Τα καινούρια δεν τα έχω ρίξει, αλλά απ τα παλιά που έχω ακόμα, τα έχω καταευχαριστηθεί. Πολύ καλόΤο θέμα είναι να είναι καλύτερο αφού τον αλλάξανε γτ με τον gt θέριζε
Τα καινούρια δεν τα έχω ρίξει, αλλά απ τα παλιά που έχω ακόμα, τα έχω καταευχαριστηθεί. Πολύ καλόΤο θέμα είναι να είναι καλύτερο αφού τον αλλάξανε γτ με τον gt θέριζε
Ήταν..πεστα για το άριστον γιατί σε όποιον το λέω μου λέει πως το έριχνα που ήτανε λέει πολύ δυνατό.
Το γνώριζα (και) για την c7 αλλά δεν έτυχε να εχω τέτοια παρτιδα....για μένα μέχρι που το πήδηξε ήτανε το καλύτερο τσιχλοφυσιγγο από τοτε που το γέμιζε με c7 και μετά g3000
Γιατί δε μου είπεςΕίστε κακή επιρροή πάντως.
Έβαλα 10 κουτάκια και εγώ gm3 fast για δοκιμή.
Δεν το σκέφτηκα ρε συ,από Αλλαγιάννη τα πήρα εγώ.Γιατί δε μου είπες
Αστα τελειώνουνΔεν το σκέφτηκα ρε συ,από Αλλαγιάννη τα πήρα εγώ.
Την αδειασες ήδη την αποθήκη;
Το βυσμα που έχει τωρα είναι κατά πολύ ανώτερο από gt και αλλά βύσματα της αγωρας μόνο τα αμερικανικά μπορούν να συγκριθούν μαζει του αν και αμφιβάλω και για αυτάΤο θέμα είναι να είναι καλύτερο αφού τον αλλάξανε γτ με τον gt θέριζε
Αγόρασα 2 κουτάκια χθες αλλά δεν έχουν αυτό τον συγκεντρωτηρα τα δικά μου. Παλιά παρτίδα;Τώρα μόλις άνοιξα ένα GM3 Fast No8. Έχει συγκεντρωτηρα αποσπώμενο.Δυστηχως δεν έχω ζυγαριά.
ΜαλλονΑγόρασα 2 κουτάκια χθες αλλά δεν έχουν αυτό τον συγκεντρωτηρα τα δικά μου. Παλιά παρτίδα;
1) Centro_76Γιατί δε μου είπες
Δεν είχαν τότε ακουιλα?!!Ήταν..
Αλλα αυτό δεν σημαίνει πως ήταν κ αναποτελεσματικό....
Το γνώριζα (και) για την c7 αλλά δεν έτυχε να εχω τέτοια παρτιδα....
Και επειδή προκειται για ένα "ιστορικό"(ας το πουμε έτσι) φυσίγγι αξίζει να δουμε κ τι περιειχε πριν 25χρ...
View attachment 82991
Πιθανόν να είναι ένα από τα καλυτερα βυσματα για όσους θέλουν κλειστές τουφεκιές...Το βυσμα που έχει τωρα είναι κατά πολύ ανώτερο από gt και αλλά βύσματα της αγωρας μόνο τα αμερικανικά μπορούν να συγκριθούν μαζει του αν και αμφιβάλω και για αυτά
Αquila (την παλια) είχαν τότε που έβαλα την φωτο..Δεν είχαν τότε ακουιλα?!!
Τάσο το τωρινό είναι με giovanni και 688;
Πυρίτιδα η ίδια (D20 1,50 γρ)....Kαι τα δυο για giovanni μου φαίνονται όπως τα βλέπω εξωτερικα....
Δεν εχω ανοίξει κανένα κ δεν ξέρω..
Αυτό που ξέρω είναι πως μια μέρα που έκανε ένα μπασιματακι τα ευχαριστήθηκα ταυτόχρονα με τα Japan skeet(εναλλάξ να ξέρουμε κ τι μας γίνεται ) ....
Δεν εχω χρησιμοποιήσει τα προηγουμενα tordo αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν διαφορές όπως τα βλέπω εξωτερικα,
Δεν μένει παρά να "αποκαλυφθούν" κ τα καψουλια...
Θα σου πω γιατί κ εγώ θέλω να δω από περιεργεια..
Ξομεινες?Γιατί δε μου είπες
Νέι Κυριακή φέρεΞομεινες?
Νο!Υποθέτω οτι θα αποδίδει κ σε πιο κρύο καιρό,
What a pity ρε γμτ!