Παιδια χρησιμοποιει κανεις απο εσας ξυλινο πελμα?θα ηθελα να αλλαξω το microcore το οποιο ειναι ισιο και δε μου κλειδωνει στον ωμο οπως ειπατε και παραπανω!νομιζω τουλαχιστον απο αισθηση στον ωμο ειναι πολυ καλο αλλα ακριβο της beretta και απο κλωτσημα δεν ξερω!
Ελα βικτωρα!!23χιλιοστα αλλα μου πεφτει μακρυ!θελω ενα στα 15!εχεις τιποτα σρα υποψν?της beretta το ξυλινο εχει 77Δημητρη, ποιο παχος ειναι το πελμα σου;
Ασε φιλε, ενα ημερησιο στον Εβρο θελω με τα δικαννα, ετσι με λιακαδουλα κ βορια, να μπαινουν φηλωμενα κ να χωνευουν την τουφεκια.. Πειραματζιομασταν εχθες με το Γιωργο στο σκοπευτηριο, ειχε κ πολυ αερα κ πεταγε τα πιατα οπου ηθελε, οποτε ειχε ενα ενδιαφερον... Το 725 εχει γινει πολυ ελεφξιμο σε σχεση με πριν, κ ειναι πολυ ευκολοτερο να σπασεις το δισκο εκει ακριβως που θες, ειτε αυτο λεγεται με το που θα βγει απο τη μηχανη, ειτε πριν πεσει στο χωμα...Το μόνο που έχει μείνει πλέον να φέρουμε στα μέτρα μας, είναι ένας αορτηρας γιατί όπλα με τέτοια μέτρα είναι κρίμα να μην τα ρίχνουμε στο κυνήγι
Εκτός αυτού ο κυνηγός πρέπει να ειναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα.Ετσι και αλλιως αορτηρες δεν χρησιμοποιω, δε χρειαζονται στα κυνηγια που κανω
Όλοι μας έχουμε χασει πουλιά γιατι το είχαμε στον ωμο
Βικτωρα στειλε μου το τηλ σου να σε παρω!εχεις ξυλινο πελμα?Δημητρη, να σου δωσω να δοκιμασεις το δικο μου πελμα, το κοντο; Λογικα ειναι ιδια κοντακια και θα καθεται. Ψηνομαι και γω να δοκιμασω το microcore
Οι κυνηγοί οι τσιφτηδες εχουν έτοιμες της θηλιές της πουλιαστρας και τα περνάνε μορτικα με το ενα χερι..ειναι για να το βαλεις στον ωμο οταν θα πιασεις καποιο θηραμα να το βαλεις στην πουλιαστρα..
Βικτωρα στειλε μου το τηλ σου να σε παρω!εχεις ξυλινο πελμα?
λιγο παράτολμο να βάλεις τροχό .. υπάρχει κίνδυνος να φας άθελα σου πολύ περισσότερο το ξύλο .. αλλα καλά μάλλον πήγε . νομίζω να συνεχίσεις με γυαλόχαρτο και να προσέξεις τις εφαρμογές του ξύλου με την μπάσκουλα ...what.Αφού όλοι φτιάχνεται τα κοντάκια σας, είπα κι εγώ να χαλάσω το δικό μου
Βήμα 1ον Κόβουμε το κοντάκι ίσα ίσα για να έρθει στη ευθεία το παλιό πέλμα ήταν καμπυλωτό.
Βήμα 2ο Ανοίγουμε τρύπα στις αποστάσεις του νέου πέλματος για να βιδωθεό το πέλμα.
Βήμα 3ο Πιάνουμε στην μέγκενη και με την ράσπα φέρνω όλο το χτένι πίσω για να έχω περισσότερο χώρο για το χέρι μου και άνοιξα περισσότερο την αριστερή μεριά για να χωρέσει καλύτερα ο αντίχειρας μου
Βήμα 4ο με το μηχάνημα του διαβόλου φέρνω το πέλμα σε ένα παρονομαστή
Και τέλος με το περιστροφικό τριβείο και ποιο ψηλό γυαλόχαρτο φτάσαμε στο τελικό για τώρα αποτέλεμα
Εδώ φαίνεται το "μονόμπατο" φάγωμα
ποιο πέρα δεν πήγα, το επόμενο βήμα είναι το σκοπευτήριο για να δω κατά πού βρίσκομαι και να συνεχίσω αντιστοίχως.
Ψάθες θα ξεβαφτούν με ρεμούβερ για να μην καταστραφούν από το γυαλόχαρτο. Μόλις πάω και τα σκοπευτήρια μου και οριστικοποιήσω την χοντροδουλειά θα ξεκινήσουν σε κοντάκι και πάπια η διαδικασίες του "ξύλου που βγήκε από τον παράδεισο" aka λινέλαιο και τα συναφή.