Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μεσα εισαι. Εγω εχω Ρουμελιωτικα 32 psb σε καλυκες πυρκαλ απο περσι. Εχω ριξει 750 και εχω αλλα 1000 και τα φυλαω αποκλειστικα για μπασιματα και δυσκολες μερες......
Δημήτρη ήταν εις γνώση σού ότι θα τα γέμιζε σε κάλυκες πυρκαλ...στο είπε..

Εφόσον έχει συμφωνήσει ο αγοραστής δεν βλέπω λόγο σχολιασμού.
Αν δεν κάνω λαθος μου είχε τύχει με κάποια φουρνιά που είχα παραγγείλει από τον τουτουζή, ο οποίος με είχε ενημερώσει προκαταβολικα για το προϊόν και είχα συμφωνήσει.

Οπότε όλα οκ...και μια ερώτηση απο περιέργεια σε όποιον ξέρει ...πόσο στοιχίζει ένας κάλυκας κενός με καψουλι...
Απο το 17 και δωθε που παιρνω απο αυτον δεν εχω κανενα θεμα. Κανονιζω τι θελω , πολλες φορες μου δινει επιλογες κιολας ειδικα για συγκεντρωτηρες. Δεν με εχει δουλεψει ποτε. Οχι σαν κατι τιτανες του χωρου που πουλανε φυσιγγια που στο κουτακι γραφουν οτι εχουν πιστον σκητ και στο φυσιγγι εχουν απλο κανονικο συγκεντρωτηρα.

Έχω ακούσει ότι υπάρχει ακόμα μια αποθήκη με πολύ μεγάλο όγκο υλικών και φυσιγγίων πυρκαλ...όταν βγει θα γεμίσει πάλι η αγορά από αυτά...
Η αποθηκη ειναι γεματη απο ποτε? Τι τιμες θα εχουν? 8 - 9€??? Ολοι αυτοι θα τα εχουν αγορασει σε τιμη ξεφτιλα και θα τα πουλησουν με σημερινες τιμες. Γαργαρα αυτο κλασικα απο ολους...

Η αποθηκη ειναι γεματη απο ποτε? Τι τιμες θα εχουν? 8 - 9€??? Ολοι αυτοι θα τα εχουν αγορασει σε τιμημμοο ξεφτιλα και θα τα πουλησουν με σημερινες τιμες. Γαργαρα αυτο κλασικα απο ολους...
Δημήτρη Αυτά που βγήκαν εφέτος...ήταν από μια αποθήκη... με παλιά γεμισμένα αλλα σε πολύ καλή κατάσταση...ηταν αποθήκη ειδικα για φύλαξη πυρομαχικών.....για κάποιο λόγω υπάρχει και μια άλλη αποθήκη...που δεν έχει ανοιχτή...όταν ανοίξει θα αγοράσουν πάλι όσοι μπορούν....δεν θα δώσουν 5 10 κουτιά σε μένα και σε σένα...αλλά σε εμπόρους...μεγάλες ποσότητες ...εφέτος αγόρασα και εγώ αρκετά ρουμελιωτη....αλλά εκτός απο τα μπιστον δεν δοκίμασα κάποια άλλα...γιατί πήρα και αρκετά πυρκαλ και ρίχνω Αυτά για την ώρα...όταν πάω.

Δημήτρη Αυτά που βγήκαν εφέτος...ήταν από μια αποθήκη... με παλιά γεμισμένα αλλα σε πολύ καλή κατάσταση...ηταν αποθήκη ειδικα για φύλαξη πυρομαχικών.....για κάποιο λόγω υπάρχει και μια άλλη αποθήκη...που δεν έχει ανοιχτή...όταν ανοίξει θα αγοράσουν πάλι όσοι μπορούν....δεν θα δώσουν 5 10 κουτιά σε μένα και σε σένα...αλλά σε εμπόρους...μεγάλες ποσότητες ...εφέτος αγόρασα και εγώ αρκετά ρουμελιωτη....αλλά εκτός απο τα μπιστον δεν δοκίμασα κάποια άλλα...γιατί πήρα και αρκετά πυρκαλ και ρίχνω Αυτά για την ώρα...όταν πάω.
Είδη τα ρίχνουμε Γιάννη τα φυσίγγια αυτά που λες

Δεν αμφισβητω την ποιοτητα και την καλη αποθηκευση. Την τιμη που αγοραζουν και πουλανε με σημερινες τιμες θα ηθελα να μαθω....

Η αποθηκη ειναι γεματη απο ποτε? Τι τιμες θα εχουν? 8 - 9€??? Ολοι αυτοι θα τα εχουν αγορασει σε τιμη ξεφτιλα και θα τα πουλησουν με σημερινες τιμες. Γαργαρα αυτο κλασικα απο ολους...
Έτσι γίνεται παντα...
Το ίδιο δεν κάνουν κ τα μαγαζιά που έχουν "παλιά" φυσιγγια κ τα πουλανε με σημερινές τιμές...

Πυρκαλ δεν πηρα αλλά από ότι άκουγα ηταν λογικές τιμές για τα σημερινά δεδομένα κ αν δεχτούμε ότι ήταν Πυρκαλ..Πυρκαλ.....

Απο 10 Ε / 100 τμχ και ανεβαινουν αναλογα το υψος του μεταλλου
Εξαρτάται κ από τον κάλυκα.....
Οσοι γεμίζουν εμπορικά δεν παιζουν με 100δες κ προφανώς πετυχαίνουν καλυτερες τιμές λόγω μεγάλης ποσοτητας.....

Last edited:
Ο Ρουμελιώτης, ότι έχεις συμφωνήσει μαζί του, στο φτιάχνει 100%. Είναι κύριος. Αν πρότιμας στο φτιάχνει με πυρκάλ να θέλεις άλλον, σε άλλον, όλα κατόπιν προτίμησης και συμφωνίας. Τον κατασκευαστή θα τον κρίνω από το περιεχόμενο του φυσιγγιού, και την φονικότητά του και όχι από τον κάλυκα. Αν ο κάλυκας γράφει Μπάμπης μαλινόταπα νο6 και έχει μέσα piston skeet νο10 όπως του έχω ζητήσει, και με έχει ενημερώσει για τα γραφόμενα στον κάλυκα, δεν με απασχολεί καθόλου.

Last edited:
Back