Ναι φιλε ειναι με κοκκους η μπαρουτι.Δεν ειναι γκρι.Ειναι ροζ.Περσι δεν ειχα παρει.Τα προπερσυνα που εχω ειναι με ακουιλα,οπως ειχαν πει κι αλλα παιδια απο το φορουμ.Είναι με κόκκους η μπαρούτι?
Ναι φιλε ειναι με κοκκους η μπαρουτι.Δεν ειναι γκρι.Ειναι ροζ.Περσι δεν ειχα παρει.Τα προπερσυνα που εχω ειναι με ακουιλα,οπως ειχαν πει κι αλλα παιδια απο το φορουμ.Είναι με κόκκους η μπαρούτι?
Granular σιγουρα … παραγκηλανε και οι φίλου μου θα τσεκάρω και εγώ ( 8,40) τα βρηκαμεΝαι φιλε ειναι με κοκκους η μπαρουτι.Δεν ειναι γκρι.Ειναι ροζ.Περσι δεν ειχα παρει.Τα προπερσυνα που εχω ειναι με ακουιλα,οπως ειχαν πει κι αλλα παιδια απο το φορουμ.
Ωραιος!Ριξε κι εσυ μια ματια οταν μπορεσεις και πες μας!7,50 μου τα αφησε.Βεβαια πηρα πολλα,ειμαι και συχνος πελετης με την παρεα μου...Granular σιγουρα … παραγκηλανε και οι φίλου μου θα τσεκάρω και εγώ ( 8,40) τα βρηκαμε
Πολύ καλή τιμή.Ωραιος!Ριξε κι εσυ μια ματια οταν μπορεσεις και πες μας!7,50 μου τα αφησε.Βεβαια πηρα πολλα,ειμαι και συχνος πελετης με την παρεα μου...
Οντως πολυ καλη τιμη.Δεν ξερω αν ειναι απο περσινο στοκ και λογω του οτι ειμαστε πελατες ειχε το περιθωριο κι εκανε λιγο παραπανω ψαλιδι στην αρχικη τιμη.Τον ρωτησα και για j&b light και μου τα αφηνε 8.Πολύ καλή τιμή.
Τα ζενίθ καλά?Οντως πολυ καλη τιμη.Δεν ξερω αν ειναι απο περσινο στοκ και λογω του οτι ειμαστε πελατες ειχε το περιθωριο κι εκανε λιγο παραπανω ψαλιδι στην αρχικη τιμη.Τον ρωτησα και για j&b light και μου τα αφηνε 8.
Δεν γνωριζω φιλε!Δεν τα εχω ριξει!Τα ζενίθ καλά?
Εξερετικη τιμη η granular είναι πολύ καλήΩραιος!Ριξε κι εσυ μια ματια οταν μπορεσεις και πες μας!7,50 μου τα αφησε.Βεβαια πηρα πολλα,ειμαι και συχνος πελετης με την παρεα μου...
Σε μεγαλύτερη παραγγελία έγινε πολύ καλύτερη τιμή...Έχει ο Κένταυρο τον Ιουνίου που ρωτησα 8 τα derby 8,70 τα αρτεμης
Τα j&b Zenith, νομιζω πως τα εχει ριξει ο Βασίλης @Duca di MontefeltroΤα ζενίθ καλά?
Ναι τα έριξα το χειμώνα που μας πέρασε το Φλεβάρη, 2-3 κουτάκια σε νο8, 7,80€ στο ράφι τα έπαιρνα στο χωριό. Ήταν πολύ καλά, με βύσμα Καρδαρά που μου αρέσει γιατί βγάζει συγκεντρωτικές τουφεκιές, πήρα μακρινές καρτερισιες τσίχλες.Τα j&b Zenith, νομιζω πως τα εχει ριξει ο Βασίλης @Duca di Montefeltro
ααα που εισαι εσυ?Καλά και αυτός από τιμές δεν έχει ουσιαστικές διαφορές απ' τους υπόλοιπους.
Aν λες αυτα βλεπω ο καλκατζακος στην τιμη 8,70.Μπηκα στον Κυργια. Τα νοβα τα πουλαει 10,85€... Ο Αλαγιαννης τα πουλαει 7,50...... Μια εξηγηση για την διαφορα των 3,15€ εχει καποιος????
Γιατι τα Nova εχουν δορυφορικη τουφεκια ...Μπηκα στον Κυργια. Τα νοβα τα πουλαει 10,85€... Ο Αλαγιαννης τα πουλαει 7,50...... Μια εξηγηση για την διαφορα των 3,15€ εχει καποιος????
Αφου το κουτι στο δειχνει ξεκαθαρα. Ψαχνεις την τσιχλα με τα κυαλια!!!Γιατι τα Nova εχουν δορυφορικη τουφεκια ...
Άσε τις τσίχλες και τα κυάλια και βγες για κάνα ανιχνευτικό,περνάνε οι μερες.Αφου το κουτι στο δειχνει ξεκαθαρα. Ψαχνεις την τσιχλα με τα κυαλια!!!
Δεν μπορώ να καταλαβω άλλος 7,50€. Αλλος 8,50€ αλλος 9++ κάποιοι μας δουλεύουν η διάφορες είναι τεράστιες στα 32 γρ ακόμα και στα 34 αλλος 8,50 αλλος 9,50 με ίδια υλικαAν λες αυτα βλεπω ο καλκατζακος στην τιμη 8,70.
Και θεωρειται και ακριβός ετσι.
Τώρα το κατάλαβες ότι πάει το δούλεμα γονα! Τα στοκ που είχαν από τα μαγαζιά ποτε τα πούλησαν?Δεν μπορώ να καταλαβω άλλος 7,50€. Αλλος 8,50€ αλλος 9++ κάποιοι μας δουλεύουν η διάφορες είναι τεράστιες στα 32 γρ ακόμα και στα 34 αλλος 8,50 αλλος 9,50 με ίδια υλικα
Ειναι αναλογως τη ποσοτητα που φορτωνει ο καθε ενας και τη ζητηση που υπαρχει.Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που εσχροκερδουν μην ξεχναμε ειναι τουριστικη περιοδοςΔεν μπορώ να καταλαβω άλλος 7,50€. Αλλος 8,50€ αλλος 9++ κάποιοι μας δουλεύουν η διάφορες είναι τεράστιες στα 32 γρ ακόμα και στα 34 αλλος 8,50 αλλος 9,50 με ίδια υλικα