Το jordan που λες μήπως είναι 28gr?Για όσους ενδιαφέρονται...
Jordan 30 γρ. τα 10 κουτιά 80 ευρω..
Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα, ούτε τα έχω ρίξει ποτέ, απλώς το αναφέρω γιατί πήρε ένας φίλος....
Εγώ αν πάω για καμιά τσίχλα, ρίχνω αυτά..
Το jordan που λες μήπως είναι 28gr?Για όσους ενδιαφέρονται...
Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα, ούτε τα έχω ρίξει ποτέ, απλώς το αναφέρω γιατί πήρε ένας φίλος....
Όχι 30 γρ.... πήρε ο φίλος..Το jordan που λες μήπως είναι 28gr?
Τα έχω 4-5 χρόνια παροπλισμένα τα tsihla ,τρέμω μην χρειαστεί να τα ρίξω.Τα tsihla δεν???? superkill για την τσεπη ειναι με 10,80€....
παρε κατι πιο βαρυ Τασουλη. Τις γαργαλας μονο με αυτα....Για όσους ενδιαφέρονται...
Καταλαβα , ειχες παρει τοτε που αλλαξε πυριτιδα. Ξυραφια την προηγουμενη χρονια , κλασομπανιερες την επομενη....Τα έχω 4-5 χρόνια παροπλισμένα τα tsihla ,τρέμω μην χρειαστεί να τα ρίξω.
Και τα gm3 είδα τσίμπησαν αρκετά, που τα εκτιμώ πάρα πολύ
Προπερσι εδω ενας τοπικος μαγαζατορας πουλαγε κατι jb 3αρια 7,80. Κανει το χιονι και γινεται της μαλιοκουκουτσαινας Πολιτικα και περιξ και τα πηγε σε ενα βραδυ 9,50....Αυτα που ειχε ηδη , οχι νεα παραλαβη...Πάντως, αν ξεκινήσουν τίποτα δυνατά μπασίματα φέτος και κρατήσει πουλιά, ας ετοιμαζόμαστε για αυξήσεις.....το χουμε ξαναδεί το έργο
Ναι μάλλον έπεσα στην αλλαγή, ή 17 ή 18 τα είχα πάρει, δεν βαριέσαι, απο κλασομπανιέρες φυσίγγια έχουμε χορτάσει τόσα χρόνιαΚαταλαβα , ειχες παρει τοτε που αλλαξε πυριτιδα. Ξυραφια την προηγουμενη χρονια , κλασομπανιερες την επομενη....
Αυτές οι νέες παραλαβές πια, ας βρουν άλλη δικαιολογία ,πάλιωσε η πρόφασηΠροπερσι εδω ενας τοπικος μαγαζατορας πουλαγε κατι jb 3αρια 7,80. Κανει το χιονι και γινεται της μαλιοκουκουτσαινας Πολιτικα και περιξ και τα πηγε σε ενα βραδυ 9,50....Αυτα που ειχε ηδη , οχι νεα παραλαβη...
Ο αθάνατος γερό Λαδάς εδώ οι ανήθικοι πούλαγαν 6-7 ευρώ τα νερά στους πλημμυροπαθεις.Προπερσι εδω ενας τοπικος μαγαζατορας πουλαγε κατι jb 3αρια 7,80. Κανει το χιονι και γινεται της μαλιοκουκουτσαινας Πολιτικα και περιξ και τα πηγε σε ενα βραδυ 9,50....Αυτα που ειχε ηδη , οχι νεα παραλαβη...
Δυστυχώς φίλε μου, αυτά γίνονται διαχρονικά: το 2000 είχα πάει στη Λαοσύναξη του μακαριστού Χριστόδουλου. Εκεί υπήρχε καντίνα που πουλούσε το εμφιαλωμένο νερό μισού λίτρου 50 δραχμές. Όταν ο ''μάγκας'' είδε ότι συνέρρεε κόσμος για να δροσιστεί (ήταν και τέλη Ιουνίου), έκανε ξαφνικά την τιμή 100 δρχ το μπουκαλάκι!!Ο αθάνατος γερό Λαδάς εδώ οι ανήθικοι πούλαγαν 6-7 ευρώ τα νερά στους πλημμυροπαθεις.
Νέα παραλαβήΔυστυχώς φίλε μου, αυτά γίνονται διαχρονικά: το 2000 είχα πάει στη Λαοσύναξη του μακαριστού Χριστόδουλου. Εκεί υπήρχε καντίνα που πουλούσε το εμφιαλωμένο νερό μισού λίτρου 50 δραχμές. Όταν ο ''μάγκας'' είδε ότι συνέρρεε κόσμος για να δροσιστεί (ήταν και τέλη Ιουνίου), έκανε ξαφνικά την τιμή 100 δρχ το μπουκαλάκι!!
Μια φορά έκανα δώρο σε έναν φίλο που είχε τα γενέθλιά του δύο πακέτα τέτοια..με ευχαριστούσε πολύ..την επόμενη με πήρε τηλέφωνο και με έβριζε . Ελπίζω σε εσένα να έχουν καλύτερα αποτελέσματα!!Εεεεφτασε......
Φαΐ για το δίκαννο, αλλά κάτι θα τσιμπήσει κ η Αμερικανα....
View attachment 79225
Φέτος κανόνισε να αναλαβει δράση κ η δική σου κ ασε τις πανωκαβαλικες, τώρα τέρμα τα σκοπευτήρια δεν παει κανεις
Μια φορά έκανα δώρο σε έναν φίλο που είχε τα γενέθλιά του δύο πακέτα τέτοια..με ευχαριστούσε πολύ..την επόμενη με πήρε τηλέφωνο και με έβριζε . Ελπίζω σε εσένα να έχουν καλύτερα αποτελέσματα!!
Πλάκα κάνω Τάσο,καλοδουλευτα ναναι,αν δε πέφτουν , ξέρεις τι θα φταίει,αυτή η ακατανομαστη εταιρεία..Τα μόνα από Τζόρνταν που δε πήγαινα ήταν τα μπλε...στείλτα μου!!Σοβαρά???Τι μου λες τωρα????
Και εχω να παρω τα συγκεκριμένα από το 2016..
Θα τα χαρίσω κ εγώ...
Αν κάτσω να σκεφτω με αυτό τον τρόπο για να ξερω τι φυσιγγι να παρω κ τι όχι..... Σώθηκα Μάνο......
Και άλλοι δέκα να τα έβρισκαν μάπα δεν με αγχώνει καθόλου......
Και για να καταλάβεις τι σου λέω...
Εχω Jordan μπλε που θερίζουν τα θες???
Το ξερω πως κάνεις πλάκα αλλά εγώ σου απάντησα σοβαρά μιας κ το έφερε η συζήτηση γιατί βλεπω ακόμα κ έμπειρους κυνηγους να "μετρανε" λάθος ένα φυσιγγι κ να μένουν μόνο στα.... κακά που άκουσαν χωρίς να το δοκιμαζουν οι ίδιοι..Πλάκα κάνω Τάσο,καλοδουλευτα ναναι,αν δε πέφτουν , ξέρεις τι θα φταίει,αυτή η ακατανομαστη εταιρεία..Τα μόνα από Τζόρνταν που δε πήγαινα ήταν τα μπλε...στείλτα μου!!
ότι θές φίλε!Το ξερω πως κάνεις πλάκα αλλά εγώ σου απάντησα σοβαρά μιας κ το έφερε η συζήτηση γιατί βλεπω ακόμα κ έμπειρους κυνηγους να "μετρανε" λάθος ένα φυσιγγι κ να μένουν μόνο στα.... κακά που άκουσαν χωρίς να το δοκιμαζουν οι ίδιοι..
Πάρε ρε κακομοίρη ένα κουτί κ ρίξε τα ο ίδιος να ξερεις....
Τι σε ενδιαφέρει πως τα βρήκε ο ένας κ άλλος....
Δεν θα τους βάλεις να τα ρίξουν για εσένα(!)
Κ ευχαριστημένος να μην μείνεις...
Τι είχες κ τι έχασες.....
Πάμε παρακάτω δόξα τον Θεό η αγορά γεμάτη..
Jordan κόκκινο θα σου στειλω(ετοιμασε μαστιχοπιτες)
Τασαραααα φιλαρααααα μου δεν ήταν ανάγκηηηη σου είμαι υπόχρεοςςςςςςςΘα τα χαρίσω κ εγώ...
Εγώ.όχι σε γάμους?