Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειμαι ο κουμπάρος.αμα.ξετελεψουμε κατα τις 3 καλα θα ειναι
Πηγε ενας απο τους καλυτερους φιλους μου και συγγενης και παντρευτηκε 19 Αυγουστου ρε σεις. Και να εχω βρει και πουλια!!! 5παρα εφυγα απο το γλεντι , σπιτι , κρυο ντους , ενα καζανι φραπε σκετο φουρνελο και 6:25 επιανα καρτερι. Το τι κλαμπανι επεσε δεν λεγεται! Αλλα πηρα και 4-5 αν ενθυμουμαι καλως...

Δημητρη μετά την Ραμνούντα όπως είναι τα αρχαία συνεχίζεις και βρίσκεις ένα σπίτι που δε κατοικείτε συνεχίζεις κάνει μια διχάλα ο δρόμος πετάχτηκε μπροστα απο τον πρώτο θάμνο πριν το αμπέλι άμα θες να σου στείλω πινέζα χα χα
Έχω να πάω από πρόπερσι ή αντιπρόπερσι, προς Σέσι για "αγριοπερίστερα" με θέματα ορθοφωνίας. Ραμνούντα έχω να πάω καμιά 10αριά χρόνια. Με έχει φάει το Καπανδρίτι. Με το που φτάνω εκεί, με πιάνει μια βαρεμάρα να οδηγήσω και άλλο, οπότε στρίβω στου Πουλημένου και αράζω. Από Χόμο Σάπιενς, μέσα σε 10 χρόνια έγινα, Χόμο Σάπισες.

Πηγε ενας απο τους καλυτερους φιλους μου και συγγενης και παντρευτηκε 19 Αυγουστου ρε σεις. Και να εχω βρει και πουλια!!! 5παρα εφυγα απο το γλεντι , σπιτι , κρυο ντους , ενα καζανι φραπε σκετο φουρνελο και 6:25 επιανα καρτερι. Το τι κλαμπανι επεσε δεν λεγεται! Αλλα πηρα και 4-5 αν ενθυμουμαι καλως...
Καποτε τα εκανα αυτα.απο ρεβεγιον πρωτοχρονιας κατευθειαν τσιχλοκαρτερο.τωρα με το γιο κ περιμένοντας κ τον ερχομο της κορης κ μετα απο γλεντι γαμου με βλεπω χλωμο.

Καποτε τα εκανα αυτα.απο ρεβεγιον πρωτοχρονιας κατευθειαν τσιχλοκαρτερο.τωρα με το γιο κ περιμένοντας κ τον ερχομο της κορης κ μετα απο γλεντι γαμου με βλεπω χλωμο

Έχω να πάω από πρόπερσι ή αντιπρόπερσι, προς Σέσι για "αγριοπερίστερα" με θέματα ορθοφωνίας. Ραμνούντα έχω να πάω καμιά 10αριά χρόνια. Με έχει φάει το Καπανδρίτι. Με το που φτάνω εκεί, με πιάνει μια βαρεμάρα να οδηγήσω και άλλο, οπότε στρίβω στου Πουλημένου και αράζω. Από Χόμο Σάπιενς, μέσα σε 10 χρόνια έγινα, Χόμο Σάπισες.
Δε μπορεί θα σε πέτυχα στο καπανδριτι
Εμένα μόλις περάσω το γήπεδο με ακολουθούν η γάτες η στο καρτέρι η στο περπατητο
Τις έχω κάνει τετράπαχες
Έχουν μάθει το αμάξι η ρουφιανιές και με ακολουθούν
Μισές τσίχλες και παραπάνω τρώνε αυτές

Εγώ θα του κοβα την καλημέρα.
Εμένα ένας ξάδερφος πήγε και παντρεύτηκε 21 Αυγούστου και εκτός Εύβοιας.
Είδα το γάμο από το βίντεο.

Δε μπορεί θα σε πέτυχα στο καπανδριτι
Εμένα μόλις περάσω το γήπεδο με ακολουθούν η γάτες η στο καρτέρι η στο περπατητο
Τις έχω κάνει τετράπαχες
Έχουν μάθει το αμάξι η ρουφιανιές και με ακολουθούν
Μισές τσίχλες και παραπάνω τρώνε αυτές
Σίγουρα θα έχουμε συναντηθεί. Οι υπόλοιπες γάτες, στην πλευρά του Πουλημένου, έχουν φιλοτεχνήσει την μορφή μου, με άμμο υγιεινής με την επιγραφή "Στον άγνωστο ευεργέτη με το κουτσουλισμένο yaris". Στην μυρωδιά πάντως με πέτυχαν! 🤣
Θα σου στείλω μήνυμα, όταν πας, να βρεθούμε!

Εγώ θα του κοβα την καλημέρα.
Εμένα ένας ξάδερφος πήγε και παντρεύτηκε 21 Αυγούστου και εκτός Εύβοιας.
Είδα το γάμο από το βίντεο.
Δεν γινοταν ρε συ. Κυνηγος και αυτος. Εβαζε στοιχημα στο γλεντι οτι δεν θα παω. Σιγα μην δεν πηγαινα. Απλα στις 12 σταματησα να χλαπακιαζω και στις 2 να πινω μπυρες....

Δεν γινοταν ρε συ. Κυνηγος και αυτος. Εβαζε στοιχημα στο γλεντι οτι δεν θα παω. Σιγα μην δεν πηγαινα. Απλα στις 12 σταματησα να χλαπακιαζω και στις 2 να πινω μπυρες....
Έσκυψες και λίγο στην καρέκλα να χαλαρώσεις....και όλα καλά

Πολύ σωστός μετά τις 2 πίνουμε ουίσκι

Εσύ έχεις πέσει στην χύτρα μικρός
Ρε τι θυμήθηκα τώρα
21-12-93 απολύθηκα είχε φασες θυμάμαι
Απο 23 μέχρι 25 Χριστούγεννα παίζαμε πόκα χωρίς σταματημό κατά τις 2 την νύχτα πλακωνόμαστε στα ξύδια μας πήγε πρωί ξημέρωσε
Λέει ο ξάδερφος θα πάμε φύγαμε όπως ήμαστε ούτε αλλά ρουχα μόνο φυσίγγια και όπλα
Απόσταση απο το χωριό 5 λεπτά με το αμάξι
Τρία άτομα πάμε ξέρει ο outlander στον κλαρίνο
Κρύο αλλά απο τα ξύδια δε περνάμε χαμπαρι
Και μας πέρνει ο ύπνος
Αφού δεν ξεπαγιασαμε να πάθουμε τίποτα
Ευτυχώς ήρθε ο πατέρας και μας βλέπει τέζα και τους 3
Αρχίζει τα καντήλια σηκώνομε που είναι οι φασες του λέω
Δαυλί σου λέω ανταρα κακια
Ούτε φυσίγγια δε βάλαμε στα οπλα

Ρε τι θυμήθηκα τώρα
21-12-93 απολύθηκα είχε φασες θυμάμαι
Απο 23 μέχρι 25 Χριστούγεννα παίζαμε πόκα χωρίς σταματημό κατά τις 2 την νύχτα πλακωνόμαστε στα ξύδια μας πήγε πρωί ξημέρωσε
Λέει ο ξάδερφος θα πάμε φύγαμε όπως ήμαστε ούτε αλλά ρουχα μόνο φυσίγγια και όπλα
Απόσταση απο το χωριό 5 λεπτά με το αμάξι
Τρία άτομα πάμε ξέρει ο outlander στον κλαρίνο
Κρύο αλλά απο τα ξύδια δε περνάμε χαμπαρι
Και μας πέρνει ο ύπνος
Αφού δεν ξεπαγιασαμε να πάθουμε τίποτα
Ευτυχώς ήρθε ο πατέρας και μας βλέπει τέζα και τους 3
Αρχίζει τα καντήλια σηκώνομε που είναι οι φασες του λέω
Δαυλί σου λέω ανταρα κακια
Ούτε φυσίγγια δε βάλαμε στα οπλα
🎷🎷🎷

Back