Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλόρικτα!

Υ.Γ: σήκωσε κάνα τηλ ρε.....
Καθάριζα το κοτετσι ρε
Κ μου είπε κ καλοριχτα??? 😬😭
Μιλάμε για γουρλή ρε συ. Ένα βράδυ έπιανα ψάρια καλά ενα πισω απο το αλλο.Με πήρε τηλέφωνο. Το σήκωσα. Από τότε έχουν να ακουστούν φρένα στα καλάμια μου. Κάτι κοκκαλια σαν σαρδέλες πιάνω και λιγδες, ατελείωτες λιγδες......

Καθάριζα το κοτετσι ρε
Μιλάμε για γουρλή ρε συ. Ένα βράδυ έπιανα ψάρια καλά ενα πισω απο το αλλο.Με πήρε τηλέφωνο. Το σήκωσα. Από τότε έχουν να ακουστούν φρένα στα καλάμια μου. Κάτι κοκκαλια σαν σαρδέλες πιάνω και λιγδες, ατελείωτες λιγδες......
Με τόσες ταινίες με φρικιά που βλέπεις απέκτησες φαντασία...

Συγνωμη, δεν εχω καταλαβει την ερωτηση.
Θελεις να το εξηγησεις?
ΓΙα φασσα ρωτησε ο Ηλιας.
Συγνώμη, δεν είχα παρακολουθήσει τη συζήτηση.
Αν κυνηγούσες τσίχλα με 34γρ μόνιμα και αν αυτό σου έχει φέρει καλά αποτελέσματα ήθελα να ρωτήσω. Και αυτό γιατί τελευταία μου μπαίνουν ιδέες να φτιάξω τσιχλοφύσιγγα στα 34γρ και αν ήσουν κάποιος που την κυνηγάει μόνιμα έτσι θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.
Εγώ με 32γρ την κυνηγάω και ενώ είναι πολλοί που την κυνηγάν με λιγότερα, 30γρ, 28γρ, δε ξέρω κανένα να την κυνηγάει μόνιμα με 34γρ.
Για αυτό ρώτησα. Με φάσσα δεν ασχολούμαι.
Καλημέρα.

Εγώ φόρτωσα μισοταπα 32αρια νο9 και νο10 γιατι περσι στα περπατητα και σε απογευματινα εκανα παπαδες με αυτα. Τα πλήρωσα 9.5€. Με τα μεταφορικά μου βγήκαν 9.75€ / κουτάκι. Την ίδια ώρα αλλά μισοταπα στα 31 γραμμάρια που τα έχω ρίξει και ήταν καταπληκτικά πωλούνται από 13.50 μέχρι 14.50€.... Πέραν του Αλαγιαννη που είναι ο φθηνότερος από όλους, ο Ρουμελιωτης είναι τουλάχιστον στα ίδια η πιο κάτω από τους άλλους. Προσωπικά τα έχω βρει με τα φυσιγγια του , τουλάχιστον 4-5 απο αυτα, και συνεχίζω να παίρνω από αυτόν την πλειοψηφία των πυρομαχικών μου. Από την στιγμή που όλοι είναι πολύ κοντά στις τιμές συνεχίζω να παίρνω αυτά που μου κάνουν τα χατίρια.
εχει και αλλα φυσιγγια, περα απο αυτα που βλεπουμε στο site?? Δεν τα βρίσκω τα μισόταπα κάπου

Συγνώμη, δεν είχα παρακολουθήσει τη συζήτηση.
Αν κυνηγούσες τσίχλα με 34γρ μόνιμα και αν αυτό σου έχει φέρει καλά αποτελέσματα ήθελα να ρωτήσω. Και αυτό γιατί τελευταία μου μπαίνουν ιδέες να φτιάξω τσιχλοφύσιγγα στα 34γρ και αν ήσουν κάποιος που την κυνηγάει μόνιμα έτσι θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.
Εγώ με 32γρ την κυνηγάω και ενώ είναι πολλοί που την κυνηγάν με λιγότερα, 30γρ, 28γρ, δε ξέρω κανένα να την κυνηγάει μόνιμα με 34γρ.
Για αυτό ρώτησα. Με φάσσα δεν ασχολούμαι.
Καλημέρα.
Έχω διαβάσει ότι είναι σύνηθες στους Ιταλούς τα 34γρ νούμερο 10 σκαγι για τσίχλες.

εχει και αλλα φυσιγγια, περα απο αυτα που βλεπουμε στο site?? Δεν τα βρίσκω τα μισόταπα κάπου
Φτιάχνει μισοταπα 32αρια και 28αρια. Φτιάχνει με πιστον σκητ 30αρια και 28αρια. Φτιάχνει και 30αρια διασποράς που για την τσίχλα , σε περπατητο , μαύρες και απογευματινό που τα πουλιά περνάνε σε κοντινές και ντεμι αποστάσεις, είναι φυσιγγι που σε κάνει μάγκα. Ε @Δημήτρης21 ??? Τα μισοταπα 32 μου τα πρότεινε ο Δημήτρης21 και τον ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ένα τηλέφωνο κάνε θα σου πει ο Ρουμελιωτης τι μπορεί να σου φτιάξει.

Last edited:
Πάρε τον τηλέφωνο και θα σε κατατοπίσει. Φτιάχνει φυσίγγια για οτι ειδος και στυλ κυνηγιου προτιμάς. Με τα μεσόταπα και τα 30αρια διασποράς, π.χ., που με την σειρά του, μου έμαθε, ο @DimDre έχω κάνει απιστευτα τσιχλοκυνήγια, πέραν των δυνατοτήτων μου.

Έχω διαβάσει ότι είναι σύνηθες στους Ιταλούς τα 34γρ νούμερο 10 σκαγι για τσίχλες.
Οχι μονο νομιζω
Και τα 36αρια τα ριχνουν με 10αρακι σκαγι
Καπου το ειχα δει η κάποιος το ειχε αναφερει αλλα θα σε γελασω που

Τα μισοταπα του είναι όντως φανταστικά, τα έχω ρίξει κι εγώ.
Τα είχα πάρει καλοκαίρι και να σου πω την αλήθεια τα ξέχασα. Τα δουλεψα σε περπατητα Γενάρη Φλεβάρη και η απόδοση τους ήταν πάρα πολύ καλή. Σε νο 9,5.

Back