Πες μου τι διαφορά έχουν να τσεκάρω..Δεν μετράει από σένα! ( είναι γκουαλαντι η Καρδαράς? Το κοίταξες?)
Πες μου τι διαφορά έχουν να τσεκάρω..Δεν μετράει από σένα! ( είναι γκουαλαντι η Καρδαράς? Το κοίταξες?)
Πολλά δεν είναι τα 900bar για τέτοιον καιρό. Από Νοέμβρη και μετά θα πρότεινα..Τα έχει ρίξει κανείς αυτά παίδες ; Τα έχω από πέρσι σε ν5 και σκέφτομαι να τα δουλέψω στο λαγό φέτος. Κάνουν για τις θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη ή είναι για αργότερα ;
View attachment 55366
Άσε τι γράφει το κουτί.Πολλά δεν είναι τα 900bar για τέτοιον καιρό. Από Νοέμβρη και μετά θα πρότεινα..
Κάτσε να βρώ να σιγουρευτώ.Πες μου τι διαφορά έχουν να τσεκάρω..
Μωρέ εγώ το αφήνω αλλά οι Αντρικος φημίζεται για τα ζωηρά φυσιγγακια του. Δεν την τσιγκουνευεται τη πυριτιδα. Έριξα ένα 38αρι του με m92s πέρυσι και μουδιασα ολόκληρος. 2ο δεν τόλμησα.. Τον πήρα τηλ μετά και μου λέει έλα μωρέ πως κάνεις έτσι για 1000bar με το ζορυΆσε τι γράφει το κουτί.
Εδώ γελάνε η κλαίνε;Μωρέ εγώ το αφήνω αλλά οι Αντρικος φημίζεται για τα ζωηρά φυσιγγακια του. Δεν την τσιγκουνευεται τη πυριτιδα. Έριξα ένα 38αρι του με m92s πέρυσι και μουδιασα ολόκληρος. 2ο δεν τόλμησα.. Τον πήρα τηλ μετά και μου λέει έλα μωρέ πως κάνεις έτσι για 1000bar με το ζορυ
Για μένα είναι πολύ Πιο καλός ο γκουαλαντι.Σαν κάποιος να αντέγραψε τον άλλο φαίνεται Νίκο. Ελάχιστες οι διαφορές.
Την πυρίτιδα δεν τσιγκουνευεται η το αντίθετο και δίνει πιέσεις?Μωρέ εγώ το αφήνω αλλά οι Αντρικος φημίζεται για τα ζωηρά φυσιγγακια του. Δεν την τσιγκουνευεται τη πυριτιδα. Έριξα ένα 38αρι του με m92s πέρυσι και μουδιασα ολόκληρος. 2ο δεν τόλμησα.. Τον πήρα τηλ μετά και μου λέει έλα μωρέ πως κάνεις έτσι για 1000bar με το ζορυ
Αφού μοιάζουν τόσο πολύ, πως είναι δυνατόν να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;Για μένα είναι πολύ Πιο καλός ο γκουαλαντι.
Όσοι έχουν κόψει και παρουσιασει φυσιγγια του τα έχουν βρει κομπλέ με πρωτο καλύτερο τον @ΝίκοςΠ . Εσύ καμιά απόδειξη για αυτά που λες έχεις???Την πυρίτιδα δεν τσιγκουνευεται η το αντίθετο και δίνει πιέσεις?
Αν είχα θα τα έκοβα όλα και σίγουρα θα έβρισκα τεράστιες διαφορές από φυσίγγι σε φυσίγγι έχω κάποιες αποδείξεις αλλά δεν θέλω να κάνω δημόσια δυσφήμιση όσο για αυτόν που μου ανάφερες δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άτομα που προσβάλουν με το καλημέρα δεν μου λένε τίποταΌσοι έχουν κόψει και παρουσιασει φυσιγγια του τα έχουν βρει κομπλέ με πρωτο καλύτερο τον @ΝίκοςΠ . Εσύ καμιά απόδειξη για αυτά που λες έχεις???
Μα δεν είναι η γνώμη του. Η συγκέντρωση της τουφεκιας στο χαρτί, η ταχύτητα και η μέτρηση των υλικών ενός φυσιγγιου λέγονται αποδειξεις της ποιότητας του καλής η κακής. Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και άλλοι....Αν είχα θα τα έκοβα όλα και σίγουρα θα έβρισκα τεράστιες διαφορές από φυσίγγι σε φυσίγγι έχω κάποιες αποδείξεις αλλά δεν θέλω να κάνω δημόσια δυσφήμιση όσο για αυτόν που μου ανάφερες δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άτομα που προσβάλουν με το καλημέρα δεν μου λένε τίποτα
Οπως και να το κάνουμε τα φυσίγγια του είναι πολύ ζωηρά δεν μου αρέσουν και υπόθεσα ότι κάτι κάνει με το μπαρούτιΜα δεν είναι η γνώμη του. Η συγκέντρωση της τουφεκιας στο χαρτί, η ταχύτητα και η μέτρηση των υλικών ενός φυσιγγιου λέγονται αποδειξεις της ποιότητας του καλής η κακής. Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και άλλοι....
Άλλη ποιότητα πλαστικού, αλλά κοψίματα, άλλη σκληρότητα. Πάντα στο γκουαλαντι τα πέταλα θα ανοίξουν.Αφού μοιάζουν τόσο πολύ, πως είναι δυνατόν να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;
Τι νομίζεις ότι κάνει με το μπαρούτι δηλαδή?Οπως και να το κάνουμε τα φυσίγγια του είναι πολύ ζωηρά δεν μου αρέσουν και υπόθεσα ότι κάτι κάνει με το μπαρούτι
Βάζει λιγότερο και τα πατάειΤι νομίζεις ότι κάνει με το μπαρούτι δηλαδή?