Ευχαριστώ!Από 6 έως 8,5.
Ευχαριστώ!Από 6 έως 8,5.
Τίποτα φίλε μου να 'σαι καλά!Ευχαριστώ!
Γιατι ;Aυτην την εταιρια που εβγαζε πραγματικα εξαιρετικα φυσιγγια και οχι μονο ,τα λαμογια την εκλεισαν
Εύκολη απάντηση....ο άκρατος συνδικαλισμός και τα συμφέροντα ξένων προμηθευτών που είχαν.......πρόσβαση σε υπουργούς.Aυτην την εταιρια που εβγαζε πραγματικα εξαιρετικα φυσιγγια και οχι μονο ,τα λαμογια την εκλεισαν
Σε μια χώρα που είναι μπουρδελο τι θέλεις να κανουνAυτην την εταιρια που εβγαζε πραγματικα εξαιρετικα φυσιγγια και οχι μονο ,τα λαμογια την εκλεισαν
Με Granular...;;;δοκιμη αυτες της μερες ροκετ 31 γρ ν8μιση και πηγε πολυ καλα και πρωι και απογευματινο ,ωραια καθαρα σκοτωματα.
Με ισπανικηΜε Granular...;;;
Ήταν διαφανος καλυκας? Άσπρος?Προχθές ένα φίλος έριξε ροκετ τριετίας σε 8αρια με την μπελμοντε
ούτε ξέρω τι ειχαν μέσα πολύ καλά όμως με ωραία καθαρά σκοτωματα με συννεφάκια
ΝαιΉταν διαφανος καλυκας? Άσπρος?
Αυτά είναι με γκρανουλαρ, όντως πολύ καλά.
Φυσιγγάρα! Πυρίτις Α1 Γαλλίας!. Σήμερα κατά σύμπτωση αυτά έριχνα και εγώ, 8άρια και 9άρια. Ξερά και χωρίς αίμα!. Τις ζεστές ημέρες καλά είναι αλλά κάνουν παραπάνω κρότο και εάν ρίξεις πολλά σίγουρα θα θέλεις Ντεπόν. Τα είχα πάρει από τον Αλαμάνο πρίν τέσσερα χρόνια? Είχα πάρει 4 χιλιάδες φυσίγγια!.Ρε παιδιά έριξα σήμερα αυτό το φυσίγγι κ μου φάνηκε πολύ καλό, ιταλικό είναι αλλά δεν γράφει το κουτί πληροφορίες ξέρει κανείς τι παίζει με μπαρουτη κτλ? Αν πάει τόσο καλά σ αυτόν τον καιρό σε καλύτερες συνθήκες θα κάνει κηδείες!
Πολύ καλό αλλά 9,5€ Που έχει μακριαΡε παιδιά έριξα σήμερα αυτό το φυσίγγι κ μου φάνηκε πολύ καλό, ιταλικό είναι αλλά δεν γράφει το κουτί πληροφορίες ξέρει κανείς τι παίζει με μπαρουτη κτλ? Αν πάει τόσο καλά σ αυτόν τον καιρό σε καλύτερες συνθήκες θα κάνει κηδείες!
Τότε που τα είχα πάρει είχε 5 ευρώ το κουτί!Πολύ καλό αλλά 9,5€ Που έχει μακρια
Με 9.5 δεν αγοράζω ούτε ένα κουτί.Πολύ καλό αλλά 9,5€ Που έχει μακρια
Συμφωνώ κ εγώ ρίχνω 28αρια αλλά με αυτό το καιρό σήμερα τα 28αρια θα τα έφτυνανΠολύ καλό αλλά 9,5€ Που έχει μακρια
Μπαα, στο καρτέρι συνοδεία βροχής και κρύου μια χαρά σκότωσαν τα 24άρια!Συμφωνώ κ εγώ ρίχνω 28αρια αλλά με αυτό το καιρό σήμερα τα 28αρια θα τα έφτυναν