Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με 34αρι ν7 πήρα πέρσι λαγό Οκτώβριο μήνα και ήταν καλό. Το έριξα με ποζέ. Σίγουρα το κλίμα παίζει ρόλο.
Και εγώ τον πήρα αλλά δεν μου άρεσε η τουφεκια λίγο άγρια για τα γούστα μου σε άλλους μπορεί να κάνει

Τα έχει ρίξει κανείς αυτά παίδες ; Τα έχω από πέρσι σε ν5 και σκέφτομαι να τα δουλέψω στο λαγό φέτος. Κάνουν για τις θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη ή είναι για αργότερα ;
View attachment 55366
Οι δικοί μου το ρίχνουν από την πρώτη μέρα του λαγου μέχρι την τελευταία. Αυτά....

Με 10 λεπτά παραπάνω περνεις το αντιαεροπορικο Navaro που είναι κλασεις ανώτερο από το 30 του Ρουμελ

Δεν εχω ιδεα απο εμπορικα....Αλλα που και που σφαζω και μετραω καποια!!!
Αυτο το Navaro δεν το εχω ουτε καν ακουστά.....
Θα ηθελα λοιπον απο εσενα να τεκμηριωσεις τα οσα λες για αυτο το φυσιγγιο...για να δω ποσες
κλασεις ανωτερο ειναι απο του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ...το 30ρη.

Σου ανεβαζω λοιπον μια δοκιμη με το 30ρη του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ....και περιμενω και την δικη σου με το Νavaro
για να δω τι εχει να ζηλεψει το φυσιγγιο του Ρουμελιωτη !!!

εικόνα_Viber_2022-04-25_20-42-11-477.jpg

Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην σωστη θεση....
Περιμενω την δικη σου δοκιμη με το Navaro ....συναδελφε !!

Last edited:
Σήμερα δοκίμασα και το καινούργιο 32αρι του Ανδρέα σε περιστέρια και κάτι επιβλαβή.Τελειο.....οπου και να έριξα κ κοντά κ μακριά πατσαβούρια.....
Επίσης πριν μέρες είχα ρίξει και τα 30αρια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από εκείνα.Γενικα εμένα το 32 το φετινό μου ταιριάζει καλύτερα από το περσινό...
Έκανα και 2 δοκιμές σε πάνελ μια το κάθε φυσιγγι στα 35 μέτρα πάνω κάτω (50 βήματα) με 3 τσοκ ν7.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το 32 εκτός από σφιχτη συγκέντρωση έδειξε πολύ μεγαλύτερη δύναμη κρούσης.....σαν να είχε σκάγια πιο χοντρά.παραθετω τις φωτογραφίες

Attachments

• IMG_20220911_100627.jpg
    IMG_20220911_100627.jpg
    179,6 KB · Προβολές: 71
  • IMG_20220911_095911.jpg
    IMG_20220911_095911.jpg
    198,4 KB · Προβολές: 71
Καλημέρα και από εμένα. Έχει δοκιμάσει κανείς τα 30,5 του Ρουμελιώτη και τα 28 τα κυνηγετικά; Σε τι καιρό αποδίδουν καλύτερα πιστεύετε;

Δεν τα εχω κυνηγησει.....Κυνηγαω με δικα μου.....Αλλα απο αυτα που βλεπω στις αποτυπωσεις των
δοκιμων....και απο τις λιγες γνωσεις που εχω.....
Με αυτες τις ταχυτητες και συγκεντρωσεις που βγαζουν....πρεπει να κεντανε στον κυνηγοτοπο!!!

εικόνα_Viber_2022-04-26_08-10-51-760.jpg

Ανοιγεις τσοκ για κοντα....και το φυσιγγιο ειναι σκουπα....Αυτο πιστευω!!

Καλημέρα και από εμένα. Έχει δοκιμάσει κανείς τα 30,5 του Ρουμελιώτη και τα 28 τα κυνηγετικά; Σε τι καιρό αποδίδουν καλύτερα πιστεύετε;
Ακόμα σε όλους τους καιρούς δεν έχουν δοκιμαστεί, θα δείξει η φετινή χρονιά.

Σήμερα δοκίμασα και το καινούργιο 32αρι του Ανδρέα σε περιστέρια και κάτι επιβλαβή.Τελειο.....οπου και να έριξα κ κοντά κ μακριά πατσαβούρια.....
Επίσης πριν μέρες είχα ρίξει και τα 30αρια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από εκείνα.Γενικα εμένα το 32 το φετινό μου ταιριάζει καλύτερα από το περσινό...
Έκανα και 2 δοκιμές σε πάνελ μια το κάθε φυσιγγι στα 35 μέτρα πάνω κάτω (50 βήματα) με 3 τσοκ ν7.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το 32 εκτός από σφιχτη συγκέντρωση έδειξε πολύ μεγαλύτερη δύναμη κρούσης.....σαν να είχε σκάγια πιο χοντρά.παραθετω τις φωτογραφίες
Μήπως θυμάσαι το 32αρι Ποιο συγκεντρωτηρα έχει?

Ει
Δεν τα εχω κυνηγησει.....Κυνηγαω με δικα μου.....Αλλα απο αυτα που βλεπω στις αποτυπωσεις των
Με αυτες τις ταχυτητες και συγκεντρωσεις που βγαζουν....πρεπει να κεντανε στον κυνηγοτοπο!!!

View attachment 55379

Έχει αλαξει φέτος αυτό είναι το περσινο

View attachment 55379

Ετσι ακριβώς κ Νίκο όπως το είπες.. Τα περσινά 28αρια κυνηγετικα δούλευαν μέχρι και με αρκετό κρύο. Τα φετινά μένει να δοκιμαστούν...

Back