δεν θυμάμαι ταχυτητα αλλά είχα βρει τέκνα στο 2.10...ένα φυσιγγι έχω σφάξει...Δλδ. ποσο δυνατα ?? 38 γραμμαρια λενε οτι ειναι....!!!
Με τι ταχυτητα τα λεει ???
δεν θυμάμαι ταχυτητα αλλά είχα βρει τέκνα στο 2.10...ένα φυσιγγι έχω σφάξει...Δλδ. ποσο δυνατα ?? 38 γραμμαρια λενε οτι ειναι....!!!
Δλδ. ποσο δυνατα ?? 38 γραμμαρια λενε οτι ειναι....!!!
Θεωρητικά βγάζουν 420 με 425 μ/δ
δεν θυμάμαι ταχυτητα αλλά είχα βρει τέκνα στο 2.10...ένα φυσιγγι έχω σφάξει...
Με τό πού έβγαλα άδεια πρώτη φορά τόν έστειλα νά πάρει καινούργιο όπλο κάι τό 390 τό κράτησα για πάρτη μου!!Εεε,πέστο απ'την αρχή!
Σέ περιμένω νά έρθεις κάτω για καφεδαρααααακομπλέ είναι Τασηη
να ξερεις είναι αρκετα δυνατά
τα υπόλοιπα θα στα πω από κοντα
Εννοείται!!!Σέ περιμένω νά έρθεις κάτω για καφεδαρααααα
Γιατί δεν έπαιρνες την καινούρια...390?Με τό πού έβγαλα άδεια πρώτη φορά τόν έστειλα νά πάρει καινούργιο όπλο κάι τό 390 τό κράτησα για πάρτη μου!!
Το όπλο έκανε την δουλειά φίλε!Το έχω ρίξει στα 45μ με 4*, ο λαγός έμεινε εκεί με beretta 391 αυλό 18,6. Δυνατά φυσίγγια και για μέση απόσταση στο κυνήγι του λαγού είναι θάνατος.
Στα ποσά χρήματα?Παίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Μέχρι τα 15 € μαξ. Ψάχνω για τίμιο και οικονομικό.Στα ποσά χρήματα?
Ποσα ρίχνουμε στο λαγο ρε φίλε αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω και κάτι πιο αξιόπιστοΠαίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Το όπλο έκανε την δουλειά φίλε!
Όποιο φυσίγγι και να είχες το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο!
14€ έχουν τα eley zenith.Μέχρι τα 15 € μαξ. Ψάχνω για τίμιο και οικονομικό.
Για πρώτο εγώ βάζω αυτόΠαίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Δε διαφωνώ Χάρη δοκιμές κάνω να δω . Μπορεί να με ικανοποιήσει και το πιο οικονομικό.Ποσα ρίχνουμε στο λαγο ρε φίλε αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω και κάτι πιο αξιόπιστο
Rc serie oro 35 και nsi percorso 36 δύο πολύ καλά και οικονομικά που θα σε καλύψουν σε όλες τις μέρες από τις ζεστές μέχρι τις υγρασιες και τα κρύα δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο από εκεί και πέρα όλη τη προσοχή στο πιο βασικό το ΣΚΥΛΟΠαίδες έχετε να προτείνετε κανά καλό αλλά και οικονομικό 36ρι να δοκιμάσω για τη νέα χρονιά;;
Αλίμονο δεν το είπα με τρόπο ότι δεν αξίζει ένα πιο φθηνό φυσίγγι προς ΘεούΔε διαφωνώ Χάρη δοκιμές κάνω να δω . Μπορεί να με ικανοποιήσει και το πιο οικονομικό.
Σιγά το θήραμα η πιο εύκολη τουφεκια και πέφτει με τα πάντα όπως όλα δεν χρειάζεται να θεοποιουμε καταστασεις από εκεί και Μέτα ψάχνουμε πάντα το καλύτερο και στην πιο καλή τιμή έτσι όπως έχουν οι καταστάσειςΑλίμονο δεν το είπα με τρόπο ότι δεν αξίζει ένα πιο φθηνό φυσίγγι προς Θεού
Αλλά αν έχεις κάτι δοκιμασμένο στο λαγο καλό είναι να μένουμε εκεί γνώμη μου γιατί είναι ένα θήραμα που δε ρισκάρεις και πολλά