σου γτ αλιως δεν εξυγητε με πιο ψιλο κοντακι να ριχνεις χαμηλωτεραΈχω γεμάτο στήθος και πολύ γυμνασμένους ομους.οκ αυτό εύκολο είναι,με πια φλάντζα όμως με την c?η να βάλω την Α και να μακρινω το κοντάκι και την ροδέλα να κατέβει?
Εξήγησε μου τι γίνεται αν μακρυνουμε το κοντάκι?Έχω γεμάτο στήθος και πολύ γυμνασμένους ομους.οκ αυτό εύκολο είναι,με πια φλάντζα όμως με την c?η να βάλω την Α και να μακρινω το κοντάκι και την ροδέλα να κατέβει?
Σου εστειλα πμΕξήγησε μου τι γίνεται αν μακρυνουμε το κοντάκι?
Όταν μακραίνει το κοντάκι,ακουμπάς πιο πίσω το ζυγωματικο,άρα σε πιο χαμηλό σημείο.Εξήγησε μου τι γίνεται αν μακρυνουμε το κοντάκι?