Εμένα ξέχασε.Ευτυχώς να λες ,ο θεός μας προστάτεψε απ τις πτανες και τα ξενύχτια
Εμένα ξέχασε.Ευτυχώς να λες ,ο θεός μας προστάτεψε απ τις πτανες και τα ξενύχτια
Βάσανα στο κεφάλι του θέλειΕμένα ξέχασε.
Σε κανονικο τσιχλοκαιρο και με κρυο (δεν εννοω μειον) psb 32....Επειδή είναι ξεσηκωστρα αυτό το τοπικ και βλέπω αρκετοί προτιμούν ρουμε,να ρωτήσω….
Χάζευα στο σάιτ του φυσιγγακια, δεν ξέρω πολλά από μπαρούτια κτλ, αλλα μια συμπάθια στην gm3 την έχω και τα καλοκοιταζα ,το μόνο που με προβλημάτισε είναι οι πιέσεις του σε σχέση τα αλλα του 32gr
Καμια γνώμη γι αυτό η κάποιο κατά κοινή ομολογία 32αρι που είναι σταθερό από τώρα, μέχρι έναν ήπιο χειμώνα
Psb 32.Επειδή είναι ξεσηκωστρα αυτό το τοπικ και βλέπω αρκετοί προτιμούν ρουμε,να ρωτήσω….
Χάζευα στο σάιτ του φυσιγγακια, δεν ξέρω πολλά από μπαρούτια κτλ, αλλα μια συμπάθια στην gm3 την έχω και τα καλοκοιταζα ,το μόνο που με προβλημάτισε είναι οι πιέσεις του σε σχέση τα αλλα του 32gr
Καμια γνώμη γι αυτό η κάποιο κατά κοινή ομολογία 32αρι που είναι σταθερό από τώρα, μέχρι έναν ήπιο χειμώνα
το 32αρι που βγαζει θα παρεις ,με την καινουργια μπαρουτι που σου ειπαν τα παιδια,και το μαυρο του με gm3 καλο ειναι αλλα δεν θα σου δωσει κατι παραπανω.Καμια γνώμη γι αυτό η κάποιο κατά κοινή ομολογία 32αρι που είναι σταθερό από τώρα, μέχρι έναν ήπιο χειμώνα
Καινούρια μπαρούτι ? Δεν είναι psb-1 ή αυτή είναι η καινούρια ?το 32αρι που βγαζει θα παρεις ,με την καινουργια μπαρουτι που σου ειπαν τα παιδια,και το μαυρο του με gm3 καλο ειναι αλλα δεν θα σου δωσει κατι παραπανω.
Αυτη ειναι η καινουργια. Αυτη που αντιστοιχει με 32 γραμμαρια. Πριν ειχε την csb. Τωρα με την psb, τραβαει και με την υγρασια, εκει που η csb, χωλαινε.Καινούρια μπαρούτι ? Δεν είναι psb-1 ή αυτή είναι η καινούρια ?
Σάκη πόσο έχουν τα 28αρια;;;
Τιναφτα βρεεε???? Λιγα....πολυ λιγα... Αμα βλεπω λιγοτερα απο 60 κουτακια σε ενα σημειο με πιανει ανασφαλεια....
Άνοιξες βλητικό σταθμό φίλε;Αύριο έχει πάλι δοκιμές.
φετως φιλεμου καθε μηνα θα περνω απο 2 κουτες να εχουμε και για του χρονουυυ,,του χρονου ουτε ξερουμε που θα φτασουνε η τιμεςςςς,,γιαυτο εας ςχουμε στοκαρισμεναααααΤιναφτα βρεεε???? Λιγα....πολυ λιγα... Αμα βλεπω λιγοτερα απο 60 κουτακια σε ενα σημειο με πιανει ανασφαλεια....
8 ευρω το κουτι 30γρ,,,,,,και 9 ευρω τα 32γρκαλησπερα παιδια, μπορει να μου πει καποιος τιμες για τα 30αρια και τα 32αρια του ρουμελιωτη ;