Μην τις φοβάσαι τις ροδέλες. Εγώ πριν λίγο καιρό σταμάτησα σε ένα μεγάλο μαγαζί που πουλάει μόνο βίδες. Τεράστια ποικιλία σε ροδέλες και για καλή μου τύχη διάλεξα μερικές αρκετά λεπτές και φαρδιές, που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Αυτά βέβαια στο παλιό κοντάκι γιατί το καινούριο δεν τα χρειάζεται αυτά. Ο Γιώργης έπεσε διάνα, απλά είμαι λίγο ψυχάκιας με τα μέτρα και έχουμε διαπιστώσει ότι στις καρτερίσιες τουφεκιές το όπλο είναι κέντρο, σε αυτές που γίνονται παράλληλα με το έδαφος για δοκιμή, υπάρχει ένα ελάχιστο ψιλοτουφέκισμα. Ξέρω πως για όλα δεν υπάρχει λύση αλλά τελικά δεν ξέρω αν πρέπει να το κατεβάσω 1-2 χιλιοστά. Με τόσο λίγο θεωρώ ότι θα βελτιωθούν οι χαμηλές τουφεκιές και οι τραβέρσες. Το πολύ πολύ στις ροαγιαλ να θέλει λίγο προσκόπευση, πράγμα που δεν με χαλάει αφού γενικά δεν την τσιγκουνεύομαι.
Ίσως τελικά για ψυχολογικούς λόγους να το κατεβάσουμε 2 χλιοστά.
ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ εγω και ειμαι σε ενδοιασμους τι να κανω...στα τρυγονια πχ ολα ηταν στο κεφαλι η στο φτερο μεσα...μαλλον πρεπει να κατεβουμε..αλλα τωρα οσο χοντρενω τα ρουχα λογω κρυου ο ιτραβερσες μου ειναι χαλια..