30άρι δεν έβαλες για δοκική;;;Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!
30άρι δεν έβαλες για δοκική;;;Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!
Τολμανε να κάνουν τίποτα οι Τουρκαλάδες??Απόβαση θα κάνεις ρε θηρίο
Ασε τα σαπια ρε....Λίγα είναι δικά μου.
Αργότερα....30άρι δεν έβαλες για δοκική;;;
Τώρα πήρα λίγα!!! Τα πολλά τα έχω πάρει πιο νωρίς!!! Φυσιγγοαρρωστος είμαι και φαίνομαι!!!Ασε τα σαπια ρε....
Σε έχουμε καταλάβει τι φυσιγγομουτρο είσαι κ εσυ....
Καλοριχτα ευχόμεθα!
Μπαίνοντας Πάτρα στο αριστερό σου χέρι κάποιος μπορεί να διακρίνει το άγαλμα του @DimDre . Μεγάλος ευεργέτης της τοπικής οικονομίας .Τώρα πήρα λίγα!!! Τα πολλά τα έχω πάρει πιο νωρίς!!! Φυσιγγοαρρωστος είμαι και φαίνομαι!!!
Σε λίγο ο Ανδρέας πηρε Ferrari.....Μπαίνοντας Πάτρα στο αριστερό σου χέρι κάποιος μπορεί να διακρίνει το άγαλμα του @DimDre . Μεγάλος ευεργέτης της τοπικής οικονομίας
Περαστικά μας φίλε......Τώρα πήρα λίγα!!! Τα πολλά τα έχω πάρει πιο νωρίς!!! Φυσιγγοαρρωστος είμαι και φαίνομαι!!!
Εγώ έβαλα 5000 28αρια για αρχή. Πώς με βλέπεις DimDre..;;;;;;;Μπαίνοντας Πάτρα στο αριστερό σου χέρι κάποιος μπορεί να διακρίνει το άγαλμα του @DimDre . Μεγάλος ευεργέτης της τοπικής οικονομίας .
Περιμένω γνώμες σου από τα καινούργια φέτος να δω και εγώ πως θα τη βγάλω . Αν και όσο το αργώ τόσο το ρισκάρω για νέες αυξήσεις.
Ηγέτης!!!!! Και από τους 3 τύπους 28αρια έχω πάρει 2000. Όλα είναι εξαιρετικά!Εγώ έβαλα 5000 28αρια για αρχή. Πώς με βλέπεις DimDre..;;;;;;;
Ναι Κώστα, το κατάλαβα, αυτό είναι το ωραίο, κάτι δικό σου να το εκθειάζει άλλοςΜάνθος κατάλαβες ότι εκθιαζω το όπλο σου έτσι; Άλλωστε έγραψα παραπάνω την άποψη μου
Λίγα είναι δικά μου. 32αρια για να δοκιμάσω την νέα συνταγή. Τα πιο πολλά είναι 28αρια και αρκετά 35,5 σε νο 3 , 4 ,5 για φίλους λαγαδες που πήραν πέρσι πρώτη φορά έμειναν λαλακες με αυτό το φυσιγγι!!!
Έχω και εγώ Α400.......Ναι Κώστα, το κατάλαβα, αυτό είναι το ωραίο, κάτι δικό σου να το εκθειάζει άλλος
Ξερεις απο οπλα!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!Έχω και εγώ Α400.......
Ε πάρε 28γρ κυνηγετικά με πίστον, κανονικό συγκεντρωτήρα και 30γρ αφού ρίχνεις βαριά μέχρι εκεί!Συνάρρωστοι με έχετε μουρλάνει με τον Ρουμελιώτη: καλο παιδι ο Αντρέας, καλά φυσίγγια ο Αντρέας, καλές τιμες ο Αντρέας. Με βάλατε στον πειρασμό για τα περάσματα. Για να ακούσω λοιπόν: ριχνω 28γρ sporting cheditte και βαριά 30γρ Ζώτο με SKB 605S, σύσφιξη 2* +4*. Για πείτε .....
Καλόριχτα φίλε Νίκο, με το σκυλάκι τι γίνεται;Παρέλαβα σήμερα 3 κούτες 30,5 είδωμεν στο πεδιο
σηγουραααα θα τα ερωτευτης ,γλυκιααα τουφεκιααα και κοβηηη μακρια και δυναταααΠαρέλαβα σήμερα 3 κούτες 30,5 είδωμεν στο πεδιο
Και κονταααααααα με ανοιχταααα τσοκ για τις τσίχλες το σουρουποοοοοοο που μας περνουν τα καπελαααααααααα.....σηγουραααα θα τα ερωτευτης ,γλυκιααα τουφεκιααα και κοβηηη μακρια και δυνατααα