Για ποια ενδιαφερεται ο φιλος;Φιλος ρωτάει για δουβρης να κάνει παραγγελία αξίζει; ;
Για ποια ενδιαφερεται ο φιλος;Φιλος ρωτάει για δουβρης να κάνει παραγγελία αξίζει; ;
Για τσίχλες ψάχνει κάτι οικονομικόΓια ποια ενδιαφερεται ο φιλος;
Τιμη που τα βρηκε?Για τσίχλες ψάχνει κάτι οικονομικό
Εχω δουλεψει πολυ τα τσιλοφυσιγγα του και ειναι πολυ καλα,δεν ειχα κανενα παραπονο.Το frost παρα πολυ καλο στο κρυο,το flash και το prime για κανονικες συνθηκες. Ομως πλεον τα βρισκω ακριβα και δεν τα παιρνω.Σε τι τιμη τα βρικε;Για τσίχλες ψάχνει κάτι οικονομικό
8.80€Εχω δουλεψει πολυ τα τσιλοφυσιγγα του και ειναι πολυ καλα,δεν ειχα κανενα παραπονο.Το frost παρα πολυ καλο στο κρυο,το flash και το prime για κανονικες συνθηκες. Ομως πλεον τα βρισκω ακριβα και δεν τα παιρνω.Σε τι τιμη τα βρικε;
Κατάστημα εδώ στην περιοχή λαμπρο τορντο 32γρ σε καλή τιμη 10,80€
Εγώ πιστεύω ότι μέχρι τέλος της σεζόν θα έχουν φτάσει 13-14€το κουτί τα φυσιγγια 32γρ...Κατάστημα εδώ στην περιοχή λαμπρο τορντο 32γρ σε καλή τιμη 10,80€
MB light αν τα βρεις στην αγορά, γιατί είναι σε έλλειψη.Ζητώ γνώμες για 30άρια ( για ήπια απογευματινά)
Navaro, Hit ή MB Light ;;;
Ναβαρο για εμενα χωρις δευτερη σκεψη...Ζητώ γνώμες για 30άρια ( για ήπια απογευματινά)
Καλά είναι τα Ναβάρο για ήπιο καιρό έριξα αρκετά σε νο9 πέρυσι.Ζητώ γνώμες για 30άρια ( για ήπια απογευματινά)
Πάρε τα hitΖητώ γνώμες για 30άρια ( για ήπια απογευματινά)
Φεύγα μακριάΕγώ ζητώ γνώμη για τα nova club 32gr αν τα έχει ρίξει κάνεις και σε τι καιρό...
Πέσε κοιμήσου ρε αύριο έχει έναρξηΦεύγα μακριά
Lambro Tordo 30 !!!Ζητώ γνώμες για 30άρια ( για ήπια απογευματινά)
Τα tsihla δεν???? superkill για την τσεπη ειναι με 10,80€....Με τέτοιες τιμες ,τελικά ήταν μια καλή χρόνια για την τσίχλα πέρυσι. Μου έμεινε 1κούτα απ τις δυο nsi Gm3, 5 navaro 32gr και 5 κακό χρόνο να χουν tsihla
Ανέμενε τον αλλο μηνα...ειδη πηρε παλι επανω το μολυβι. (Σκάγι).Εγώ πιστεύω ότι μέχρι τέλος της σεζόν θα έχουν φτάσει 13-14€το κουτί τα φυσιγγια 32γρ...
Χαμός θα γίνει...και ακόμα δεν έχει αρχίσει καλά καλά το κυνήγι