Ναι Γιάννη και είναι πάρα πολύ καλόΚαλησπέρα σας. Βγάζει ο Ρουμελιώτης διασποράς με ελικοειδή; ευχαριστώ.
Ναι Γιάννη και είναι πάρα πολύ καλόΚαλησπέρα σας. Βγάζει ο Ρουμελιώτης διασποράς με ελικοειδή; ευχαριστώ.
Ευχαριστώ Γιάννη, θα ψαχτω πως θα προσθέσω κάνα δυο κουτακια στη συλλογήΝαι Γιάννη και είναι πάρα πολύ καλό
οταν εκλησε η πυρκαλ εγηνε σκουπα απο ολουςςςΠώς προκύπτει κάλυκας Πυρκαλ;
ασε τον ελικοηδη γιαννη πωλη μολιβδιαση στην κανηηη,,,εχω ενα κουτι το ωπειω δεν το τουφεκισα και ενα με απλο διασπορεα που ειχα παρη απο τον ανδρεα,,τα απλα σε δωκιμη στο χαρτονι μου αρεσανε πωληηη,,τωρα για την μολιβδιαση που λεω δεν μιλαω για του ανδρεα αλα ολα τα ελικοειδη αφυνουνε μολιβδιαση στην κανηΕυχαριστώ Γιάννη, θα ψαχτω πως θα προσθέσω κάνα δυο κουτακια στη συλλογή
Σου έχω το αντίδοτο...ασε τον ελικοηδη γιαννη πωλη μολιβδιαση στην κανηηη,,,εχω ενα κουτι το ωπειω δεν το τουφεκισα και ενα με απλο διασπορεα που ειχα παρη απο τον ανδρεα,,τα απλα σε δωκιμη στο χαρτονι μου αρεσανε πωληηη,,τωρα για την μολιβδιαση που λεω δεν μιλαω για του ανδρεα αλα ολα τα ελικοειδη αφυνουνε μολιβδιαση στην κανη
σαν μεταχειρισμενο ταμπον μου μιαζη απο καπριναααα
Τέτοια 24αρια ρίχνεις ε...το γνωστό 32 δεν ισχύει με csb1.Αυτα είναι psb2.Η νέα παραλαβή από Αντρέα 32άρια νο9 με τους παρακάτω κάλυκες.Εμφανισιακό το θέμα μόνο,εσωτερικά το γνωστό 32άρι μπλε.View attachment 84358View attachment 84359View attachment 84360
Καλά καλαμπόκια...Ασχολιαστο....Μην τα λεμε πολλες φορες.Το τι ριχνει και το τι κανει ο καθενας το ξερει πολυ καλα και να εχει καθαρη τη συνειδηση του.Τωρα αν μπαινει 《καποιος》εδω μεσα και λεει αρες μαρες ποσως με ενδιαφερει και ο ιδιος ρεζιλευεται στον εαυτο του.Φιλε Αλεξ, δεν σφαζω, δεν ξερω τι εχουν και ουτε με νοιαζει.Απλα αναφερθηκα στον τυπο.
Καλά καλαμπόκια...
Καλά καλαμπόκια...
Πωωωωω τι ταινια και μλκιες??? Ουισκαρα , ξηροκαρπια αναλατα και αψητα και ειστε πολυ απολαυστικοι. Please continue.....
Καλά, τα ξαναλέμε σε κανά χρόνο....Πωωωωω τι ταινια και μλκιες??? Ουισκαρα , ξηροκαρπια αναλατα και αψητα και ειστε πολυ απολαυστικοι. Please continue.....
Ήρεμα Φλοξ...Καλά, τα ξαναλέμε σε κανά χρόνο....
Ελα ρε.... Μην εισαι ετσι. Πλακα σου κανει ο Αλεξ. Αφου σε παει. Κατα βαθος σιγουρα!!!Καλά, τα ξαναλέμε σε κανά χρόνο....
Ο Αλεξ ειναι ο τελευταιος ανθρωπος που θα με κανει να φυγω ρε Μητσαρα....Ο,τι λεμε για πλακα ειναι...Ελα ρε.... Μην εισαι ετσι. Πλακα σου κανει ο Αλεξ. Αφου σε παει. Κατα βαθος σιγουρα!!!
Και τις τσιχλες με τα σκουφακια (φυσιγγια) απο πανω ξεχασες νομιζω....Και γιατι να φυγεις??? Ξερεις τι μου εχει λειψει? Το καροτσι με τα ζαρζαβατικα και την μια τσιχλα απο πανω... Και τα κοψιδια...
Τι να πρωτοθυμηθω????? Κατι μαδημενες , κατι αλλες να κανουν μπανιο σε τραχανα θυμαμαι. Και για να ειμαστε μεσα στο τοπικ , σκοτωμενες με Ρουμε 28αρι κυνηγετικο με πολυ κρυο...Και τις τσιχλες με τα σκουφακια (φυσιγγια) απο πανω ξεχασες νομιζω....
Τι μπηχτή ήταν αυτή για τη μία τσίχλα;;Και γιατι να φυγεις??? Ξερεις τι μου εχει λειψει? Το καροτσι με τα ζαρζαβατικα και την μια τσιχλα απο πανω... Και τα κοψιδια...